Jump to content
Naimisiin.info

marruska

Rouva
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Espoo

marruska's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Suudeltiin kaksi kertaa ja pappi kehoitti vielä suuteloimaan kolmannen kerran. Tulipahan siinä samalla hilpeyttä vieraillekin.
 2. Kyllä hymyilytti, ja jotenkin kun kirkon ovesta käveli sisään, niin tuli valtava helpotuksen tunne! Näki kaikki läheiset ihmiset paikalla ja tiesi, että kaikki menee hyvin. Kumma kyllä, ei missään vaiheessa jännittänyt. Oltiin niin onnellisia ja sen kyllä huomasi!
 3. Väsäsin itse marsipaanista Rakkautta on..tytön ja pojan häätamineissa. Mallin otin kuvasta nettileipurin sivuilta, kun hän ei ehtinyt sitä meille tekemään. Toisessa kakussa oli syötävä kakkukuva, samasta aiheesta.
 4. Meillä oli autossa "Tänä iltana ei tuu pakkeja", teksti lainattu täältä jonkun hyvänä ideana. Vieraista se oli tosi hauska, ja kun ajeltiin kirkolta juhlapaikalle, ohittelevat autot tööttäili ja heiluttelivat iloisesti meille, ja joku jopa nosti peukalon pystyyn tsempin merkiksi. Meillä ainakin oli hauskaa!
 5. Kommenttina vaan tähän, että jos riisiä ei saa heittää, niin meitä neuvottiin kirkon toimesta heittämään ohran jyviä, ne eivät kelpaa linnulle ja ovat melkein kuin riisiä, tosin aavistuksen kovempia. Ohraa saimme sitten päällemme kirkosta ulosastuttuamme, ja löytyi aamulla vielä hiuksista, joten eiköhän aja riisin kanssa saman asian...
 6. Noniin, häät on vietetty. Espoonkartanossa kaikki toimi todella hyvin, ei tarvinnut jännittää eikä hermoilla yhtään mitään. Vietiin keskiviikkona kaikki tarvittavat tavarat kartanolle ja kerrattiin mitä mihinkin aikaan ja mikä tulee minnekin. Vaikka rouva siellä vain nätisti hymyili ja nyökytteli, mietin että meniköhän asia perille, niin kaikki oli kuten pitikin ja homma toimi hyvin. Vieraat viihtyivät ja bändi mahtui hyvin soittamaan vihreässä salissa. Ohjelmanumerot myös mahtui esittämään ja hyvin kuului toiseenkin saliin. Iltapalaa varsinaisesti ei ollut tarjolla, mutta pientä suolaista ja makeaa syötävää sekä oma baari oli terassilla. Homma toimi täydellisesti, tosin oli kaunis ja lämmin elokuun ilta. Mulla ei ole oikeastaan mitään negatiivista sanottavaa paikasta. Meillä kaikki toimi hienosti. Yhteydenpidosta sen verran, että kesä on aikamoista sesonkia, joten kannattaa soittaa, jos on jotain kiireellistä kysyttävää, mutta sähköpostillakin viestit on menny perille. Otettiin muuten hääkuvatkin kartanon pihamailla. Mukavia juhlia muillekin kartanolla juhliville!
 7. Hmm.. meilläkin tämä on pienoinen ongelma, josta olenkin jo kirjoittanut jossain toisaalla. Mies haluaisi sukkanauhan heiton, mutta minä taas en halua näitä heittelyjuttuja. Miehelle tämä on jostain syystä tärkeä. No, ehkä voisin tähän lähteä, mutta minulle ei tule heittokimppua, enkä aio sellaista tämän vuoksi hankkiakaan, enkä voi heittää omaa kukkaanikaan, koska se on tehty lasista. Mikäpäs neuvoksi? Mitä sitä voisi sitten heittää? En ehkä halua kaivella miehenkään lahkeesta villahousuja tai alkkareita..
