nuudia

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About nuudia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Pappi on sillai tuttu, että hän on kastanut minut vauvana. Meillä on keskiviikkona tapaaminen hänen kanssa hänen vaimonsa vanhempien luona, eli varmaan silloin annetaan kutsun.
 2. Lesabre: Saako vielä kysyä että oletteko paistaneet ne sydämet ilman vai tikun kanssa? Vai ettekö ole ollenkaan paistaneet niitä uunissa?
 3. Voi aivan ihana idea.. meillä on myös vähän tuota meriteemaa.. kiitos vinkistä
 4. Hei, Eikös olekin kohteliasta ja tapa kutsua vihkipappia juhlatilaisuuteen? Pitääkö papin ja hänen vaimonsa etukäteen kutsua vai vasta vihkitilaisuuden jälkeen? Miten te olette toiminneet?
 5. Meillä on taas vähän erilainen yhdistelmä, sillä minä olen se hollantilainen.. tai siis minulla on kaksoiskansalaisuus. Äitini on suomalainen ja isäni on hollantilainen. Tapasin tulevan mieheni suomessa kun olin vaihtarina ja hän tuli mun perää hollantiin opiskelemaan. Nyt minä olen jo reilun vuoden asunut ja ollut töissä suomessa, mutta avomieheni opiskelee ja asuu edelleen hollannis. Hän kuitenkin valmistuu toukokuun mennes ja muuttaa sit takaisin tänne suomeen. Olemme heinäkuulla menossa naimisiin suomessa ja me olemme myös löydetty sellainen pappi joka puhuu sekä suomea että vähän hollantia. (sama pappi on kastanut mua Hän oli silloin Rotterdamin merimieskirkossa töissä. ) Lähetämme nyt tällä viikolla vielä kutsut kaikille hollantilaisille, koska heidän pitää kuitenkin varata lentoliput sekä majoitukset. Ohjelman ajattelimme pitää kuitenkin pääosin suomen kielellä, mutta kyllä jotain leikkeja olis sit englannin kielellä. Suunnitellen parhaillaan vielä muita hollantilaisia perinteitä mitä vois käyttää häissä. Se stroopwafel ehdotus oli kyllä hyvä. Mulle ei edes tullut mieleen että ehkä niitä hol. vieraita pitäisi kertoa että suomessa on tapa käyttää pukua häissä. Ehkä pitäis epävirallisesti kertoa heille. Haluamme kuitenkiin näyttää juuri hollantilaisille miten suomessa juhlitaan häitä, koska mielestäni se on niin hieno tapa.
 6. Meillä on heinäkuulla häät Leineperin ruukin Kankipajassa. Vuokra oli 1200 e, mutta on se sen arvoinen. On se niin kaunis paikka ja myös tilava. Meille, kun tulee yli 150 vieraita, niin ei meinaa mahtua mihinkään muualle. Kankipajan saa käyttöön torstaista sunnuntaihin.
 7. Haluasin siihen vielä lisätä, että Leneiperin ruukin kankipajaan mahtuu n. 250 henkeä, ja kun meille on tulossa sellainen vajaa 200 h. ei minne muualle edes mahtunutkaan.. ja vuokra on ehkä hieman enemmän kun muut paikat.. muttei missään saan näin idyllinen kaunis paikka.. sorry.
 8. Mäkin eksyin nyt vasta tänne.. Meillä on myös ensi kesänä häät Leineperin Ruukissa. Olemme myös vuokranneet saunan viikonlopuksi ja etsimme vielä liä majoitusmahdollisuuksia sen punaisen aitan lisäksi, kun on ulkomailta tulossa paljon väkeä. Mietimme vain että minne menemme itse yöksi.. minne te muut morsiamet ajattelitte viettää hääyönne?
 9. kiitos.. kyllä tuo kortin lähettäminen on kiva idea.. taidanpa iteki kysyä sen niin.
 10. Eli niin.. tollainen kysmys? Mä haluan pyytää mun kahta serkkua mutta en oikein tiedä että kuinka sitä kysyisin ja koska?