Morzian

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Morzian's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Morzian

    Teemana Viivi ja Wagner

    Tälläinen tienvarsikyltti oli meillä
  2. Morzian

    Pöytänumerot (kuvia)

    Pöytä numero oli Menukolmion joka sivulla
  3. Aiempi lainaus vahingossa väärästä tekstistä. Tarkoitin tätä "Tämä on itseasiassa hyvinkin tuttu ongelma jo meidän häistä. Sillä vanhempani ovat olleet erossa todella kauan, mutta etiketti pitää sisällä sen että vanhempien täytyisi istua samassa pöydässä. Kyselin asiaa jopa loppuen lopuksi etiketti/käytöstapojen opettajalta/luennoitsijalta miten tässä asiassa menetellään. Meidän tapauksessa kävi niin ettemme kutsuneet vanhempien aveceja laisinkaan. Riitahan tästäkin meinasi tulla ja todella kova, mutta selitettyäni tilanteen kaikki loppuen lopuksi ymmärsi tilanteen."
  4. Aiemmalla kommentillani tarkoitin tämän kaltaista toimintaa. Jokainen tietty saa ja pitääkin juhlia niin kuin itse haluaa, mutta silti en ymmärrä...
  5. Ihmettelen vaan, että on ihmisiä, jotka välittävät enemmän (turhanpäiväisistä) etiketeistä kuin ympärillä olevista ihmisistä. Sori vaan, mut ei mahdu mun jakeluun ollenkaan!
  6. Morzian

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Sandbergin timanttikorvakorut. Ihanat!
  7. Tilanne kuulostaa tosi ikävältä. Mitä mieltä vaimosi on kyseisestä asiasta. Onko hänelle ok, että sinä joudut istumaan hänestä erilleen? Voisitteko mahdollisesti keskustella asiasta yhdessä hääparin kanssa? Tuntuu jotenkin omituiselta, että sinua ei oteta mukaan perhe-pöytään, vaikka olette olleet aviossa jo kauan.
  8. Morzian

    Jos lauluesitys, onko myös virsi?

    Meillä musiikiesityksenä hymni rakkaudelle. Virttä ei lauleta. Tämä kanttorille ok.
  9. Me ollaan varattu häämatka marraskuulle ja vihkiminen on heinäkuussa. Oon varannu kaikki matkat+hotellit tyttönimellä. Thaimaahan ollaan menossa.
  10. Meillä ei harrastukset tai ammatit näy mitenkään erikoisesti. Kaasoilla on erotuomaripillit vieraiden kokoonkutsumista varten ja auton perään tulee nappikset.
  11. Lähes tarkalleen vuosi. kihlat 7.7.07, häät 5.708
  12. Morzian

    SUKLAASYDÄMET!

    Mä kävin katteleen noita suklaasydämiä. Jos olisin tilannut n.300 foliopäällysteistä suklaasydäntä olis postikuluja tullut 50€! Ihan törkeen kallista siis....
  13. Suosittelen myös Festaria ehdottomasti! Puvustani lyhennettiin helma (kolme eri kerrosta), vannehameen kavennus ja kuminauha vyötärölle, yläosan suurentaminen parilla sentillä, nappi laahukselle sekä ylöosaan ns. vyölenkit rintsikoille, että pysyvät varmasti paikoillaan. Tämä koko paketti vain 59€! JOissain paikoissa pelkkä helman lyhennys maksaa jo enemmän...
  14. Meille tulee pienet hopieset soittokellot, jotka toimivat samalla paikkakortteina. Karkkibuffetti tulee kakkupöytään.