summerhill

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About summerhill

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Tampere
 1. HappyPhantom: Voisitko kertoa lisää tuosta Frenckelin vuokrauksesta. Osaatko sanoa mistä sitä voisi kysellä, sillä Tampereen kaupungin sivuilta en tuollaista löytänyt. Entä onko tietoa tilasta, onko se sen verran nätti, että koristeluilla siitä voisi saada sopivan hääjuhlaan? Kiitos kommenteista!
 2. Onko Bravo Plazassa A-oikeudet vai saako sinne viedä omat juomat? Omien juomien vieminen meillä tärkeänä kriteerinä.
 3. Itselläkin Kaupinpuisto varattuna ensi kesäksi. Lähinnä henkilömäärä huolestuttaa, kun noin 150 vierasta tulossa, vaikka lupailivatkin että porukka kyllä mahtuu. Kovasti kiinnostaisi myös kuvat Kaupinpuistosta häätunnelmissa ja samoin että kuinka bändin mahduttaminen onnistui ja missä he soittivat. Mielestäni meille sanottiin että tavaroita saa tulla hakemaan maanantaina, mutta en ole aivan varma, kun pää oli ihan pyörällä
 4. Mitä päivää halusit Kaupinpuistosta (ettei meillä ainakaan ole tuplabuukkausta; voit vastata vaikka privana)? Eiköhän se varaus ole ihan kunnossa, mutta saattavat tehdä vähän vähemmän koneen ääressä hommia näin loma-aikana.
 5. Moi Kuurankukka, häitä en Soutupaviljongissa ole juhlinut, mutta jonkinmoisessa yrityksen tilaisuudessa olin siellä kerran ja muistan vain, ettei paikka ollut niitä siisteimpiä, mutta ruoka oli tavattoman hyvää. Tilaisuus oli tyypiltään siis täysin erilainen kuin häät, joten häissä koristeluineen paikka saattaa olla vaikka kuinka kaunis. Ei muuta kuin tsekkaamaan paikka paikan päälle!
 6. Olen ollut Villa Macissa kokouksessa ja paikka on kyllä hieno. Miinuksena siellä on suhteellisen pienet huoneet (kuten yleensäkin kaikenlaisissa kartanoissa) ja juhlaväki tarvitsisi jakaa eri huoneisiin. Lisäksi muistan jostain lukeneeni että sieltä tarvitsee poistua melko aikaisin juuri tämän yksityisasumisen vuoksi.
 7. Kaupinpuistossa pitopalvelu tulee Linkosuolta ja tilavuokraan kuuluu siivous. Pitopalveluun sisältyy liinat ja servetit yms. Ainoastaan juomat viemme itse, mutta pitopalvelu hoitaa niiden tarjoilun.
 8. Tähti: Puhelimella sain kiinni, tosin sekään ei ollut helppoa.
 9. Kävimme tutustumassa tuohon Karllundiin ja oikein kaunis paikka. Alakerta on laitettu todella upeaksi, mutta yläkerran vintti, jossa yleensä mm. tanssitaan ei ole kovinkaan kummoinen. Meille paikka oli kuitenkin liian kaukana Tampereelta ja emme myöskään pitäneet siitä, että sieltä piti poistua jo klo 24 jälkeen. Mutta todellakin upeaksi ovat alakerran laittaneet ja tilaa riitti hyvin 150 hlö:lle ja jos osa saa olla eri tilassa niin vielä useammallekin.
 10. Moi Tähti, me juhlimme elokuussa ja joitain viikonloppuja taitaa olla Kaupinpuistossa vielä vapaana joka kuukausi jos oikein ymmärsin, joten äkkiä varaamaan
 11. Varasimme juuri Kaupinpuiston ensi kesän hääpaikaksemme ja nyt stressi alkaa helpottamaan. Uskomatonta kuinka vaikeaa sopivan paikan löytäminen oli! Olisi kiva kuulla kaikenlaisia kokemuksia (positiivisia/negatiivisia) Kaupinpuistossa pidetyistä häistä, jotta saisin vielä varmistusta fiilikselleni siitä, että paikka todella sopii meidän juhlapaikaksemme.