 8. Me varattiin kartano viime vuonna kesäkuun lopussa, ja siellä oli tasan kolme vapaata viikonloppua jäljellä; koulujen loppumisviikonloppu, juhannus ja tämä mikä meillä on 23.8. Toki sitten syksylle löytyi vapaata, mutta jos kesälle haluaa, niin parempi olla ajoissa, varsinkin jos on tarkka päivästä. Mutta tilannehan tietysti aina muuttuu, kun ihmiset ensin varailee päiviä ja vasta myöhemmin vahvistaa varmaksi. Meilläkin on hyvin sujunut järjestelyt kartanon kanssa, varsinkin Katariina on todella herttainen ja tähän asti meidän toiveet on toteutuneet hyvin. Tosin eipä tässä hirveästi ole tarvinnut itse mitään tehdä kun homma on heidän puoleltaan hoidossa. Ainoa, että järkätään sinne itse juomat ja paikkakortit ja tietysti lapsille jotain extraa. Lupasivat myös tarjoilla meidän "baarissa", joten sinnekään ei tarvitsee ketään baarimikkoa erikseen hommata. Hinta on toki aika korkea, mutta toisaalta miljöö ja avaimet käteen-paketti on sen väärtti. Tarkoitus kun on, että minä eikä kukaan muu perheenjäsen/kaveri tms. joudu siellä hommiin eikä väkertämään jotain pikkusutturoita ja koristeita hikiseen jumppasaliin. Me tehtiin todella kartoitus (oma hieno excel-taulukko.. ) kuudesta juhlapaikasta ja cateringistä ja niiden lisäksi tulevista muusta hörsteestä niin todettiin tämä kartano parhaimmaksi hinta-/laatusuhteeltaan. Voin häiden jälkeen sitten olla jälkiviisaana täällä kommentoimassa.. ainiin, se kuvaus! rupeankin heti soittelemaan kuvaajalle..
 9. Ensin siis hääpari, eli me, mutta tuleeko sitten niin, että minä (morsian) tanssin isäni kanssa ja sulho äitinsä ja sen jälkeen appivanhemmat vai kuinka se tämä järjestys nyt menee? Meillä on ollut tästä appivanhempien kanssa pienehkö ristiriita, ja mielummin haluaisin tietysti tanssia isäni kanssa sulhon jälkeen enkä appiukon..
 10. Me ei olla kutsuttu lapsia, paitsi sisarusten lapset sekä pari sukulaisten lasta, joten lasten määrä jää hyvin vähäiseksi. Ajateltiin laittaa lapsille ulos jotain energiankäyttöjuttuja, esim. kroketti yms. sekä sisälle omia pikku naposteltavaa ja kuvakirjoja ihan pienimmille. Ei ne kumminkaan jaksa istua kauaa pöydissä..
 11. Me istutaan molempien vanhempien keskellä yhdessä pöydässä, kaasot ja bestman sekä sisarukset siinä reunoilla lähellä, pöytä kun on u-mallinen.
 12. Uutta kaikki korut ja alusvaatteet Vanhaa puku ja kengät Lainattua toinen helmirannerengas (tai saatan lainata nilkkarenkaan, tämä on paha..) Sinistä sukkanauha Näillä mennään..
 13. Itse pidän sormuksia lähes aina, paitsi urheillessa ja esim. leipoessa tai sellaisessa missä kädet likaantuu koko ajan. Enkä myöskään häämatkalle ajatellut ottaa vihkisormusta mukaan sen arvon takia. Olemme myös menossa Brasiliaan, ja ajattelin ottaa varoitukset kirjaimellisesti..
 14. Aah, minä haaveilin talvisista tammikuun kovista pakkassäähäistä (talvi on ehdoton suosikkini lumen ja pakkasen takia!) jossain kaukana tunturissa jätkänkynttilöiden palaessa, vain sulho ja minä..mutta kun oli mahdollisuus pitää ort.häät ja varata Uspenski, niin jotenkin se sitten meni ohi haaveideni ja nyt meillä on loppukesän häät. Tuntureilla me rampataan kuitenkin jatkuvasti, niin voihan sitä sitten myöhemmin "ottaa uusiksi" talvivaelluksella ja olla kaksin halauksessa pimeässä äärettömyyden ja kirkkaan tähtitaivaan alla.
×
×
 • Create New...