Jump to content
Naimisiin.info

Sandy

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Profile Information

  • Paikkakunta
    Espoo

Sandy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olipas mielenkiintoinen ketju! Itse en jaksa kommentoida tuota 50e asiaa sen enenmpää kuin että meille se olisi keneltä tahansa saatuna iso raha, emme ole kovin rikkaista suvuista. Mutta tuo lahja-asia... Niinpä! Kyllä se joissakin tapauksissa tuntuu korostuvan liikaa, kaikkein törkeintä mun mielestä on tuo laskeminen että pitää päästä plussan puolelle! Eli että lahjan pitää kattaa vieraan kustannukset, mielellään olla vähän arvokkaampikin... Voi hirvitys! :o Minä ainakin ihan oikeasti haluan vain meille rakkaat ihmiset yhteen juhlimaan suurta päiväämme. That´s it. Tämä on myös hyvin selkeästi kutsussa sanottu. Jos joku haluaa antaa lahjan, niin avasimme sitä varten tilin matkatoimistoon häämatkaa varten. Tämä juuri sen takia että ei tule sitä vertailua että kuka antoi minkäkin verran. Laittoi sitten euron tai sata, niin samanlainen nimi sinne korttiin tulee. Mikäs siinä häissä olikaan se tärkein asia?
  2. Sandy

    "Vieroitusvalssi"

    Eiköhän se ole ihan sama että mistä ohjelmanumerosta on kyse ettei siihen ketään saa pakottaa... ??? Kyllä meilläkin on jo takana huimaavat viisi vuotta mutta silti odotan ihan innolla että kaikki tädit ja muut pääsee minua miehelään tanssittamaan. Meillä kun tykätään tanssia ja vaikka me ollaankin oltu yhdessä jo jonkin aikaa niin kyllä minulle ainakin avioliitto on yhdenlainen uusi alku.
  3. Sandy

    "Vieroitusvalssi"

    Meille tulee ohjelmanumeroksi samantyylinen tanssi, eli minä olen piirin keskellä, piiriin tulee häävieraiden joukosta jo naimisissa olevia naisia. Valssin aikana jokainen tanssija tanssittaa minua vuorollaan ja antaa minulle hyviä neuvoja "miehelään".
  4. Meidän häihin tulee leikkijä, ja vieläpä luultavasti niitä kuluneita!!! Meillä on tilanne se, että kaikki vieraat tykkäävät leikkiä, meillä on leikitty aina ja joka paikassa! ;D Häitä ei ole ollut pitkään aikaan, joten nyt sitten kaikki odottaa kieli pitkällä perinteisiä hääleikkejäkin... haluan ne ottaa mukaan ihan senkin takia että haluan perinteiset suomalaiset häät, mikä nyt sitten loppujen lopuksi on perinteistä suomalaista ja mikä lainattua... Pointti on tässä se mitä kaikki muutkin hokeneet, sellaiset häät millaiset hääpari ja haluaa! Yhteislaulut ovat esim. meillä ihan ehdoton EI, ne ie jostain syystä ole meidän keskuudessa kovin pop...
×
×
  • Create New...