Jump to content
Naimisiin.info

M.P.

Aktiivijäsen
  • Viestit

    14
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaBB.cgi?board=paikkarit;action=display;num=1081103996
  • ICQ
    0

M.P.'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. M.P.

    Morsiustyttöjen mekot

    tyttöjen vanhemmat maksoivat meidän morsiustyttöjen puvut..pukujen hinnaksi tuli n.20 euroa/puku kun puvut tehtiin ammattikoululla päättötyönä..
  2. Meidan haissamme (n.100 hloa) ei alkomahoolia tarjottu paivan virallisten osuuksien aikana ollenkaan, vain tervetuliaismaljan verran. Illalla, rannalle siirtyessamme (rannalla oli tanssilava, savusauna, kota yms.) avattiin "boolihanat" ja kannettiin olutta vieraiden nautittavaksi. Monella vieraalla oli oma taskumatti tms. silla tiedossa oli pitkaan kestavat juhlinnat johon mielestani jokainen voi varustautua parhaaksi katsomallaan tavalla... Alkoholia itse tarjosimme sen verran ettei kellaan ollut kuiva suu ja meidan ostamat juomat loppuivatkin jossain valissa yota, lopuista sai vastata vieraat itse, silla ei haiden jarjestajien tarkoituksena & velvollisuutena ole juottaa vieraita umpihumalaan...tai humalaan ollenkaan. Alkoholin puute ei mielestani pilaa juhlatunnelmaa, meilla oli ainakin hyvin mukavat juhlat myos paivasaikaan jolloin tarjolla oli korkeintaan kotikaljaa . Vahan tosin loukkasi se, etta porukka ravasi autoillaan horppimassa "salapulloista" ja varsinkin kun anopin ekat kommentit juhlapaikalle saapuessa oli, etta "mista taalta saa olutta" : Ehka se sitten on vain niin, etta suomalaiset ovat juomakansaa (ei pida tietenkaan yleistaa), silla joillekin on vaikeaa pitaa hauskaa ja nauttia juhlista ilman pisaraa pullosta... tieda hanta ?? Mutta mun mielesta ei pitaisi huolia siita etteiko haat olisi onnistuneet "ei alkoholia tarjolla" juhlina! Juhlien nautittavuuteen ja onnistumiseen vaikuttaa ensisijassa ilmapiiri ja se onni, mika esim. haaparista hehkuu Joten toivottelen hauskaa haasuunnittelua kaikille! Ja tietenkin hyvaa huoletonta mielta itse tarkeaan paivaan!
  3. M.P.

    Häätöppäyksiä?

    Mulla oli kimpun ja helmojen kanssa ongelmia alttaria kohti edetessa: en tajunnut pitaa kimppua kasikynkka kadessa vaan pidin sita silla kadella milla olisi pitanyt kannatella helmoja. Niinpa kompastelin matkan alttarille Sormusksia vaihtaessa mieheni sormus ei millaan olisi mennyt sormeen..se aiheutti nauruntyrskahdyksia vieraiden lisaksi myos paivan paatahdilta Hauskoja mokia nuo olivat jo niiden sattuessa..kevensi tunnelmaa sopivasti.
  4. Mulle tekee meikin "puoliammattilainen" ;D Eli kaasosiskoni jolla on maskeeraajan koulutus mutta joka ei sattuneesta syysta voi toimia koulutusta vastaavassaan ammatissa.. Han osaa meikata minut parhaiten, on osannut aina. Ylpparikuvaan mut meikkasi joku kosmetologi enka ollut yhtaan tyytyvainen tulokseen. Onneksi nyt on meikkaaja on tuttu joka tietaa mun piirteet ja osaa meikkaamisen kauniin taidon
  5. M.P.

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Meillakin on budejtti melko tiukka lahjojen suhteen... Mutta kylla me jotain annetaan, tietaisi vaan mita. Isot "kiitosbileet" on tiedossa elokuussa haihin osallistuneille ystaville ja apulaisille. Tarjoamme ruuat, juomat, saunan ja biljardia Mieheni..siis tuleva mieheni ;D maalaa/piirtaa taulun kaasolleni hanesta itsestaan & avomiehestaan, silla sulkkini on taitava taiteilemaan. Lisaksi olen ajatellut jotain mutta en tieda mita :. Bestman saa luultavasti kaiverretun tuopin tai taskumatin... aikaahan on enaa kolme viikkoa, mutta voi olla etta apulaisemme saavat lahjansa sitten kiitosbileissa jos emme ennata hankkia lahjoja.
  6. Mulla on niskalenkkiylaosa kanssa. Haluaisin itse pitaa olkapaani paljaana jotta puku paasisi oikeuksiinsa, mutta mun aiti ja jopa kaasoni ovat vahan erimielta kanssani... huntua en halua, mutta olen miettinyt sifonkihuivin ostamista..siita voisi olla hyotya illalla jos on viileeta..mutta katellaan, ittehan ma asioistani paatan, en vaan jaksaisi riidella pikkujutuista kenenkaan kanssa :
×
×
  • Create New...