MS-08

Rouva
  • Viestit

    40
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän MS-08 kaikki viestit

  1. YV:n vastattu, mut ai ai..taisi tulla jo liian myöhään..Te ootte varmaan jo matkalla.. Toivottavasti ehdit jossain vaiheessa vastauksen lukea.. Mut oikein hyvää matkaa teille!! Nauttikaa!!!
  2. Tässäpä oma ihanuuteni viime heinäkuisista häistämme. Kuvassa näkyy hieman laahustakin, jonne vaaleanpunaiset nauhat jatkuvat levenevästi. Näkyypä samalla miehenkin pukuloistoa.
  3. Häämatka on nyt sitten tehty!! Ja kaikki jotka epäröitte tehdä matkaa Dominikaaniseen Tasavaltaan, epäröinti on turhaa! Aivan uskomattoman ihana kokemus. Vaikka lentomatka oli aivan tuskallisen pitkä, tunnin välilasku Halifaxissa ja molempiin suuntiin lento oli myöhässä, niin kohde kyllä oli kaiken arvoinen!! Saavuimme Puerto Plataan, Playa Doradaan (hotellimme alue) juuri sopivasti, sillä kuulimme, että edelliset viisi päivää oli ollut sadetta. Aurinkoa kahteen viikkoon riitti, toki myös oli hieman pilvisempiä päiviä sekä sadekuuroja. Sateet tulivat yleensä yöaikaan ja jos päivällä satoi, ei sadetta kestänyt kuin muutaman minuutin. Päivisin lämmintä noin 30 astetta, yöllä 20 asteen tienoilla. Parina iltana piti laittaa pitkähihaista päälle, joten kannattaa pakata mukaan myös hieman muutakin kuin hellevaatetta. Hotellimme Gran Ventana Beach Resort oli todella hieno, viihtyisä ja siisti. Suuri osa Playa Doradasta oli rajattua hotellialuetta, jonne ei ulkopuolisia laskettu. Vartijoiden määrän ja aseistuksen ymmärsi kun kävimme keskustassa Puerto Platassa, jossa varsinkin vartijat olivat aseistettuja. Mutta kehoitan silti rohkeasti astumaan hotellialueen ulkopuolelle, että näkee myös sen todellisen elämän, jota on vaikea hotellialueella käsittää. On vain varauduttava, että joillakin on turisteja kohtaan asenne; kaikki rahat pois. Onhan se ymmärrettävää, kun paikallinen elintaso on varsin köyhää. Kohteessa onnistuu loma jokaisen makuun. Me halusimme enimmäkseen lomaltamme yhdessäoloa, rentoutumista, aurinkoa, lämpöä sekä hyvää ruokaa. Nämä odotukset täyttyivät täydellisesti. Aktiivisemmillekin lomailijoille löytyy tekemistä. Retket, jotka teimme, voin lämpimästi suositella molempia. Päivä Ocean Worldissa sekä puoli päivää syvän merenkalastusta. Mahtava kokemus, varsinkin jälkimmäinen ja vaikka saaliit jäikin seuraavaan kertaan. Ruoka oli mielettömän hyvää. Tuoreet hedelmät ihania!! Kaikkea söimme ja jäitä juomien sekaan laitoimme. Osa matkaryhmästtämme sairasteli, mutta me säilyimme terveinä. Ainoastaan itse sain vuorokauden ajan juosta tiuhempaan wc:ssä, mutta kotikonsteilla sain vaivan kuntoon nopeasti, niin ja rommilla..Huomasimme, että tärkeintä vatsataudin välttämiseksi on käsihygienia, siksi suosittelen käsidesinfektiota ennen ruokailuja, varsinkin jos aikoo syödä suoraan kädestään (ranskalaisia, pizzaa jne.). Oikein hyvää häämatkaa kaikille niin dommareihin kuin muuallekin suuntaaville!!!
  4. Oi oi oi, enää kuukausi reissuun Ei malta odottaa että pääsee täältä vesisateesta aurinkoon ja lämpöön. Näin jälkikäteen ajateltuna, niin ois ollu mukavempaa tehdä häämatka heti häiden jälkeen tai ainakin vähän aiemmin..Nyt aika tuntuu liian pitkältä. No herätellään sit reissussa se vastanaineiden onni uudestaan pintaan
  5. Kiitos Kuukkeli vastauksestasi!! Joo eli kannattaa varmaan koneessa nukkua parhaansa mukaan ja sinnitellä sit kohteessa hereillä, ilman torkkuilua..Kokemusta kolmivuoron tekijänä valvomisesta on ja voin sanoa et ei sovi mulle...Mut toivotaan tosiaan, et rytmi kääntyis suht helposti ja sit iskis päälle vasta kotimaahan palatessa. Sit loma on jo ohi ja saa olla väsynyt. Voi voi matka vaan lähestyy!!! Ihanaa, ei malttas odottaa!! Tahtoo aurinkoon ja lämpöön!! Ikävää vaan noi myrskyt, jotka on siellä riepponeet.. Reilu kaksi kuukautta...
