Jump to content
Naimisiin.info

Miranna

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    kanta-häme

Miranna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Minäpäs otin ja hommasin uuden puvun jota ei näe ennen hääpäivää ainakaan.. yritän toki pitää ihan vihkimiseen asti mutta onnistunko, on eri asia...
  2. Toinen ja viimeinen yritys menossa.. Nyt on kaikki kohdallaan, kaksi vuotta takana ja aivan mahtavaa, uskon että tää on nyt tässä.. Erottuani ekasta liitosta uskoin etten enää ikinä mene uudelleen naimisiin mutta kas kummaa kun mieli muuttui..
  3. Miranna

    Teemana syksy

    Meillä myös syyshäät juuri sen vuoksi että syksyn värit on aina olleet mun lemppareita. Nyt päävärinä on oranssin sävyt, seassa aavistus punaista, ruskeaa ja tuikuissa hopeaakin.. Hopea ei ollut alkuperäisessä suunnitelmassa mutta niin ihanat tuikut löytyi että.. Pukuunikin on tullut oransseja ruusuja laitettua, kuten huiviin myös. Hiuksiin aion ottaa oransseja raitoja, koristeet ja hunnut tms. ei ole ollenkaan mun juttu.. Ruska vähän huolestuttaa, millainen tulee olemaan... pihlajanmarjoja ei juuri ole näillä main ainakaan. Pitää jatkaa etsintöjä. Aronia-aita on yleensä ollut upean värinen talon vierellä,saas nähdä miten tänä vuonna. Ja jonkun viljapellossa pitää kai käydä "varkaissa" muita koristuksia ajatellen.
×
×
  • Create New...