Maisa777

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Maisa777

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  P.Suomi
 1. ^ Kuulostaa NIIIN tutulta! Ilmeisestikin kovin yleistä tuo, etteivät kaasot/bm ota kovinkaan vakavasti aina tehtäväänsä. Mekin tehtiin suurin osa itse. Ja tosiaan kaasojen ja bm:n melkeinpä ainoa tehtävä oli huolehtia ohjelmasta. -Ja sitä ei juurikaan ollut. Olen todella pettynyt, mutta toisaalta kuten jo aemmin taisin sanoa, juhlat menivät kuitenkin hyvin ja vieraatkin vakuuttelivat viihtyneensä. Mikäs siinä sitten. Oon sen verran kyllä kostonhimoinen, että itse en näille kaasoilleni vastaavaan hommaan suostu, kun se aika joskus koittaa.
 2. Jokseenkin jännittynyt taisin olla, etten tarkkaan muista alttarin tapahtumia. -Pakko nyt jälkieenpäin myöntää. Muistelen kuitenkin, että taiettiin kummatki vilkasta toisiamme ja sanoa papille se "tahdon". Ainaki aiemmin olin aatellu niin, että ko pappi kyssyy, niin sille myös vastataan. En tuota edes muistanu harjotuksissa papilta varmistaa, että mikä se on se "oikea" tapa. Ei kai sen enää väliä. Tahottu on ja onnellisesti naimisissa, sehän se tärkeintä!
 3. Ei tullu rakkoja. Aika vähän kengillä kotona kävelin, mutta silti säästyin rakoilta. Olin kyllä laastarein varustautunu, mutta onneks niitä ei tarvittu. Korkokengät kun olivat jalat oli kyllä muuten kipeät ja puuduksissa vielä seuraavanaki päivänä.
 4. Meänki häälahjat oli pääosin ihania. Rahaa ja astioita lähinnä. Yksi lähisukulaisemme tekemä "taideteos" kammottavine muovikukkineen meni kyllä täysin yli hilseen. Kovasti oon mielessäni pähkäilly, että mihin hemmettiin mie moisen kyhäelmän laitan... voiko sitä olla mihinkään ripustamattakaan. Mitä sitten, kun kyseinen lahjan antaja tulee käymään?
 5. Sikäli juhlassa ei harmittanut mikään. Se, että ohjelmaa ei toiveista huolimatta juurikaan oltu järjestetty -vaikka etenkin kaasot kyllä aina vakuuttelivat asioiden olevan hoidossa - harmitti meitä. Vieraat näyttivät kuitenkin viihtyvän sillä vähälläkin ohjelmalla, mitä oli, siinä mielessä ei olisi tarvinnut harmitella. Edelleenkin kuitenkin olisin itse järjestänyt omiin häihimme enemmän ohjelmaa. Jos oikein pikkumaiseksi rupean, niin hääkakkuun olisin toivonut rutkasti enemmän mansikoita