Bamselina

Rouva
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Bamselina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Käytettiin häämatkaan, 2 viikkoa Keniassa, Tansaniassa ja Zanzibarilla.
 2. Valmistuin koulusta!!! Aurinkoinen päivä, kävin ensin hakemassa todistuksen koululta, ja sen jälkeen tapailin kavereita lounaalla yms (ja hoitelin siinä sivussa pari viimeistä minijuttua, kuten hankin miehelle pukusukat). Ihana rauhallinen päivä!
 3. Hienointa on se, ettei elämä ole muuttunut millään tavoin!
 4. Taksiveneen tarkkaa hintaa en osaa sanoa, koska saimme sen lahjaksi, mutta firma oli Cardinal Marine, ja heiltä löytyy pari isompaa alusta, joihin mahtuu hyvin reilumpi vierasmäärä. Meidän häissämme oli n.60 vierasta, ja hyvin mahduttiin! Olisi varmaan mahtunut enemmänkin porukkaa.. Lisätietoja firmasta löytyy täältä: www.cardinalmarine.fi Furuvikin normaali vuokra-aika on kai klo 24 asti, mutta ovat joustavia lisätuntien suhteen. Itse maksoimme yhden lisätunnin, eli juhlimme täysillä klo 24 asti, jonka jälkeen siivomiselle oli varattu tunti. Molemmat bestmanit sekä kaaso olivat lupautuneet jäämään siivoamaan, mutta jälkikäteen kuulimme että paikalle oli avustajiemme lisäksi jäänyt äidit ja tädit ja muutama serkku, yhteensä n. 10 henkeä, joten siivous oli hoitunut vartissa! ;D Siivoamiseen ei kulu paljoakaan aikaa, etenkin jos on sellainen pitopalvelu, joka tuo omat astiansa ja hoitaa juhlien jälkeen kaikki omansa pois, näin keittiön siivoamiseen ei tuhraannu aikaa. Meillä oli juuri näin, ja säästi kyllä PALJON aikaa, kun ei tarvinnut pyörittää tiskikonetta ja laittaa astioita paikoilleen yms. Kaikki roskat vain isoon jätesäkkiin, lahjat ja omat koristelut toiseen säkkiin (tietty täytyy olla tarkkana ettei väärä säkki lennä roskiin ;D), ja sen jälkeen Furuvikin pöydät ja tuolit kasaan. Ja that´s it!
 5. Matka itsessään maksoi n. 2600€/nuppi (olimme viikon safarilla Keniassa ja Tansaniassa (täysihoito) ja viikon Sansibarilla 5 tähden hotellissa puolihoidolla). Mutta tähän päälle tuli vielä viisumit, rokotukset plus käyttörahat, niin lopullinen summa olikin sitten n. 3200€/hlö.. Kallista mutta ah, niin ihanaa!!!
 6. Peppis, me juhlimme juuri Furuvikissä muutama viikkoa sitten, ja saavuimme veneellä, eli onnistuu. Meillä tosin oli iso taksivene, jolla kuljetimme kaikki vieraamme+itsemme kirkolta Furuvikiin, joten tämä iso venehän vain pysähtyi laituriin hetkeksi, kunnes kaikki olivat ulkona ja jatkoi sitten matkaa. Mutta mielestäni laiturissa oli myös ihan venepaikkoja, jos haluaa oman veneen "pysäköidä" laituriin.
 7. Miehen kanssa jaetun viinipullollisen jälkeen nukuin kuin tukki! ;D Valittiin juhliin musiikkia koko edeltävä ilta, ja innostuttiin naukkailemaan viiniä ja tanssimaan ympäri olohuonetta, joten sen jälkeen uni maistui!!
 8. Minäkin liityn tänne teidän joukkoon! Itse en ole virallisesti suomenruotsalainen, mutta kaksikielinen kuitenkin vaikka äidinkieli onkin suomi. Mies taas on täysin umpisuomenruotsalainen. Kutsut ja muut kirjalliset jutut toteutimme molemmilla kielillä, mutta vihkiminen tulee olemaan kokonaan ruotsiksi. Tähän päädyimme siksi että minun sukuni ja kaverini ymmärtävät kaikki hyvin ruotsia, kun taas miehen puolella on pari täysin ruotsinkielistä. Sitä paitsi ruotsi on myös minun ja mieheni yhteinen kieli, joten tuntuu luonnollisimmalta hoitaa vihkiminen samalla kielellä! Vieraat saavat sitten juhlissa keskenään miettiä millä kielellä puhuvat toistensa kanssa!
 9. Sormus tilattiin viime viikolla, ja häihin on aikaa 2kk.