Jump to content
Naimisiin.info

PPCat

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

PPCat's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos kuvista, Nappula! Tosi kauniit ja tyylikkäät oli nuo teidän tuohukset . Mulla nuo ensimmäiset yritykset meni melkein mauttoman puolelle, taisin yrittää vähän liikaa :. Pitää yrittää uudelleen soveltamalla tuota teidän tyyliä..
  2. Apua, nyt iski paniikki! Miten ihmeessä nuo tuohukset olisi tarkoitus koristella :-? ? Jonkinlaisen steariinistopparin ajattelin kartongista leikellä, mutta mitä muuta? Silkki- ja organzanauhaa löytyisi kyllä, mutta miten niitä voi käyttää tuossa? Yritin viritellä niitä roikkumaan sen stopparin alapuolelta tavallaan käden ympärille, mutta ei oikein näytä hyvältä :-/. Miten muut on koristellut tuohuksensa? Olisko kellään kuvia laittaa, pliiis?
  3. Sulhanen varasi kirkon. Eipä ollut onneksi kovin paljon ruuhkaa, kun päädyttiin ortodoksiseen kirkkoon sulhasen uskon mukaan
  4. Kiitos tiedosta Jhoo! Meillä kruunut ei näyttänyt kovin painavilta (en tosin kokeillut), mutta asentohan on kuitenkin hankala. Se vaihtopari täytyy kyllä ehdottomasti hankkia. Täytyy vielä harkita sitä kaasoa kruununkantajana, mutta uskoisin kuitenkin kyseiseltä henkilöltä löytyvän riittävästi voimaa. Olen kyllä tehnyt (toivottavasti) selväksi, että pakko ei ole missään nimessä suostua, jos siltä tuntuu, koska saan kyllä värvättyä miespuolisiakin apureita hommaan. Ikimuistoista & onnellista hääpäivää sinulle Jhoo, jos ei satuta enää ennen häitäsi juttuun!
  5. Hienoa löytää muitakin ihmisiä, jotka on samoilla linjoilla tuon leikkimisen suhteen! Alun perin en ajatellut minkäänlaisia leikkejä meidän häihin, mutta bongasin tämän ketjun alusta huiskutusleikin, jonka voisi ottaa harkintaan. Se voisi sopia tutustuttamaan omia ja sulhasen vieraita toisiinsa ja viihdyttäisi vieraita hetken aikaa sillä välin, kun me itse ollaan kuvauksessa.
  6. Onko ortodoksissa häissä bestmanillä jotain tehtäviä vihkimisen aikana? Ev.lut. häissähän bestman odottelee sulhasen vierellä morsiamen saapumista alttarille ja hoitaa sormukset, mutta käsittääkseni ortodoksissa häissä sormukset on papilla ja kihlauksen jälkeen eteenpäin siirrytään jo sulhasen kanssa yhdessä. Lähinnä kiinnostaa, että voiko bestman toimia myös kruununkantajana? Samoin olin ajatellut myös kaasoa kruununkantajaksi. Ei kai se haittaaa, jos sitä hääkimppua pitää joku muu kuin kaaso vihkimisen ajan?
  7. Moi, uusi ortodoksimorsian ilmoittautuu! Itse olen tosin ev.lut., mutta sulhanen on ortodoksi. Päädyttiin ortodoksisiin häihin, kun mietittiin sen olevan vieraille (99% ev.lut.) jännittävämpää seurattavaa. Sitä paitsi, ortodoksinen vihkiminen kuulostaa todella kauniilta tapahtumalta . Tosin normaalia jännittävämpää siitä taitaa meillekin tulla, sillä kumpikaan meistä ei ole ennen ortodoksiin häihin osallistunut :-/. Tästä ketjusta on jo nyt löytynyt aivan mahtavasti tietoa moneen mielessä pyörineeseen kysymykseen, joten kiitos kaikille kirjoittelijoille!
×
×
  • Create New...