Jump to content
Naimisiin.info

Hannakatri

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hannakatri's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli sama onglema, Tiimari-liimalla liimatutu kutsut hajosivat kuulemma käsiin! Harmittaa! En tullut ajatelleeksi asiaa, olisi kannattanut ostaa laatuliimaa!
  2. Ruusut kuulostaa ihanalta! Voisiko idea olla itse toteutettavissa massasta?
  3. Tein itse koristeen Gernit-nimisestä massasta, se kovettuu uunissa. Koristeessa minä istun maassa ja sulhanen on puolimakaavassa asennossa selkääni vasten. Kyllähän siinä jokunen tunti vierähti mutta lopputulos on persoonallinen, olen aika tyytyväinen!
  4. Hannakatri

    Jekkuja häävieraille

    Olin häissä, jossa kesken bestmanin puheen juhlatilaa tuli siivooja siivoamaan äänekkäästi ja näkyvästi. Bestman hienovaraisesti pyysi siivooja poistumaan ja jatkamaan toimiaan juhlien jälkeen. Siivooja ei ottanut kuuleviin korviinsa vaan jatkoi siivoamistaan. Bestman yritti jatkaa puhettaan, mutta hän ei voinut enään keskittyä, hän takelteli sanoissaan ja siivooja eikun vaan kolisteli ja touhotti. Bestman pyysi uudelleen siivoojaa poistumaan mutta tämä intti että hänen oli määrä siivota paikka kello siihen ja siihen mennessä. Bestman parka yritti taas jatkaa mutta eihän siitä mitään tullut. Sitten bestman muka hermostui siivoojalle ja alkoi tosissaan häätämään tätä pois. Silloin siivooja suivaantui ja heitti siivoussankonsa sisällön päin morsiusparia. Sanko oli täytetty pienillä foliopalloilla, mikä näytti ilmassa ihan vedeltä. Hääväki kohahti! Sitten nauratti.
×
×
  • Create New...