Jump to content
Naimisiin.info

Morzian

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Morzian

  1. Aiempi lainaus vahingossa väärästä tekstistä. Tarkoitin tätä

    "Tämä on itseasiassa hyvinkin tuttu ongelma jo meidän häistä. Sillä vanhempani ovat olleet erossa todella kauan, mutta etiketti pitää sisällä sen että vanhempien täytyisi istua samassa pöydässä. Kyselin asiaa jopa loppuen lopuksi etiketti/käytöstapojen opettajalta/luennoitsijalta miten tässä asiassa menetellään. Meidän tapauksessa kävi niin ettemme kutsuneet vanhempien aveceja laisinkaan. Riitahan tästäkin meinasi tulla ja todella kova, mutta selitettyäni tilanteen kaikki loppuen lopuksi ymmärsi tilanteen."

  2. Katsoin itsekin tämän etikettioppaasta ja tosiaankin (ihmetyksekseni) huomasin, että etiketin mukaan uudet puolisot sijoitetaan puolisoistaan erikseen istumaan sekä kirkossa että pöydissä. Tässä kohtaa me emme omissa häissämme tule etikettiä noudattamaan, koska tuo on minusta huono ja alentavakin sääntö.

    Aiemmalla kommentillani tarkoitin tämän kaltaista toimintaa. Jokainen tietty saa ja pitääkin juhlia niin kuin itse haluaa, mutta silti en ymmärrä...

  3. Onko kukaan tilannut syklaasydämiä tuolta www.chocolatebuttons.co.uk :sta?

    Minkälaista suklaata on, hyvää?

    Entä postikulut yms.?

    Kävin surffamassa kys. sivuilla, hyvin löytyy erivärisiä foliovaihtoehtoja! Olis kiva, kun sais teemaväreihin sopivan..

    Mä kävin katteleen noita suklaasydämiä. Jos olisin tilannut n.300 foliopäällysteistä suklaasydäntä olis postikuluja tullut 50€! Ihan törkeen kallista siis....

  4. Voin todella lämpimästi suositella Festaria (Freda 34, Helsinki)!! Puvun yläosan kavennus koko matkalta, alaosan vyötärön vetäminen vähän sisään ja pari muuta pienempää korjausta maksoi yhteensä reilu 40 eur, todella tiukalla aikataululla. Ystävällistä ja selvästi asiantuntevaa väkeä. Vieläkin voin vain huokaista helpotuksesta kun asia järjestyi niinkin helposti ja nopeasti :)

    Suosittelen myös Festaria ehdottomasti! Puvustani lyhennettiin helma (kolme eri kerrosta), vannehameen kavennus ja kuminauha vyötärölle, yläosan suurentaminen parilla sentillä, nappi laahukselle sekä ylöosaan ns. vyölenkit rintsikoille, että pysyvät varmasti paikoillaan. Tämä koko paketti vain 59€!

    JOissain paikoissa pelkkä helman lyhennys maksaa jo enemmän...

  5. Toki jos meidät kutsutaan ja hoitaja järjestyy niin mielellämme juhlitaan ihan aikuisten kesken mutta minun mielestäni sen pitäisi olla meidän päätös että otetaanko lapset mukaan vai ei, eikä kutsujien.. Ja se on sitten meidän ongelmamme pitää lapset ruodussa jos ne päätetään mukaan ottaa, miettiä viihdykkeet ja eväät ja varasuunnitelmat jos lapset meinaakin varastaa shown. En näe mitään syytä lähteä nöyristelemään kutsun lähettänyttä kun oikein suvaitsivat meidätkin kutsua, miettisivät loppuun asti ennen kun kutsuisivat ja jättäisivät sitten kutsumatta jos ei meidän paketti kelpaa ;) Ei mun silmiin kutsujen järjestäjilläkään ole oikeutta kritisoida vieraita jotka jättävät saapumatta, oli syy mikä hyvänsä. Ei varsinkaan jos kutsut on järjestetty niin että siihen kutsuun on sisällytetty ehtoja kuten "sinä saat tulla mut sun lapsi ei". Silloin saapumatta jättäminen ei mun silmiin ole protestointia (demonstrointia?), se että jos oltaisi otettu lapsi 150 metrin päähän juhlapaikasta leikkimään ja vuorotellen hoidettu sitä siellä kun ei lastenhoitajaa siihen hätään järjestynyt, se olisi ollut ehkä sitä "uskomatonta asennetta" mistä My puhuit?

