Jump to content
Naimisiin.info

Minc

Rouva
  • Viestit

    136
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Minc

  1. Mäkin sanon vielä tohon kivisiin/keraamisiin sormuksiin, että ehkei kannata. Kyllä meinaan harmitti, kun sain ystävältäni lahjaksi kivisen sormuksen, joka oli tosi kaunis. Sitten se vaan yks kaunis päivä napsahti poikki, se siitä sormuksesta. Eli kuten joku tuolla ylempänä jo kirjottikin, kivi tai muu vastaava materiaali ei kestä niinkään niitä iskuja. Riittää jo, että vahingossa vaikka putoaa kivi- tai laatta lattialle, ni voi helposti mennä rikki.

  2. Mie sain aika paksun kultaisen kaulaketjun, jossa sydänriipus ja sydämessä rubiini :-X aivan ihana ja niin mun näkönen! Ja lisäksi sain seuraavalla viikolla saman sarjan korvikset :rolleyes:

    Miehelle annoin huomenlahjaksi huomenlahjakuvauksessa otettuja kuvia kansiossa ja hänen lempparituoksunsa deodorantin :)

    Molemmat oltiin tosi tyytyväisiä lahjoihin :)

  3. Kävin perjantaina koemeikissä, joka oli täysi katastrofi. Hälyytyskellot alkoivat jos soida, kun meikkaaja alkoi kaivaa pöydälle Lumenen, Rimmelin ym. halpismerkkien tuotteita. :o Loppean lopuksi naamani oli aivan kamalan värinen, koska hän ei edes kokeillut sopiiko meikkivoiteen vöri kasvoilleni ja sain taivuttaa itse ripset ja laittaa ripsarin, koska "toiselle laittaminen on niin vaikeaa" totesi tämä ns. ammattilainen. <_<

    En todellakaan älynnyt aikaa varatessani kysyä, että mitä meikkejä hän käyttää...

    Oli todella hienoa maksaa täyden meikin hinta siitä, että naama oli aivan järkyttävä ja piti jo juosta huomenlahjakuvaukseen. Luojan kiitos kuvaamon meikkaaja sai paranneltua naamaani sen verran, että kuvan eivät menneet ihan piloille...

  4. lenan no kaikkihan on suhteellista ;) mut toi päällys pehmenee hyvin leikattavaksi, kun sen laittaa siihen jo ed. päivänä. Ja toki eri vaahtokarkit käyttäytyy eri tavalla. Asettelu kakulle ei ole kovinkaan vaikeaa, ei siis repeile tms. helposti, mutta reunojen nätisti saaminen ei ainakaan mulle ole kovin helppoa.

×
×
  • Create New...