Jump to content
Naimisiin.info

Vaskilintu

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Turku

Vaskilintu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Hintaa tuli yhteensä noin 2300€/hlö New York-Miami-Karibian risteily-Miami-Orlando reissulle sisältäen kaikki lennot (HEL-NYC-MIA-ORL-NYC-HEL), 7 päivän läntisen Karibian risteilyn Liberty Of The Seas:lla, yöpymiset New Yorkissä, Miamissa ja Orlandossa **** ja ***** hotelleissa ja autovuokrauksen 7 päiväksi. Matkalla pituutta melkein 3 viikkoa. Kalliiksi tuli mutta saatiin ainakin mitä haluttiin. 8-)
  2. Vaskilintu

    Karibian risteily

    Uuups, anteeksi! Pisteet tarkkaavaisuudesta julhanen!!! Reitti on siis läntinen Karibia ja alla vielä linkki RCCL:n sivuille reitin tarkentamiseksi. http://www.royalcaribbean.com/findacruise/...&promoType=
  3. Vaskilintu

    Karibian risteily

    Hei kaikille! Häät tuli pidettyä tämän kesän ruuhkahuipussa ja kohta olisi sitten häämatkan vuoro. 8-) Ollaan lähdössä matkaan 5.9. Helsinki-Vantaalta ja kohde on itäisen Karibian-risteily Turussa toukokuussa valmistuneella RCCL:n Liberty Of The Seas:lla. Olemme itse räätälöineen siihen sivuun myös parin päivän pysädyksen New Yorkissa ja risteilyn jälkeen on vielä yli viikko aikaa löhötä ja puuhastella Miamissa ja Orlandossa. Risteily lähtee Miamista 8.9. ja kiertää kierroksen "Kuuban ympäri" ja palaa 15.9. takaisin Miamiin. Onkohan täällä jollakin kokemuksia/neuvoja kerrottavanaan reissuun lähtijöille? Kiitoksia jo etukäteen vaivannäöstänne!
×
×
  • Create New...