Murmeli_

Rouva
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

About Murmeli_

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 10/15/83

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti
 1. Heippa kaikille! Sain eilen kunniatehtävän olla rakkaalle ystävälleni kaaso heinäkuussa 2010 järjestettävissä häissä (toisen rakkaan ystäväni kanssa ) Kyseinen morsian oli oma kaasoni viime vuoden häissäni
 2. siinä on kaksi eri salia vierekkäin. yhteen pöytään menee neljä jos ei oteta päätyjä mukaan. meillä toiseen saliin menee melkein 80 (ja tilaa jää reilusti) ja meijän kanssa saliin jossa on lava tulee vanhemmat eli sinnekkin jää todella reilusti tilaa. meijän ei tartte siirtää mitään koko juhlan aikana. kuvista siis kaksi ekaa sali kuvaa oli siitä johon meijän vieraat menee ja alin kuva missä me olemme vanhempien kanssa. Pirkolle kun soittaa niin pääsee paikkaa katsomaan.
 3. Me vietetään häitä Heinlammin kyläntalolla 28.6. Ollaan ensimmäiset juhlijat remontin jälkeen Paikka on kaunis etenkin kesällä. Laitan tähän muutaman kuvan paikasta (jotka on kyllä otettu syksyllä että ei yhtään vastaa kesäistä kauneuttaan) Yhteystiedot: Heinlammin kyläntalo Päivärinta 10, 15230 Lahti (joissain lukee Hollola) Pirkko Eskola/ 03-7841115
 4. Meillä on tuo Tauskin Sinä Vain
 5. Meille tulee hidas ja kappele on Tauskin; Sinä vain
 6. meillä ukolle tulee uusi sormus. kihlana on titaani ja nyt halutaan että meijän sormukset ns yhdistyisivät. ukolle tulee n.8mm leveä kaksivärinen sormus (isompi osa keltakultaa ja pienenpi valkokultaa mulle toisnpäin)
 7. aa... täällä onkin näin paljon uusia tervetuloa kaikki tänne! sanpaa meillä on sama kirkko mutta 2viikkoo teijän jälkeen mä en ainakaa mitenkää koristele kirkkoo... eiköhän se oo itessään jo nätti
 8. meillä poika häitten aikaa 2,5v ja hän kävelee mummon luo istumaan ja kun sormuksia pyydetään vie hän iskälle taikka iskä hakee (papille en usko hänen uskaltavan viedä niitä )
 9. Meillä on vanhempien valssina Matti ja Teppo Minä rakastan sua. vanhempien häävalssii en viitti alkaa soittelee ku vanhemmat on eronnu.
 10. Meille tulee Tauskin -Sinä vain lisäksi jossain vaiheessa tulee ensimmäinen hidas jonka me tanssimme ja se on Metallican -nothing else maters
 11. Mä oon ollu häissä joissa on ollut ja ei oo ollu bändiä ja voin sanoa että samanlainen hyvä meno on kummissakin ollut! meille kylläkin tulee 2 solistin pikkubändi mutta kyllä upeet juhlat saa ilman bändiäkin. ilman bändii olevissa häissä voi soittaa just ne mistä eniten tykkää ja oikeilla esiintyjillä. joskus jonkun muun suusta tulleena se ei ookkaa välttämättä enää sitä mitä halusi.
 12. Kyllä menee! Mun tuleva anoppi.... kun ilmoitettiin häistä tuli heti että pitää olla pienet ja niitä ja niitä ei kutsuta.... no onneks mä oon sinällää samaa mieltä että pienet häät mutta kun kutsuu kaikki LÄHIMMÄT on se jo 80 henk. Sitten kun anoppi kysyi tuleeko alkoholia ja vastasin kyllä, ilmoitti hän etteivät tule häihin. no omapa on häpeänsä. Puvun kun ostin ni heti tuli kritiikkiä että olisi pitänyt vain vuokrata. mutta ihan sama. meijän häät!
 13. meillä minä ort ja ukkeli lut. naimisiin mennään lut kirkossa (kompro kun poika kastettiin ort. et mennään sit lut naimisiin ) mutta meille tulee sinne kirkkoon ort isä Aki siunaamaan. ehkäpä kaavassakin sekoitusta kummankin uskonnosta.
 14. Hello my darling :)