Jump to content
Naimisiin.info

geodeesi

Rouva
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän geodeesi kaikki viestit

  1. Meiltä kysyttiin, että haluammeko että kuulutukset luetaan kirkossa. Mitään virallista tarvetta kuulutusten lukemiselle ei ole, mutta se voidaan tehdä parin niin halutessa. Jäi kuitenkin meidän osalta väliin, olimme häiden alla niin kiireisiä ettemme ehtineet kirkkoon. Kuulutuspäivän (sunnuntain tai muun päivän jolloin liturgia toimitetaan) olisimme saaneet valita itse. Kannattaa siis olla yhteydessä virastoon. Meille asiaa ehdotti nimenomaan kanslianhoitaja, ei pappi.
  2. Käypä katsomassa Euhologionista eli pyhien toimitusten käsikirjasta: http://www.ortodoksi.net/liturgiset_teksti...gion_kasikirja/ Meillä oli kihlaus erikseen ja kävin lunttaamassa tuolta käsikirjoituksen etukäteen ;D
  3. Monia armorikkaita vuosia Nappulalle! Kiva kuulla, että olette pärjänneet laahuksen kanssa. Onpa yksi vaatimus vähemmän sitten kun hääpukua alkaa tosissaan etsiä. Kiire ei onneksi ole, sillä meillä oli vasta kirkollinen kihlaus viime viikonloppuna.
  4. Uusi ort. morsian ilmoittautuu. Kruununkantajiin liittyen, minulla on vielä hääpuku hankkimatta ja mietin kuinka paljon puvussa voi olla laahusta ilman että se muodostuu tapaturmariskiksi ja hankaloittaa kruununkantajien tehtävää. Kertokaa kokemuksianne, oletteko valinneet laahuksettoman puvun vai oletteko päässeet kunniallisesti rouvasäätyyn pitkälläkin laahuksella?
×
×
  • Create New...