Jump to content
Naimisiin.info

mauk_u

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän mauk_u kaikki viestit

  1. Jännä juttu, näitä lukiessa tajusin, etten ole edes vikijän sukupuolta ajatellut. Meillä pappina on meidän molempien rippipappi (joka on mies) Siskollani oli kesähäissään pappina nainen. Nyt vasta oikeastaan tajusin että pappi oli nainen, niin typerältä kun se kuulostaakin. Naispappi tuntuu näköjään minusta aivan yhtä luonnolliselta kuin mies, ja syytä olisikin tuntua.
  2. Minulla myös kolme kaasoa, kaikki siskojani. En osannut minäkään valita, eikä ole tarvettakaan. Saan ainakin paljon tukea ja apua!
  3. Minun sulho pistää luultavasti päälleen tummahkon harmaan puvun joka kaapista jo löytyy. Haluan siihen kuitenkin jotain sävähdystä, en vaan oikein ole vielä keksinyt mitä. Luin ihan kauhuissani ev.lut seurakunnan sivuilta että siihenkin on joku etiketti, että mitä sulholla on päällään mihinkin kellonaikaan.. Se meni jotenkin niin että frakki ei ollut ilta-asu vai oliko se juuri sellainen.. Mutta pukua saa kuulemma käyttä aamusta iltaan Eipä se etiketti kai silti nykyään kovin tärkeä ole, varsinkaan vaatetuksen suhteen. Mulle se kuitenkin tuntui antavan varmistuksen siitä, että tuo puku on aivan hyvä.
  4. Haluaisin kanssa ballerinat, joissa ei siis korkoa yhtään. En vaan osaa sanoa onko ne talvihäihin sitten ihan väärät.. Kyllähän ne sisällä menee, mutta lumihanki (jonka todella toivon olevan olemassa silloin) onkin sitten ihan eri juttu. Pitäisikö hankihetkille tunkea jalat vaan johki talvikenkiin ja vaihtaa vasta sisällä ballerinat? Ja mistä Tampereelta löytää sellaiset?
  5. Ostin pukuni alennusmyynnistä, se on vanha vuokrapuku. Sain edullisesti siis, ja halusin nimenomaan ostaa omaksi, kun mielessä on sellainen haave että oma tytär joskus voisi pitää joko samaa pukua tai käyttää siitä osia mieleiseensä pukuun.
  6. meillä talvihäät myös. helmikuussa 2008. olen niin talvi-ihminen, että kesähäät tuntuisi varsin väärältä. sulho onneksi itsekin on parhaimmillaan viileässä, joten pääsimme nopeasti ja helposti yhteisymmärrykseen. sisähäät on tulossa, koska niinhän se vain on että silloinhan voi vaikka kukkia narsissit. haemme tunnelmaa lukuisilla kynttilöillä ja lämpöisillä väreillä (luonnonvalkoinen ja tumman(pehmeän)ruskea. onko maatajärisyttäviä kokemuksia häämatkapaikoista talvella? etelä?
×
×
  • Create New...