Jump to content
Naimisiin.info

janssoni

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

janssoni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. janssoni

    Kuopio

    Juu nyt Kuopion jo rouviintuneet kertomaan kokemuksia paikoista! Kaikista paikoista kuvia ei ole juurikaan saatavilla, eikä muuta infoa...itseäni kiinnostaisivat lähellä keskustaa olevat paikat, Pirttiniemi, Neulaniemen majat, Jätkänkämppä...Noissa en ole itse vieraillut joten kokemukset otetaan ilomielin vastaan!
  2. Ehdottomasti EI vieraita pakottaville&nolaaville hääleikeille, eli siis oikeastaan kaikille leikeille joissa vieraiden pitäisi olla mukana...hääparia saa leikityttää ja meidän kustannuksella saa nauraa, ollaan molemmat sen verran hupityyppejä muutenkin:D Olin kerran nimittäin yksissä häissä jossa vieraiden joukosta "pakotettiin" osallistujat leikkeihin kun vapaaehtoisia ei löytynyt...tunnelma oli vaivautunut ja inhottava...ei meille kiitos!
  3. Olen itsekkin pohtinut tätä lahjalista/rahatoive -asiaa, ja päädyttiin sulhon kanssa siihen tulokseen, että laitetaan kummatkin kutsun liitteenä olevaan infolehtiseen. Tavaraa tosiaan on paljon, eikä hirveästi keksitä mitä tarvittaisiin/haluttaisiin, ja rahalle on meidän opiskelijataloudessa käyttöä, menipä se sitten uuteen sohvaan tai häämatkaan. Kuitenkin kokemuksesta tiedän, että pelkkä rahatoive on vaikea nuoremmille vieraille, joita meidänkin häissä tulee olemaan ainakin puolet...tarkoitan siis opiskelijoita, joilla varmaan olisi laittaa just joku 20 euroo häälahjaan, mutta tilille laitettuna se 20 tuntuu vaan jotenkin "hävettävän pieneltä"...näin ollen opiskelijaystävämme voivat kiertää tuon rahan antamisen ja ostaa isommalla porukalla lahjalistaltamme meille jotain, ja vanhemmat ihmisetkin voivat päättää itse miten tekevät; jos rahan antaminen tuntuu tökeröltä niin valitsee lahjalistalta ja jos taas haluaa päästä helpommalla, antaa rahaa. Tämä on mielestäni kaikin puolin hyvä järjestely ja luulen vieraidenkin olevan tyytyväisiä...faktahan on kuitenkin se, että vieraat tuovat jonkun lahjan vaikka kiellettäisiin, joten miksi pitäisi tehdä omasta elämästään vaikeampaa ja ottaa sitten vastaan niitä posliininorsuja sun muita;)
×
×
  • Create New...