  6. No voi harmi, jos myydään ja vastaava toiminta lakkaa..Onneksi unelmahäät ehditty siellä viettää.. Kysymykseen bändistä, niin meille bändi tuli Jyväskylästä, löytyi niinikim-nimisen välittäjän kautta.
  7. Rouvaselämä on sitten ihanaa 5.7. vietettiin Ruusuhovilla aivan unelmahäitä!! Mentiin sinne jo perjantaina koristeluja ja valmisteluja tekemään pienellä porukalla. Ruusuhovin puolesta pöytien kattaus viivästyi, sillä aamiaiselle he joutuivat varaamaan yllättävän monta pöytää. Mutta heille annettiin ohjeet ja he huolehtivat kaikki valmiiksi. Muutenkin saimme aivan ihanaa palvelua ja mitä perjantaina tarvitsimme ja ohjeita kysyimme sen saimme. Majoitukseksi oli meille miehen, kahden kaason ja toisen kaason miehen kanssa varattu saunallinen luhti"mökki", jonka sauna ei sitten toiminut. Mutta onneksi saimme sitten illalla käyttöömme ison rantasaunan..emme valittaneet yhtään Mutta kun kuulimme, että vieraillamme oli ollut samaa ongelmaa, niin tämä ei ollut kivaa kuultavaa. Jos saunallisesta huoneistosta maksetaan, niin silloin sen soisi olevan käyttökunnossa.. Aamupalankin saimme jo illalla, sillä kaasoni ja minä lähdimme niin aikaisin meikkiin/kampaukseen. Kun tulimme takaisin oli jo pöydät katettu ja koristeltu ohjeidemme mukaisesti. Ja oli kyllä kaunista. Ainut moka sattui pöytäkukkien kanssa, joka ei Ruusuhoviin liittynyt mitenkään ja siinäkin henkilökunta osallistui morsianta rauhoittaen. Hääpäivä oli ihan täydellinen. Henkilökunnan palvelu moitteetonta ja erittäin kohteliasta, ruoka oli mielettömön hyvää ja sitä oli kyllä riittävästi. Menun me olimme koonneet yhdistelemällä Ruusuhovin valmiita menuja. Kakun tyylin, täytteen ja päälyksen saimme valita itse ja päädyimme perinteiseen mansikkakakkuun, joka sekin ole ihan mielettömän hyvää. Sopivan raikas ja makea, toivoimme rahkaa kakun sisään keventämään perinteisä kermasisusta. Aikataulussakin pysyttiin hyvin. Bändi lopetti soiton ajallaan ja jatkoimme juhlia rantasaunalla, jonne tarjoilijat toivat vielä iltapalalta jääneet piirakat ja patongit. Vieraat viihtyivät ja kehuivat kovasti juhlapaikkaa ja tarjoiluja. Muistelen hääjuhlia ikuisesti hymy huulilla ja sydän onnesta soikeana.
  8. Kiitos Kuukkeli kun olet käynyt kommentoimassa!! Matkakuume vaan yltyy!! Varsinkin nyt kun iihaanat häät on jo vietetty Toivottavasti mekin säilytään ilman mitään vatsatautia, mut mulla on tosi herkkä vatsa niin voin varautua kaikkeen. Kuukkelille vielä kysymys ja muillekin jos tulee lisää Dommarin kokeneita: miten kannattaa pitkään lentomatkaan ja aikaeroon varautua?? Itsellä on vaan kokemusta Kreikan ja Turkin matkoista, joissa ei juurikaan matka missään tunnu. Meillä lento on perillä iltapäivästä paikallista aikaa ja omaan aikaan (siis Suomen) niin sillon ois just nukkumaanmeno aika..Kannattaako ottaa päikkäreitä, vaan ottaa eka päivä rennosti ja aikaisin nukkumaan?? Oisin kiitollinen jos joku osaa neuvoa. Muuten kyllä ihan intona matkaa odotan..Varsinkin kun kesä täällä oli aika viileä..
