Melanie

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Melanie

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Hki
 1. Hei kaikille, katastrofi tapahtui.. :'( :'( :'( Mun tietokone (josta riippuvat m.m. mun opiskelu ja tulot) meni rikki ja tarvitsen uuden välittömästi. En ole sulhasen kanssa keksinyt muuta kuin valokuvauksen peruuttaminen... kai sukulainenkin voi kuvata, ja meidän nykyisessä rahatilanteessa sekä uusi tietokone että häävalokuvaus ilmeisesti eivät mahdu yhteen :'( Kysymys: häihin on alle kuukauden aikaa (noin 4 viikkoa), studiokuvaus oli tilattu joskus puoli vuotta sitten. Mitään kirjallista sopimusta meillä ei ollut. Voinko peruuttaa valokuvauksen???? Tai pitääkö sitten maksaa korvauksen?! :-?
 2. Meillä suorastaan ei ole rahaa ammattilaiseen kääntäjään, ja muuten vieraat ovat kolmekielisiä (siis tarkoitan kolmesta eri maista), maksimi mitä pystymme tehdä on nimenomaan kääntäminen omin voimin... :-[ Todennäköisesti leikkejä meillä ei tule ja häät muuten ovat aika rauhalliset, pakko pärjätä itse :-/
 3. Kaaso sanoi ettei halu vetää leikkejä.. Mä pystyisin itsekin keksiä sopivat leikit, mutta kuka tulee vetäjänä? :-? Bestman on ulkomaalainen (niinkuin sulhanenkin ja suurin osa vieraita) ja tuskin pystyy tässä paljon auttamaan..
 4. Itse olen kanttori, meidän seurakunnassa meitä on kaksi ja toinen on nyt lomalla, eli kaikki "vihkimisvuorot" ovat nyt auttomaattisesti minulla. Työkaverin loman aikataulusta tiesin toki etukäteen, eli oli mahdollista enuustaa että kaikki vihkimiset soitan nyt minä, mutta viikon päästä kun hän tulee takaisin töihin me päätämme tulevista vihkimisistä n. viikko eteenpäin, koska työjako riippuu siitä kuinka paljon työtä on ylipäätänsä. Jos haluat tietyn kanttorin voit aina esittää toivomuksen seurakuntatoimistossa.
 5. Mitä tehdään?? Pelkään että häistä tulevat liian tylsät, mutta toista kaasoa en voi tietyistä syistä kutsua. Pitääkö minun itse järjestää siis kaikki?... Oliko kenelläkään samantyyppistä kokemusta?
 6. Minä ja ranskalainen sulhaseni puhutaan keskenään englantia, vieraita on n.40, heistä suurin osa on Ranskasta ja heistä tuskin kaikki osaavat englantia hyvin... Kuitenkin me halusimme pärjätä omin voimin (siis minä käännän mun sukulaisille, sulhaseni kääntää omille sukulaisille), - onnistuuko se teidän mielestä vai ei??