Alanmies

Herra
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Alanmies

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Paikkakunta
  Stockholm
 1. Tähän päivitys. Morsio toivoi muuta kuin frakkia. Muistuu kuulemma liikaa mieleen allekirjoittaneen toikkaroinnit ainejärjestömme vuosijuhlissa... Päädyimme yhteisellä päätöksellä Bonjour-pukuun, mikä sopiikin varsin hyvin talvihäitä ajatellen.
 2. Ajattelin aluksi vuokrata saketin mutta meidän vihkiminen ajoittuu noin 16-17 aikaan. Tuolloin saketti ei tule kysymykseen vaan ainoa vaihtoehto on frakki. Myös BM pukeutuu siis frakkiin. Teettämistä en ole tiedustellut mutta todennäköisesti tyydyn vuokraamaan. Onko kukaan teettänyt frakkia? Paljonko asuste tuli kenkineen ja muine lisäyksineen maksamaan?
 3. Moro! Mielenkiinnolla olen seurannut tätä kädenvääntöä: lahjalista vai rahalista. Meillä jo pelkästään se, että asumme ulkomailla ja vietämme häitä morsiammen kotikonnuilla puoltaa pyytämään rahalahjaa häämatkaa varten. Astioita,pyyhkeitä,tauluja yms kertyy varmasti yli 40 kg mikä taas on matkatavaran maksimipoino kahdelta henkilöltä. Ja jos nämä kaikki mukaan haluaisi, tulisi niistä maksaa lentoyhtiölle ylimääräistä. Itse toivon häälahjaa mutta en odota, enkä pety jos joku ei sellaista syystä tai toisesta tuo ja kiitoskortti lähtee kaikille, jotka häihin paikalle pääsevät/meitä meidän yhteisenä päivänä muistavat. Raha tai tavara, sama asia.
 4. No niin! Hyvää ystävää tulin pyytäneeksi BM:ksi. Hän kyllä suostui mutta yhdellä ehdolla: että saa kaikesta huolimatta juhlia kunnolla. Meille tulee morsion veli seremoniamestariksi, joten juontopuoli hoidossa. Samalla tuleva BM voi heittää itse hääjuhlassa vapaalle ja järjestellä mitä huvittaa. Tehtävien listaaminen on vielä täysin auki mutta eiköhän täältä sivuilta löydy riittävästi tietoa mitä ne ovat.
 5. Moro! Minulla vielä bestmanin rooli täyttämättä. Mietinkin tässä, kenet tähän valita. Itse olen ollut BM pari kertaa. Eka kerralla 18-vuotiaana veljeni häissä ja toisen kerran muutamia vuosia sitten yksi kolmesta BM:sta. Eka kerralla häät olivat melko pienet n. 50 hlöä eikä mulle onneksi annettu mitään vaativia tehtäviä: kuljettelu ja alttarilla postailu. Toka kerralla pitikin oikein järjestellä ja säätää. Tosin meitä oli onneksi kolme, joten tehtävät jakautuivat mukavastio. Tuolloin hoidin kirkkojuttuja ja juhlapaikalla kuulutukset ja sen sellaiset. Kuitenkin juomisen ja remuamisen kanssa piti olla tarkkana, ettei mene överiksi ja lopuksi tietty siivottiin. Kaasojen innon olla kaasoja ymmärrän paremmin mutta ovatko miehetkin yhtä innokkaita bestmanin rooliin? Polttarithan voi järjestää kuka vaan ja porukalla mutta häiden järjestely? Toki olen otettu kunniatehtävästä mutta kun tiedän mitä se on, en osaa sanoa, haluanko jakaa samaa nakkia kenellekkään kavereistani. Pitäisikö valita ammatti-bestman hoitamaan osaksi myös ikävät ja tylsät tehtävät? M