  9. Mulla kampaus 80€ ja meikki 60€ molemmat pitävät sisällään koeversiot. Meikkaaja on Mikkelistä, kampaaja Rantasalmella. Varsin vaikeaa oli toiselta paikkakunnalta saada, kun ei ketään tunne, mut hyvin valitsin! Olin koeversioihin erittäin tyytyväinen, ja kranttu minäkin, kun meikkaan ja laitan hiuksiani itse tosi paljon. Tuntui vaan et hääpäivänä haluaa olla kuitenkin hemmoteltavana..
  10. Meille tulee "Just Married" Sulho ei muita tekstejä oikein hyväksyny, vaan halusi jotain yksinkertaista..Ton ainakin kaikki ymmärtää, vieraana on myös ruotsinkielisiä, joista kaikki ei suomea ymmärrä.
  11. Häämatka lähestyy...no joo, aika hitaasti..Mut kyllä odotan innolla et pääsen loikoilemaan rannalle ja aurinkoon!! Syvänmeren kalastusta on pakko kokeilla, vaik oon kuullu vähän negatiivista kommenttia, no kokemus se ainakin on tuli saalista tai ei. Kaksi viikkoa ihan kahden tuoreen aviomiehen kanssa kaukana kaikesta...Aaah...matkakuume nousee... No jos nyt naimisiin ensin menis..jei..
  12. Kyllä varmasti tulee itkettyä, mut toivon, et sais nyt pysyy kohtuudessa.Et ei menis koko päivä parkuessa. Kirkossa on tiukimmat hetket, sytytän kynttilän kuolleen isäni muistolle, kuolemasti neljä vuotta ja olisin niin toivonut isäni saada olla mukana tässä hetkessä. Uskon et vihkimisen jälkeen rentoutuu ja voi laittaa juhla-vaihteen päälle.. Ilon juhlahan tämä on..Enkä usko minäkään, et kannattaa tunteet turruttaa lääkkeillä, ilman painavaa syytä. Itse olen kokeillut nukahtamislääkkeitä, sillä tuloksella et seuraavan päivän olin ihan tokkurassa. Jos ei tiedä miten lääkkeisiin reagoi, en suosittelisi niitä ennen hääpäivää kokeilemaan. Tsemppiä ja onnea kaikille herkkis-morsiamille!
  13. Aika monia painajaisia on tullut nähtyä häihin liittyen. Jostain syystä näen unissani monesti ukkini, mummoni ja isäni, he siis jo kuolleet..mut suurin osa unista on liittynyt jollain tapaa siihen et nämä henkilöt ovat mukana. No ei varmaan sinällään mene painajaiseksi, kun toivoo heidän olevan mukana.. Mut pahin uni oli tässä n.kuukausi sitten, kirkossa jo oltiin ja alttarille menossa kun yhtäkkiä saan hirveän paniikkikohtauksen, et oon unohtanu korsetin puvun alta ja sukkanauhat on kotona. Sit aikani panikoitua alan lähestyä alttaria ja tajuan, et pukuni takaosa on jotenkin huonosti...paljastaen paljaat pakarani..Siitäpä sit karkuun huudon kanssa.. Moni muukin uni liittyy pukuun ja siihen et jotain unohtuu..Iiks ja hetki lähestyy..
  14. Mia-Marie Rantasalmella taitaa olla vain yksi valokuvaaja, Foto-Arska..Se meille varattu..Ei ainakaan muita Ruusuhovin vinkkilistalla ollut.
  15. 02.08.2008 YV:tä laitettu!
  16. Me myös sulkin kaa sitä mieltä et ei kirkko koristeita kaipaa, vaan on kaunis yksinkertaisesti sellaisenaan. Koristellaan sit juhlapaikkaa sitäkin enemmän. Mut kuten aina, niin mielipiteitä on monia ja jokainen tekee niin kuin parhaaksi näkee
  17. Minullakin huomenlahjakuvaukset jo onnellisesti ohi! Onneksi uskaltauduin, oli ihan mahtava kokemus!!Voin suositella erittäin lämpimästi kaikille! Jännitin kuvausta ihan mielettömästi, mut ihan turhaan. Kuvaaja sai unohtamaan vähäpukeisuuden ja rentouduin. Kuvista tuli ainakin omasta mielestäni älyttömän hienoja ja niistä täytyy useampi valita miehelle lahjaksi.. Helsingissä kävin kuvattavana, jos joku kaipaa vinkkejä taitavasta, humoristisesta ja rennosta naiskuvaajasta, minulta saa kuvaajan tietoja. Rohkeasti vaan naiset kuvattavaksi!! Päivä on ikimuistoinen.
