Jump to content
Naimisiin.info

Ulpustiina

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ulpustiina kaikki viestit

  1. Me mentiin kuukausi sitten Mauritiuksella naimisiin ja pienet kahvittelut varmaan pidetään tammikuussa, kun muutetaan omaan kotiin. Menee siinä sit tuparit samalla.
  2. Juu gazebossa meiät vihittiin, eikä meillä muita vaihtoehtoja ollutkaan. Se oli kyllä kiva, suojaisa paikka. Se kasvitieteellinen puutarha oli ihan kiva, mä vaan luulin näkeväni enemmän erilaisia kukkia. Me mentiin sellaiselle opastetulle kierrokselle ja se opas oli kyllä hauska tyyppi, otti meistä kuvia joka palmun juurella ja höpötti kovasti. Paperijutut hoiti matkatoimisto, eli matkatoimiston häiskä käytti meitä virastokierroksella. Saatiin vihkitodistus, mutta sitä ei ole legalisoitu. Eikä älytty kysyä siellä mitään, mutta nyt kun ollaan mietitty niin taisivat kyllä sanoa, että lähettävät perässä vielä legalisoidun todistuksen. Eihän sitä legalisointia siihen heti saatu. Kai se meni siinä pienessä jännityksessä ohi korvien. Matkatoimistosta sanoivat, että heiltä oli kysytty meiän osoitetta, joten kaippa se todistus tulossa on.
  3. Ore: Kiitos onnitteluista! Me oltiin saaren länsipuolella The Sands Resortissa. Me oltiin delfiiniristeilyllä, mentiin siis autokyydillä ensin jonkin matkaa ja sitä katamaraanilla päiväksi merelle. Ja nähtiin delfiinejä. Yhtenä päivänä lähdettiin taksilla käymään Pamplemoussessa, jossa on se kasvitieteellinen puutarha. Siitä jatkettiin Grand Baieen sinne pohjoiseen, jossa on kauppoja ja vilkkaampaa elämää muutenkin (ei kylläkään oikein mitään meille). Taksikuski käytti meitä vielä Cap Malheureux'ssa, jossa on pieni punakattoinen kirkko ihan meren rannalla - kauniita maisemia taasen. Muuten ei kierrelty, paitsi pai kertaa käytiin fillareille "lähi-Sparissa". Vihkiminen oli hotellin puutarhassa olevassa "katoksessa", nimeä en muista oikein... Kuvia otettiin puutarhassa ja rannalla, heillä oli se 50 kuvan paketti, joka maksoi 200 €. Meille olisi kyllä riittänyt vähempikin määrä kuvia, mutta onpahan nyt sit. Kuvat on meiän mielestä ihan hyviä, vaikkakin rouvalla on parissa kuvassa silmät kiinni... Me teetetään ihan vaan lähimmille kuvat noista, saivat valita itse, mitkä haluavat. Me saatiin hotellilta lahjaksi meiän kuvasta tehty taulu, joka jää kivaksi muistoksi itselle. Nyt kun vielä saisi avioliiton virallistettua täälläkin niin hyvä. Meinasi tulla hätä, kun mentiin maistraattiin, eikä meiän todistus kelvannutkaan. No, on meille ilmeisesti tulossa legalisoitu todistus postissa, odottelemme...
  4. Terkut tuoreelta rouvalta! Matka meni hienosti, vihkiminen ja häätouhut sujuivat tosi hyvin ja kaikin puolin oli ihana matka. The Sands Resort oli tosi kiva ja mukavan kokoinen hotelli ja palvelu oli mahtavaa. Kaikki oli ajateltu valmiiksi ja hoidettu vimpan päälle. Hääjärjestelyt olivat kaiken huippu huoneen koristeluineen ja "häälahjoineen". Mun ei pitänyt kimppua edes ottaa, mutta koska en saanut vain yhtä kukkaa, otin ruusuja. Eli pyöreä yksinkertainen kimppu, jossa oli keltaisia ja vaaleita ruusuja. Vihkivaloista sen verran, että meillä oli tosi hyvä tyyppi vihkimässä, hän puhui selkeästi ja hitaasti huomioiden meidät. Hän sanoi vain pari kolme sanaa kerrallaan, joten siinä pysyi hyvin kärryillä ja sai selvää. Mutta jännä homma, ei kumpikaan miehen kanssa muisteta, mitä valoissa puhuttiin ja luvattiin. Vaikka noin suurin piirtein kyl tiedetään, mitä siinä sanottiin. Teki jännitys tehtävänsä.