    Voihan se olla että se nyt on vaan meidän omassa lähipiirissä, mutta kyllä jos esimerkiksi kyläillään jossain niin meillä on lapset mukana, tai jos joku tulee meille niin täällähän nuo pyörii. Periaatteessa siis sellaiset läheiset joilta voisi hääkutsua odottaa tuntevat meidän lapset ihan yhtä hyvin kun meidätkin eikä siksikään mun silmiin ole mitään hyväksyttävää syytä jättää meidän lapsia kutsumatta.  Puhumattakaan siitä että minun silmiini tietenkin meidän lapset on aivan hurmaavia enkä tosiaan aina muista että ei kaikki ole yhtä lapsirakkaita.

    Me ensin listattiin että ketkä halutaan kutsua ja vasta sen jälkeen metsästetään tila mihin kaikki mahtuu ja missä kaikilla on hyvä olla. Kyllähän sitä tilaa löytyy myös pikkupyllyjen tuoleille kun se on alusta asti huomioitu. En tiedä onko se sitten yleisempää valita ensin tila ja sitten kutsua vaan ne jotka soveltuvat siihen tilaan juhlimaan, tyyliin "Mummo?" "NO EI, se on vanha ja ruma ja ei varaan jaksa kiivetä 802 porrasta meidän tiibettiläistyylisiin häihin" "Maija-serkku?" "Joo se on nuori ja hyvännäköinen ja sointuu kivasti kattauksen väreihin" "Virtaset?" "No en tiedä, ajattele jos niiden lapset vaikka niistää nenänsä meidän kultakirjailtuihin servetteihin, menee koko teema pilalle!" ::)

    Mielestäni tämä teksti on kyllä aika uskomaton. Kertoo lähinnä katkeruudesta, itsekkyydestä ja lapsellisuudesta. Miksi asiasta täytyy tehdä NIIN henkilökohtainen. En usko, että teidän lapset on jätetty kutsumatta, koska ne ovat teidän lapsianne. Mielestäni sinun vertauksesi siihen, että jos joku tulee teille kyläilemään tai menette jonnekin kyläilemään niin lapset ovat automaattisesti mukana, on kyllä aivan uskomaton! Miten häitä ja kyläilyä voi edes verrata toisiinsa? Kritisoit tekstissäsi kutsujia, mutta puhut koko ajan me, meidän, minun. Ei, ei se ole teidän asia päättää, ketä häihin kutsutaan. Ne eivät ole sinun tai teidän paketin juhlat. Ne ovat hääparin juhlat ja HE päättävät, keitä haluavat kutsua, ilman velvoitteita selitellä katkerille kotiäideille, miksi heidän herranterttujansa ei kutsuta. Ei, enkä todellakaan usko, että kysymys on jostain kuka on lapsirakas ihminen ja kuka ei-asetelmasta. Ja sinun mainitsemastasi hyväksyttävästä syystä ei kutsujien tarvitse perustella yhtään mitään. Haluaisin nähdä sen lain kohdan, missä lukee, että häät ovat automaattisesti koko "paketin" juhlat. Niin kuin tälläkin foorumilla on aika selkeästi havaittavissa, että häistä halutaan enemmän ja enemmän aikuisten juhlia. Syitä varmaan on useita, mutta mainittakoon nyt muutama: Tänä päivänä parit haluavat koetella ja rikkoa ns. perinteisiä rajoja. Parit haluavat toteuttaa jotain omanlaistansa ja ehkä uuttakin ideaa ns. perinteisten häiden rinnalla.Häistä halutaan ikimuistoiset omannäköiset häät. Suotakoon jokaiselle parille mahdollisuus ja oikeus toteuttaa oma suuri päivänsä ihan niin kuin HE haluavat. On paljon sen tyyppisiä juhlia, joihin lasten ei välttämättä ole soveliasta tulla, joissakin juhlissa nautitaan paljon alkoholia (älä lue örvellyshäät), ei vain muumilimpparia. Mutta on niitäkin pareja, jotka eivät vain halua lapsia juhliinsa syystä tai toisesta. Ja jos jonkun parin syy on se, että he eivät tykkää lapsista, niin sitten se on syy ja jokainen kunnioittakoot parin toivetta juhlien luonteesta. Ei se tarkoita, että vain teidän lapset jätetään kutsumatta. Argh!!!

