Jump to content
Naimisiin.info

liirumlaarum

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

liirumlaarum's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meidän vuffet saa tepastella hääpaikalla oman mielen mukaan, saaresta kun ei pääse karkuun kuin uimalla eikä kumpikaan sitä harrasta. Pieni silinterihattu ja rusetti täytyy hommata ;D
  2. Istuin hänen syliinsä ja esitin asiani, halailtiin kovasti ja ystävä melkein itki ;D
  3. Nyt kaikki Oulussa juhlia viettäneet, tarvitsen apua! Millaisia kokemuksia teillä on juhlapaikkojen ja pitopalveluiden taidoista erityisruokavalioiden suhteen? Meidän häihimme kun on tulossa keliaakikkoja, vegaaneja ja ainakin yksi maitoallergikko. Olemme täysin valmiita tekemään itse ruoat, mutta monissa paikoissa kun on pakko käyttää firman omaa pitopalvelua... Kertokaahan kokemuksia ja mielelläni kuulisin myös paikoista joihin saa itse järjestää tarjoilut.
  4. Ainakin Maikkulan kartano on iso ja tilava paikka, Oulunsalossa on myös sellainen kartano kuin Peuhu. Tervatoppilalla on isojakin saleja, muistaakseni 160 mahtuu yhteen saliin....jos siis oikein muistan.
  5. Meidät kuvaa asiansa erittäin hyvin osaava appeni ja se tapahtuu varmastikin vihkipäivän aamuna. Vielä kun meikki ja tukka ovat hyvin :
  6. Yksi kaaso vain, paras ystäväni joka lupautui oikein hankkimaan ensi kesäksi kesätöitä samalta paikkakunnalta jossa itse asun ja häät pidetään.
  7. Meille tulee molemmille sekä kihla- että vihkisormukset, yhdessä suunnitellut ;D Sellaiset joita voi pitää joko yhdessä tai erikseen, asun ja mielen mukaan.
×
×
  • Create New...