Jump to content
Naimisiin.info

Merimeri

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Merimeri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Merimeri

    Häämatkalle Italiaan

    Me lähdetään Italiaan Gardajärvelle syyskuussa, toivottavasti on hyvät ilmat Vaikka siellä on kyllä tekemistä ja näkemistä vaikka ei niin lämmintä olisikaan: Venetsia, Verona, Alpit, itse Gardajärven ympäristö... Ja se ihana italialainen ruoka!
  2. Meillä on häät Ala-Lemun Kartanossa Kaarinassa. Kartano on todella kaunis ja sen ympärillä in iso omenapuutarha ja muutaman sadan metrin päässä merenranta laitureineen. Kartano on myös sisältä tosi kaunis ja kätevä paikka hääjuhlille, koska ainakin meidän häissä kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan (muistaakseni tilaa 80 hengelle) ja tila on kaiken lisäksi pyöreä. Kaikki siis näkevät kaikki ja kuulevat juonnot ym hyvin. Ulkona on lisäksi katettu terassi eli jos vaikka sataa, niin ulkona voi silti käväistä. Kartano on lisäksi sopivan matkan päässä Turun keskustasta ja jos jotkut vieraat tulevat kauempaa, kartanon yläkerrassa on huoneita, joita voi varata. Täällä on kylläkin A-oikeudet ja kartano on tilausravintola eli ruoat ja juomat pitää ostaa sieltä. Ei siis halvin vaihtoehto, koska ei voi kilpailuttaa pitopalveluita ja omia juomia ei voi tuoda, mutta me ei ainakaan tarjota vieraille ruoan kanssa tarjottavan viinin ja alkumaljan lisäksi muuta alkoholia vaan jokainen voi halutessaan ostaa lisää baarista. Olen ollut yksissä häissä täällä ja ne oli todella onnistuneet ja tunnelma oli ihana. Toivottavasti meidänkin häät onnistuvat yhtä hyvin!
  3. Meidän oli myös pakko karsia vieraslistaa ja pois jäi luonnollisesti avecit, muuten oltaisiin jouduttu karsimaan hyviä ystäviä tai läheisiä sukulaisia. Kutsuimme ainoastaan sellaiset puolisot, joiden kanssa olemme olleet tekemisissä. Pois jätettiin siis sellaiset ystäviemme puolisot, joita emme laisinkaan tunne ja joiden kanssa ei olla missään tekemisissä oltu, mitä nyt muutaman kerran jossain juhlissa tms nähty. Kaikki naimisissa ja kihloissa olevat sekä yhdessä asuvat ystävät kyllä kutsuttiin puolisoineen, vaikka ko. puolison kanssa ei niin tunnettaisikaan. Selitettiin tilanne niin kuin se on, niille ystäville, jotka kysyivät, miksei kutsu ole avecillinen. Kaikki ainakin sanoivat ymmärtävänsä... En tiedä mitä ovat keskenään asiasta puhuneet. Mun mielestä kuitenkin jokaisen pitäisi arvostaa itse saamaansa kutsua, on se sitten avecillinen tai ei...
  4. Ei tule leikkejä meillekään, ainoastaan kimpun ja sukkanauhan heitto, ystävän lauluesitys ja vieraiden esittely. Ja pianisti soittaa taustalla ruokailun ja kahvin ajan, loppuillasta sitten tanssimusiikkia. Muutama puhe tulee myös. Halutaan juhlavat häät ja leikit ei mielestäni sovi ainakaan meidän häihin.
  5. Luultavasti Maijan ja Jannen häävalssi
×
×
  • Create New...