suvi09

Rouva
 • Content count

  195
 • Joined

 • Last visited

About suvi09

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 01/26/79

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Tässä linkki Bridezillas- keskusteluun http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...;hl=bridezillas
 2. Onko uudempia kokemuksia Puerto Ricosta ja varsinkin hotellista nimeltä Revoli Playa?
 3. Tässä omani tositoimissa :-X
 4. Meidät vihkii Jaakko Hyttinen. Kastoi viime vuonna kummityttöni ja on aivan mahtava pappi
 5. Ompelimo Miila. Todellakin asiansa osaava ompelija sekä mielettömän mukava ihminen. Olin joutumassa pukuni kanssa pulaan mutta hän auttoi pulasta. Suosittelen lämpimästi! http://www.miila.com/ Edit. Ompelimo sijaitsee Helsingissä Torpparinmäessä.
 6. Onkohan kenelläkään tietoa, milloin saa vihkipapin selville? Mulle kun ei olla vastattu meileihin tässä asiassa.
 7. Tänään löysin salapoliisina meiliosoitteen joka heillä on nyt käytössä. Sitä suinkaan ei ilmoitettu missään heidän sivuillaan Laitoin sinne meiliä että rahat on tultava tämän päivän aikana tilille tai huomenna aamulla teen rikosilmoituksen. Alkuillasta sitten oli ilmestynyt rahat tilille. Eli minun puolestani asia on loppuunkäsitelty, mutta missään nimessä en suosittele kenellekään kyseistä puljua.
 8. Tänään laitoin uuteen meiliin viestin että jos ei rahoja tule, menen tekemään rikosilmoituksen, ja kas kummaa, rahat ilmestyivät tilille.
 9. Minä löysin kyseiselle firmalle uuden sähköpostiosoitteen muiden kirjoittajien postauksista. Laitoin siihen kyselyä että meinaavatko maksa minulle vai pitääkö ottaa yhteyttä kuluttaja-asiamieheen. Mitään vastausta ei ole tullut eikä viesti ole tullut bumerangina takaisinkaan eli sähköpostiosoite toimii. Huomenna otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen.
 10. Tilasin Bridezillasta korsetin. Se ei ollu oikean kokoinen ja tulin muutenkin katumapäälle koska ei ollut ihan sellainen kuin kuvasta näytti. Palautin korsetin samassa paketissa kun tulikin parin päivän sisään ja ilmoitin asiasta heille. Tuli takakisin sähköposti että maksavat palautuksen 30 päivän sisään. Nyt tästä 2 kuukautta kohta aikaa, palautusta ei ole tullut, eivät vastaa meileihin ja kännykkä on koko ajan pois päältä. Heidän sivuilla olevalla kesksutelupalstalla on vihaisia morsioita jotka ovat tilanneet tavaraa eivätkä maksamisesta huolimatta tavaroitaan saaneet. Muillekaan ei vastata sähköposteihin ja hekin kertovat kännykän olevan kiinni. Sivuille on tullut päivitys että tänään alkavat käsitellä tilauksia uuden sähköpostin kautta, kuitenkaan sivuilla ei kerrota tätä kyseistä osoitetta eikä oteta kantaan vanhoihin tilauksiin. Joku on saanut tilauksensa ajallaan joten siitä ei ole kyse että nettikaupan pitäjälle olisi jotain sattunut. Huomenna otan yhteyttä kuluttaja-asiamieheen ja teen valituksen kyseisestä puljusta. Ja en kuulemma ole ainoa. http://www.bridezillas.fi/keskustelu.html/19?p=&c=