Jump to content
Naimisiin.info

sinielisa

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sinielisa kaikki viestit

  1. Hääpaikka on siis löydetty ja varattu. Seurantalo Väinölässä juhlitaan ja vihkiminen on Lappeenrannan kirkossa 25.7.2009. Muita morsioita Lappeenrannasta? Onko kellään kokemusta kampaamo dreamerin meikkauspalveluista?
  2. On pakko tulla kertomaan hyvistä kokemuksista. Ostin aikoja sitten absolutt torrin kokeilumielessä. Toimii todella hyvin! Edes spinningtunnilla ei kainalot hikoilleet yhtään . Kirvelee kyllä kun sitä laittaa illalla mutta itse olen saanut kirvelyn eliminoitua aika hyvin sillä että kuivaan ennen sen laittoa kainalot hiustenkuivaajalla ja kuivaan vielä aineen laiton jälkeenkin hiustenkuivaajalla. Silti hieman nipistelee, mutta on sen arvoista. En käytä tuotetta koko ajan vaan vain erityistilaisuuksissa. Olen todennut hyväksi arkidödöksi Vichy:n 48H. Eli hääpäiväksi myös Absolut torr kainaloihin . En ole huomannut tuotteen vaikuttavan niin että sit hikoilis muut paikat enemmän.
  3. sinielisa

    Portugalin Azorit

    Me ollaan lähdössä ensi kesänä häämatkalle Azoreille. Haluaisimme kuulla tuoreita kokemuksia hotelli caloura resortista ja muutenkin azoreista. Kaikki tieto on tervetullutta
  4. Heippa! Täällä yksi Lappeenrantalainen morsian. Häitä pitäis viettää heinä-elokuussa 2009. Hääpaikka vielä todella hakusessa nirson luonteen takia . Kävin tutustumassa Taipalsaaren seurantalo Väinölään. Kuvia saa pyytää yksärillä (osaankohan laittaa ). Yhtenä vaihtoehtona harkitsemme Karhupirttejä Taipalsaarelta. Onko kellään kokemuksia kummastakaan paikasta?
  5. Kiitos vastauksesta LILJA1406! Googlettanut olen jo monta kertaa mutta ei vaan oikein tahdo löytyä mitään :-/. Pihapiiriä olen kuullut kehuttavan ja siitä jossain kuvan nähnytkin. Edelleen otan ilomielin vastaan kokemuksia ja kommentteja Tolkkilasta
  6. Onko kukaan juhlinut häitänsä viime aikoina Tolkkilan kartanossa? Kertokaa kokemuksianne. Myös ei niin tuoreet kokemukset kelpaavat vallan mainiosti ;D. Millainen paikka on sisältä? Värimaailma, seinät, tuolit, kunto ym. Näitä kyselen siksi että emme asu kovin lähellä paikkaa joten katselemaan lähtemisessä on omat hankaluutensa. Tähänasti olen kuullut pelkkää hyvää paikasta. Kuvat olisivat valaisevia! :
  7. Eipä tarvitse enää kareliatalosta tietoa. Sain kuulla että paikkaa ei enää vuokrata juhlatilaisuuksiin. Eli kaikille sinne häitä suunnitteleville tiedoksi että ei kannata kysellä.
  8. Niin.. totta. ;D Mutta ennen kuin lähden kiertämään paikkoja niin haluaisin tietoa Kareliatalosta. Onko yhtä suurta tilaa, jossa voi juhlia ja kuka sitä vuokraa ja millä hintaa? Onko sisältä yhtä kaunis kuin ulkoa? Ei sitten turhaan tarvitse tätäkään paikkaa kiertää jos liian kallis ym. Vistiketjussa oli kyllä tästäkin paikasta juteltu, mutta olivat sen verran vanhoja viestejä, että ei ole luottaminen enää niihin.
  9. Olisiko ihmiset halukkaita laittamaan kuvia juhlapaikoista Lappeenrannassa tai lähialueilla. Sisä, sekä ulkokuvia kaipailisin. Jos ei halua ihan kaikille julkistaa niin voi laittaa yksityisenäkin. Jos se nyt on edes mahdollista, uutena ihmisenä en ole siitä varma :. On hieman hankalaa löytää juhlapaikkaa täältä päin kun on niin ronkeli :-[. Saatte liittää mukaan myös muuta tietoa juhlapaikasta. Kaunis kiitos kaikille, jotka kehtaavat
  10. Minä olen meillä myös se vanhanaikainen. En halua lapsia ennen avioliittoa, mutta minulla ei ole siihen mitään sen kummempaa syytä. En vaan halua. Onhan siinä sitten hieman sitä neitseellisyys periaatetta, vaikka ei neitsyt olisikaan. Toki jos lapsi tulemalla tulee niin tervetuloa vaan...koitan silti pitää huolen ettei niin tapahdu. Luulen myös että mieheni ajattelee samoin ja osaksi sen myös tiedän.
  11. Kummankin kotipaikkakunnalla, eli Lappeenrannassa. Tosin lähikunnatkin voivat tulla kyseeseen, riippuen juhlapaikasta ja kirkosta...
  12. Etikettiä pitää mielestäni sen verran tuntea, ettei koko valkoista pue päällensä. Ei kai se häiden tunnelmaa tai välejä pilaa, mutta muutaman kerran voisi silti asuvalintaansa harkita. Tai jos välttämättä haluaa, niin voisi kysyä morsiammen mielipidettä.
×
×
  • Create New...