    Jos teillä on jokin tietty tapa toimia niin ei se suinkaan tarkoita, että kaikki muutkin tekevät niin. Varmasti jokainen pari on ajatellut asiat viimeistä piirua myöden. Tästä syystä moinen mielenosoitus kertoo käytöstapojen totaalisesta puutteesta. Mikä oikeus sinulla on kiukutella hääparille siitä, että ovat halunneet sinut kutsua, mutta ei lapsia? Mielestäni on jopa surullista, että olet käyttäytynyt hääparia kohtaan mainitsemallasi tavalla ja et ole pystynyt kunnioittamaan hääparin toivetta ja suurta päivää.

    Itse olen onnellinen siitä, että lähipiirissäni ihmiset kunnioittavat meitä ja päätöksiämme. Itse olen sosiaalialalla töissä ja kyllä, rakastan lapsia. En vain halua lapsia häihimme. Yksikään "lapsellinen" ihminen ei ole aikonut jättää tulematta sen takia, että heidän lapsiaan ei kutsuta. Lähinnä ovat tyytyväisiä, että saavat juhlia aikusten kesken ja olla edes hetken erossa "paketistaan".

    Niin ja jos joku haluaa ne tiibeläistyyppiset häät järjestää niin siitä vaan. Ehkä sinne ei sovi lapsi, mutta luulen, että rahaa on sen verran, että mummolle on palkattu kantajat:)

    Muoks kirjoitusvirheitä;)

  6. Hyvä nimim. Epätoivoinen:  

     

     

    Tämä on yleisimpiä ongelmia, joista miehet valittavat, mutta  

    kysymyksessä on täydellinen väärinkäsitys. Monet päivittävät  

    tyttöystävän Vaimoksi luullen, että se on pelkkä hupiohjelma. Vaimo  

    1.0 on kuitenkin käyttöjärjestelmä ja se on suunniteltu pyörittämään  

    ja valvomaan kaikkia muita ohjelmia.  

    Varoitus!! Älkää yrittäkö poistaa Vaimo 1.0. Siitä syntyy yleensä  

    katastrofi. Jos teette niin, saattaa kiintolevynne ja/tai  

    levykeasemanne tuhoutua. Ette voi palata takaisin Tyttöystävä 1.0  

    -ohjelmaan, sillä vaimo 1.0 ei ole suunniteltu tekemään sellaista.  

    Jotkut ovat yrittäneet asentaa Vaimo 2.0, mutta se aiheuttaa enemmän  

    ongelmia kuin alkuperäinen järjestelmä. Katsokaa käsikirjasta kohtaa  

    Elatustuki. Jotkut ovat yrittäneet asentaa Tyttöystävä 2.0:n  

    pyörimään taustalla, mutta Vaimo 1.0 yleensä saa sen selville ja kone  

    ilmoittaa järjestelmävirheestä. Jotkut ovat yrittäneet asentaa myös  

    sellaisia ohjelmia kuin Avioero tai Syrjähyppy, mutta heidän  

    koneisiinsa on sen jälkeen ilmaantunut hankala virus. Ehdotankin,  

    että pidätte Vaimo 1.0:n ja yritätte sopeutua tilanteeseen.  

    Kehotan teitä myös lukemaan ohjeista kohdan, joka koskee yleisiä  

    suojausvirheitä (YSV). Teidän on otettava vastuu kaikista virheistä  

    ja pulmista, joita ilmaantuu. Paras tapa on painaa heti ohjelman  

    Anteeksi-painiketta, jos järjestelmä menee jumiin. Järjestelmä toimii  

    hyvin niin kauan kuin otatte vastaan kaikki syytökset, joita YSV esittää.  

    Vaimo 1.0 on hieno ohjelma, mutta se vaatii jatkuvaa ylläpitoa.  