  5. Mitä kaikkea tietoa teillä noissa Extract from the population...-todistuksissa oli? Kun eivät meinaa The Sandsissa kelpuuttaa meidän todistuksia. Lähetettiin jo toiset sinne, joissa oli myös vanhempien tiedot ja nämäkään eivät nyt kuulemma riitä... :-?
  6. Kiitos vinkeistä Satus! Onkohan siellä muita kuin se yks valokuvaaja. Ois kiva saada hyviä kuvia, kun maksavatkin... Meillä on kans puolihoito, viiniä ei juoda eikä varmaan muutenkaan tissutella pahemmin. Eli ei varmaan kovin tyyriiksi tule. Meikin mä teen itse, juurikin tuon takia mitä mainitsit. Mä haluan näyttää itseltäni niin tärkeänä päivänä. Kampaus ois tarkoitus teettää siellä, hoitojakin oon funtsinut... Jonkunlainen hoitopaketti ois kyl kiva. Ei malttais odottaa! Tänään tasan kolme kuukautta meiän hääpäivään!
  7. Onnea Satukselle avioitumisesta! Kiva kuulla, että The Sandsissa homma toimi, mekin mennään siellä naimisiin. Oliko teidän vihkiminen rannalla? Onko The Sands kuinka kallis, siis syöminen ja juominen siellä? Oliko teidän valokuvaaja hotellin kautta vai järkkäävän toimiston? Juu, meillä on maistraatista jo tuo Extract from the population information system in Finland - for marriage todistus (kaksikielisenä) ja nyt sit tulee hieman toisenlainen vielä seurakunnasta. Muuta eroa ei oikeastaan ulkoasun lisäksi ole kuin se, että maistraatin todistuksesta jättivät pois vanhempien nimet, ne löytyvät toisesta todistuksesta. Ehkä me sit pärjätään näillä papereilla. Muoks. Asiasta viidenteen, eli rokotuksista. Ootteko ottaneet hepatiittirokotuksen lisäksi jonkin muun rokotuksen Maureille mennessä? Rokote.fi:ssä suositeltiin myös lavantauti-rokotetta, mutta tk:ssa hoitaja sanoi heti, ettei tarvitse. Mä haen nyt sit pelkän yhdistelmärokotteen hepatiittiin.
  8. Juu, mekin pyydettiin ja ohjasivat meiät kirkkoherranvirastoon. Täällä meillä ei siis onnistunut kummassakaan saada tuollaisella otsikolla olevaa todistusta.
  9. Heips kaikille! Meilläkin on täällä suunnitelmat kovaa vauhtia käynnissä, menemme naimisiin Mauritiuksella lokakuussa. Papereita tässä keräillään ja tänään tuli pieni paniikki, kun näyttää siltä, että emme saa syntymätodistuksia mistään. Kirkkoherranvirastossa ei kuulemma ole syntymätodistuksen nimellä olevaa todistusta, vain virkatodistus. Matkatoimistossa sanoivat, että kyllä pitää olla synt. todistus, että muillakin naimisiin menneillä on ollut. :-/ Tänään kävin kirkkoherranvirastossa ja sain nyt sitten nelikielisen virkatodistuksen, täytyy kai vaan toivoa, että hyväksyvät sen Maureilla. Sanokaas nyt, oletteko saaneet syntymätodistuksen (Birth certification) nimellä olevan todistuksen vai virkatodistuksen? Meillä on nyt sit kaksi todistusta, jotka ovat nimeltään virkatodistuksia...
×
×
  • Create New...