-Adelina-

Morsian
  • Content count

    147
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by -Adelina-

  1. Komppaan ylläolevia. Minuakaan ei infottu miehen polttareista, koska kuulemma olisin kieltänyt moiset! Meidän ohjelmaa yritettiin selvittää sillä, ehdimmekö vahtimaan sulhasen vanhempien koiraa heidän ollessa matkoilla... Itse en "polttari"ajankohtana ollut kotona, joten sulhasen piti meidän lemmikitkin ottaa mukaan, koska niitä ei voi jättää viikonlopuksi yksin. Ja koska asiasta ei kysytty, ei polttareissa ollut sulhasen nykyisiä ystäviä, vain joku koulukaveri, jonka kanssa sulhanen ei ole ollut missään tekemisissä sitten koulunloppumisen. Eli "polttari"seurueella ei sulhasta ja bestmaniä lukuun ottamatta ollut mitään käsitystä minun olemassaolostani saati häistä... Tuolloin ei paljon tempaus naurattanut, mutta nyt jo sillekin voi nauraa
  2. Kerhon piha-alue ei siihen mielestäni sovellu, mutta jos viitsii kävellä muutaman sata metriä sitä kerhon vierestä menevää hiekkatietä pitkin, menee kaunista kaarisiltaa pitkin joen yli ja siitä heti vasemmalle vähän matkaa puistotietä pitkin, niin siinä on heti muutamia pieniä saaria, joita ainakin vielä jokin aika sitten yhdisti kauniit pienet sillat. Puisto on kyllä Ahlströmin Ison Talon puistoa, mutta kai siellä voi pitää vihkitilaisuuden, kun kerran siellä ihan ihmiset saavat kulkea. Se kaarisiltakin voisi olla ihan kaunispaikka, jos vieraita ei hirveästi ole.
  3. Kiitos. Olemme Vanhalinnaa joskus käynyt katsomassa ja tila on kyllä kaunis, mutta Laineen pitopalvelu (kai hän edelleen sen siellä hoitaa?) ei oikein houkuta. Ehkäpä pitää kumminkin tuonne soittaa ja asiaa tiedustella. Samppalinna on meillä ykkösenä vaihtoehdoista ja alustavasti siellä on varauskin, mutta meidän ryhmäkoolla on järkevin ottaa kabinetti. Pitää ilmeisesti ruveta punnitsemaan millaisen painoarvon tanssille antaa!
  4. Jos on hankalaa löytää tila lähes kahdensadan hengen häille, niin on se hankalaa löytää pienellekin porukalle. Tunnelmallista, kaunista ja kohtuullisen hintaista tilaa ei tunnun millään löytyvän max. 20 hengen porukalle. Ravintoloiden kabinetteja olisi kyllä, mutta niissä harvemmin on tarjolla kunnon tanssitilaa piha-alueesta puhumattakaan. Olisiko hyviä vinkkejä ja kokemuksia Ruissalon vuokrattavista huviloista? Onko joku juhlinut Brinkkalassa? Kiinnostaisi tietää miten ruokailu on toteutettu, kun ilmeisesti kunnon keittiötä ei ole.