    Toivotamme onnea!  

     

    T: Tekninen tuki

  7. Hyvä ATK-tukihenkilö,

    Viime vuonna päivitin Poikaystävä 5.0:n  Aviomies 1.0:ksi ja huomasin,

    että kukka- ja koruohjelmassa alkoi heti ilmetä ongelmia.

    (Poikaystävä 5.0:ssa ne toimivat vielä  moitteettomasti.)

    Aviomies 1.0:n asennuksessa katosi myös  koko joukko tärkeitä ohjelmia,

    kuten Romanssi 9.9, mutta sen sijaan Aviomies asensi automaattisesti  

    Veikkaaja 5.0:n

    ja  Penkkiurheilija 3.0:n. Keskustelu 8.0 ei enää toimi, ja jos yritän

    käyttää

    Siivous 2.6:tta, koko kone kaatuu.

    Olen yrittänyt asentaa Jankutus 5.3:n korjatakseni ongelman, mutta siitä  

    ei ole

    mitään apua. Miten minun pitäisi toimia?

    Vastaustanne odottaen,

    Epätoivoinen

    Hyvä Epätoivoinen,

    Teidän on ensinnäkin muistettava, että  Poikaystävä 5.0 on vain ilmainen

    tutustumisversio, kun taas Aviomies 1.0 on kokonainen  käyttöjärjestelmä.

    Kokelkaa ensin komentoa C:/LUULIN, ETTÄ  RAKASTAT MINUA ja asentakaa

    Kyyneleet 6.2. Silloin Aviomies 1.0 käynnistää automaattisesti  ohjelmat

    Syyllisyydentunne 3.0 ja Ruusukimppu 7.0.

    Älkää kuitenkaan toimiko näin kovin usein, muuten Aviomies 1.0 saattaa

    käynnistää edellisten sijaan Mykkäkoulu 2.5:n, Happy Hour 7.0:n ja Iso  

    tuoppi 6.1:n.

    Nämä taas  luovat Kuorsaa_kovaa.KROOH -tiedostoja.

    Älkää myöskään MISSÄÄN TAPAUKSESSA  asentako Anoppi 1.0:aa tai toista

    poikaystäväohjelmaa. Ne eivät tue Aviomies 1.0:aa vaan kaatavat  sen.

    Haluaisin painottaa, että Aviomies 1.0  toimii yleensä hyvin, mutta

    ohjelman muisti on rajallinen ja se omaksuu hitaasti uusia toimintoja.

    Voitte tietysti harkita lisävarusteiden hankintaa suorituskyvyn

    parantamiseksi.

    Henkilökohtaisesti suosittelisin Lämmin_ateria 3.0:aa ja Pitsialusvaate  

    6.9:ää.

    Onnea matkaan!

    Mikrotuki

    Hyvä tekninen tuki  

     

    Päivitin viime vuonna Tyttöystävä 1.0 -ohjelman Vaimo 1.0-ohjelmaksi.  

    Pian huomasin, että ohjelma alkoi käyttäytyä odottamattomalla tavalla.  

    Se ryhtyi tekemään lapsia, mikä vei valtavasti kovalevytilaa ja  

    koneen resursseja. Tällaisesta ilmiöstä ei ollut ohjekirjassa  

    minkäänlaista mainintaa.  

    Lisäksi Vaimo 1.0 asentaa itsensä kaikkiin muihin ohjelmiin ja  

    käynnistyy aina, kun kone ladataan. Se on ryhtynyt valvomaan kaikkia  

    muita järjestelmänosia.  

     

    Sellaiset ohjelmat kuin Pokeri-ilta 10.3 sekä Kaljaretki 2.5 eivät  

    enää toimi, vaan kaatavat järjestelmän aina kun niitä yrittää  

    käynnistää. En voi näköjään myöskään poistaa Vaimo 1.0:aa  

    tietokoneeltani. Olen ajatellut siirtyä takaisin Tyttöystävä 1.0:n  

    käyttöön, mutta Vaimo-ohjelman yhteydessä päivitys ei toimi. Voitteko  

    auttaa minua?  

     

    T. Nimim. Epätoivoinen

×
×
  • Create New...