Jump to content
Naimisiin.info

santis

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

santis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sulhanen näki puvun henkarissa heti kun olin ostanut. Päällä näkee varmaan ensimmäisen kerran valokuvauksessa ennen kirkkoa. Miksei voisi nähdä, kun kävimme yhdessä ostamassa myös hänen frakkinsa (en olisi antanut hänen ostaa sitä ilman arviotani! ).
  2. häät 23.8. (lauantai), häämatkalle 26.8.(tiistai). ehtii just hyvin palautua häistä ja pakata
  3. mun mielestä kristinuskon pointti ei todellakaan ole suvaitsevaisuus vaan armo. ja niillä kahdella asialla on iso ero. pappi voi olla armollinen vaikkei se olisikaan kovin suvaitsevainen. armo tarkoittaa sitä, että väärät teot saa anteeksi, jos katuu, suvaitsevaisuus sitä, että kaikki on oikein (jos kärjistää). papilla on siis oikeus julistaa synti synniksi, jos hän vain muistaa julistaa myös evankeliumia, eli sitä että aina voi tehdä parannuksen.
  4. santis

    Kirkon koristelu?

    joo ei mekään aiota koristella kirkkoa. kirkoissahan on aina automaattisesti leikko- tai luonnonkukkia alttarilla, joten ne saavat riittää.
  5. Ompa hyviä vinkkejä tässä ketjussa. Ei olla ajateltu varsinaisesti maalais-/sadonkorjuuhäitä, mutta auringonkukkaa ja viljaa ajateltiin käyttää koristelussa. Loistava ketju<3 Pitää tulla jakamaan lisää jahka ideat tästä jalostuvat.
  6. olenkin ihmetellyt kuinka en ole nähnyt yhtään unia häihin liittyen, vaikka olemme olleet kihloissa jo melkein 9kk ja koko sen ajan tehneet suunnitelmia ensi kesän häitä varten. viime yönä kuitenkin tuli ensimmäinen uni - joka oli vielä painajainen! olin unessa kirkossa (jossain sivustalla) ja kuulin häämarssin alkavan. lähdin ryntäämään kirkon takaosaa kohti, mutta kun pääsin sinne tajusin, että kirkossa oli hirveästi jo seuraavien häiden vieraita ja he vaan pulisivat, vaikka meidän häiden piti alkaa. lisäksi sulhanen oli alttarilla odottamassa minua, vaikka olimme sopineet, että astelemme alttarille yhdessä. uni päättyi siihen että huusin puliseville ihmisille, että heidän täytyy lähteä pois kirkosta, koska nyt on meidän häiden vuoro. :DD toivottavasti tällaiset unet eivät yleisty, valvoin pitkään unesta heräämiseen jälkeen ennen kuin sain uudelleen unta. yleensä en näe unia ollenkaan.
  7. Joo tietää. Aluksi kun kerroin, hän oli aika välinpitämätön koko foorumista. Netistähän nyt löytyy ties mitä foorumeita, mitä voi lueskella. Eräänä päivänä se kuitenkin kysyi, että tiedänkö sellasta foorumia kuin naimisiin.info, että sen just naimisiin mennyt opiskelukaveri oli varottanu sitä ko. foorumista. Naimisiin.info on kuulemma kaikista pahin, sen takia budjetti nousee ja tulee tarpeita, joita ei ole aiemmin ollut.
  8. joo 40-50e on hyvä kahdelta. siitä ei ainakaan voi loukkaantua. jos ostaisi jonkun osuvan/kivan lahjan, se vois musta olla halvempikin.
  9. kolme kaasoa ja kolme bestmania, kukaan ei ole sukulainen.
  10. meille tulee kaksi ystäväämme toimittamaan morsiusmessua. toinen saarnaa ja toinen toimittaa liturgian (johon kuuluu myös vihkiminen). opiskellaan poikkiksen kanssa kummatkin teologiaa, niin pappiskavereita riittää
×
×
  • Create New...