  18. Huomenlahjakuvausta voin suositella erittäin lämpimästi. Pitkään lahjaa mietin ja sit tuohon päädyin, enkä kadu hetkeäkään! Kuvaussessio oli tosi hauska! Huumorilla vaan, sinut olen itseni ja vartaloni kanssa..Jännitin kyl ihan sikana, mut kuvaaja sai mut pian rentoutumaan ja pian sitä unohti keikistelevänsä vähissä pukeissa..Ja vaikka itse sanonkin niin kuvista tuli ihan mahtavia!!Toki miehen reaktiota en vielä tiedä, mut voisin uskoa hänen tykkäävän.. Itselle ainakin jäi niin mukava fiilis, et todellakin suosittelen asiaa hiukankin pohtiville!!
  19. mares kiva et säkin pidät yllä keskustelua Meille on varattu Gran Ventana Beach Resort- hotellista huone. Pähkäiltiin sen ja Riu Merenguen välillä. Ja taatusti tuun sit kertomaan matkasta kommentit!! Mihis päin te majoitutte?? Ja minkä kautta ootte reissun varannu? Meille tulee Aurinkomatkoilta ja mä arvelin et jos matkaan sais vielä jotain ekstraa..vaik suoraan hotellilta jos ei Aurinkomatkat pysty järkkää..Tosin uskon et koko matka on jo kokemus ilman mitään honeymoon-lisiäkin..
  20. Höh..No vaikka kokemuksia ei ole kuulunut niin meillä matka varattu kohti Dominikaanista tasavaltaa ja Puerto Plataa!! JEE!! Vielä pitäisi jaksaa odotella Marraskuun loppuun, kunnes päästään honeymoonille
  21. Heips morsiamet Ruusuhovin!! Mekin sulkin kans ollaan pari Espoosta, eli kaukaa tullaan häitä Rantasalmelle viettää. Kuten jo aiemmin mainitsin niin kirkko on Juvalta, johon ihastuttiin molemmat ja on sopivan lähellä Rantasalmea. Pari kertaa ollaan Ruusuhovissa käyty suunnittelemassa ja miettimässä koristeita. Meille vieraita on tulossa noin 70. Me ja meille läheisimmät ollaan siellä parvekkeen puolella (me kaksistaan neljän hengen pöydässä ja muut kuudessa neljän hengen pyöreässä pöydässä. Kaikki muut yritetään saada kolmeen riviin eli yhdistellään loput neljän ja kuuden hengen pöydät yhteen. Yläkertaa koristellaan hiukan, pöydät ja jotain v.punaista sopivasti portaisiin ja lahjapöytään. Alas juhlasaliin v.pun teema jatkuu ja lisäksi käytetään kultaa koristeluissa. Pientä ja yksinkertaista, koska Ruusuhovi itsessään on kaunis. Lapsille keksitään "puuhapaketteja" ja pelejä sekä muuta viihdykettä. Lapsenvahteja emme ole hankkineet, vaikka osa vieraista on sellaista kysyneet. Bändi meille tulee Jyväskylästä ja kampaaja järjestyi Rantasalmelta, vaikka tuntui, et olin liian myöhään liikkeellä (vuotta aiemmin) ja kaikki oli jo varattu...Meikkikin järjestyi onneksi lopulta. So far so good..Ja toivottavasti loppuun mennään ongelmitta Ulos ei olla aateltu pöytiä..Happihyppelyllä saa porukka seistä Lisää kommentteja ja kuvia jo häitänsä viettäneiltä ois kiva saada
  22. MarsiM rohkeasti vaan sovittaa pukuja, mäkin kävin yksin kun kaverit on Joensuussa. Kommentteja sain myyjiltä ja toisen morsiamen apureilta.. Ja Eeva Eskelinen on tosiaan ihan oma tapaus..Vuokrasin häneltä vanhojentanssimekon, kaikki meni ihan ok, mut no hän on omalaatuinen Lykkyä Joensuun morsiamille!!
  23. Kokemuksiaaaa???
  24. Hei Minel, Parsu ja Hanna! Toivottavasti matkanne ovat olleet unelmien täyttymys! Kirjoitelkaahan hiukan miten kaikki sujui.. Kiitollinen olisin
  25. Mulla on kaksi kaasoa, joista toinen ilmoitti n.kuukausi sit olevansa raskaana. Yllätys otettiin iloisesti ja onnellisesti vastaan. Ei minun mielestä mitään ongelmaa siinä, että on raskaana..Toki hän omien voimiensa mukaan auttaa ja on mukana. Heti ilmoitinkin et sanoo aina suoraan kun tarvii lepoa. Kyllä tuleva äippä sitkeesti vaan jaksoi meidän Tallinnan reissunkin, pahoinvoivana ravattiin ympäri keskustaa, eikä suostunut jäämään hotelliin. Sitkeä sissi.. Voimia kaikille morsiamille ja kaasoille!!