Jump to content
Naimisiin.info

Sinikka

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sinikka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli häät manttaalitalolla viime kesänä. Vieraita oli 140. Pitopalvelu toi ruoat, juomat hankimme itse. Keittiötilat ovat siellä todella hyvät, astioitakin saa vuokralle jos tarvii. Saatiin koko porukka samaan saliin syömään ja loppuillasta oli hyvää tilaa tanssiakin vaikka pöydät pidettiin paikallaan. Orkesterille on tilava lava ja takahuone. Salin vieressä oli kahviotila, jossa pystyi juttelemaan pienemmillä porukoilla, sinne teimme myös lasten nurkkauksen. Hinta oli viime kesänä 360 niin, että perjantai oli valmistelupäivä, lauantaina häät ja sunnuntai oli purkupäivä. Siivota piti itse sunnuntaina. Pihassa on hyvät parkkipaikat. Kaikki toimi hienosti, oltiin todella tyytyväisiä, samoin vieraat kehuivat paikkaa. Ja lisäksi, paikka on helppo löytää (vieraspaikkakuntalaistenkin).
  2. Meille oli lauluesitys heti sen jälkeen kun olimme kävelleet alttarille, pappi sanoi siinä ensin vain pari sanaa. Järjestys oli sen vuoksi tällainen, koska meillä oli myös viulunsoittaja ja hänen esityksensä oli vihkitoimituksen päätteeksi.
  3. Me annetaan paikallisen leipomon leivät. Sehän on hyvää mainosta myös leipomolle, joten saatiin edulliseen hintaan. Vieraita tulee paljon toisilta paikkakunnilta. Leipä annetaan perhettä kohden. Maksaa alle euron kappale.
×
×
  • Create New...