Jump to content
Naimisiin.info

marisavo

Rouva
  • Viestit

    68
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän marisavo kaikki viestit

  1. Varattiin kirkko jo kesäkuussa 2007, mennään naimisiin elokuussa 2008!
  2. meidät vihitään muuruveden kirkossa
  3. Meille tullee avioehto vain koskien lahjoitusta/perintöä!
  4. Meille tulee myös oma auto hääautoksi...musta reilun vuoden vanha pirssi kyseessä!!
  5. me oltiin aateltu niin, että pöytiin tulee pöytäkolmiot. yhdelle sivulle tullee pöytänumero, toiselle ohjelma ja kolmannelle menu!
  6. Tuossa olis tuommonen yksi leikki, joka jäi minun mieleen, koska itsekin olen etsimässä polttariporukoille leikkiä loppuiltaan Hääparin kosto Toteutetaan joko orkesterin kanssa tai taustamusiikin avulla. Hääpari antaa takaisin hieman polttareissa järjestettyjä jäyniä kutsumalla polttariporukat esille. Miehet ja naiset muodostavat omat rivit ja musiikki alkaa. Musiikkina on Fröbelin palikat yhtyeen Sutsi Satsi, jonka polttariporukat esittävät ohjeiden mukaisesti. Leikki soveltuu parhaiten loppuillalle esitetyksi
  7. Meidän ei tarvitse pankkilainaa ottaa, mutta jos täytyisi kuvittelisin että kävisin ainaskin 6 kk aikaisemmin ottamassa sen. Mutta kanattaa laskea kuitenkin tarkkaan, kuinka paljon sitä oikeasti tarvitsee, ettei ajattele ottavansa nyt varmuuden vuoksi pari "tonnia" enemmän, jotta saadaan myös se ja se
  8. Me säästetään kaikessa..Ei shoppailla niin paljoa ja kaikki se mikä on ns. turhaa, vältetään kokonaanhankkimasta..Jopa keväinen laivareissu ollaan nyt jätetty tekemättä..mutta, kyllä se kannattaa, koska budjetti pysyy tosi hyvin koossa, ja rahat siihen tulee hyvin hankittua..
  9. marisavo

    Mikä miestä häissä kiinnostaa?

    Kysyin puolisoltani mikä häntä kiinnostaa häissä, niinpä vastauksia alkoi sadella..morsian, hääyö, bileet, vieraat..... eipä ollut kovin yllättävi'ä vastauksia...
  10. marisavo

    Musiikki ruokailun aikana

    Minä olen ajatellut, että ruokailun aikana voisi taustalla soida keikenlaista rakkausmusaa cd:ltä...täytyy vielä tuota ideaa kysästä sulhaselta!!
  11. BESTMAN AJAA, kaaso istuu pelkääjän paikalla ja minä ja sulhaseni taakapenkillä...
  12. Tällainen meille tulee, tuli postissa viimeviikolla...
  13. Mun sekä sulhasen vanhemmat ottivat asian hyvin. Oikeastaan olin äiti kanssa jo hiukan keskustelleet asiasta ennen kuin lopullin päätös oltiin tehty. Ja yhdessäkin ollaan oltu jo sen verran että kyllähän tätä varmaan kaikki osaavat jo jossakin vaiheessa odottaa. Nyt sitä sitten ollaan menossa kovaan vauhtia naimisiin, eikä kenelläkään ole ollut mitään sitä vastaan
  14. marisavo

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    VOISIKO JOKU AUTTAA MINUA!!! Kenen pitäisi kohottaa malja meidän häissämme, kun isäni on kovin ujo (ei siis suostu esiintymään yleisölle ollenkaan, siis puhumaan sanaakaan)!!!!! Minun mielestäni sen täytyisi olla isäni, mutta minkäs teet kun ei suostu niin ei suostu!!
  15. Meillä vieraat tullaan laittamaan niin kuin hyvältä tuntuu. Siellä on pariskuntia vierekkäin ja vastakkain. Onhan niihin säännötkin, ettei pitäis laittaa pariskuntaa vierekkäin vaan vastakkain, mutta meillä ei niin tarkkoja niistä olla!!!
  16. marisavo

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Me ja kummankin vanehmmat ollaan kättelemässä vieraita. Kutsujina olemme me kultani kanssa, joten kättelyjärjestys on siis seuraavanlainen: Ensin hääpari, sen jälkeen morsiamen vanhemmat ja nsitten sulhasen vanhemmat
  17. Minä ajattelin ostaa sulhaselleni kalvosinnapit. Onko se liian "tyhmä" tai "kuiva" huomenlahja?????
  18. Kävimme ostamassa itsellemme omat shamppanja lasit kultsepän liikkeestä, Jumbosta. En muista mikä sen likkeen nimi oli, oliskohan ollut Kultajousi..Makso 30 €. Kuvaa ei nyt ole, mutta voin sen myöhemmin liittää, kunhan saan otettua siitä ensin kuvan.
  19. Puolisoni serkku on menossa kesäkuussa naimisiin, ja heillä ei ole minkäänlaista lahjalistaa vaan toive, että jahlat tulisvat rahana. Niinpä meidän mielestä 50 € on ihan sopivan suuruinen summa. Vai onko se sittenkin liian vähän??
  20. Me ollaan oltu kihloissa 4 vuotta ja 3 kk, kun menemme naimisiin. Että onhan tuota "harkinta-aikaa" ollutkin
  21. Kampaus tulee maksamaan 200-300 egee (siihen sisältyy hiustenleikkuu, värjäys, 2x koekampausta) ja meikkaus 70 egee minulta (sis.koemeikin) ja kaasolta 30 egee. eli yhteensä näihin kaunistautumisiin menee noin 400 egee.
  22. Sormus on jo valittu, ja sulhasella on kaikki tiedot valmiina. Sitä en tiedä milloin hän sen sormuksen käy ostamassa ja kaiverruttamassa. Häät ovat 16.08.08 eli onhan tässä vielä aikaa. Sormus maksaa noin 550 €..oli paljon halvempi kuin mitä kuvittelimme sellaisen sormuksen tulevan maksaa.
  23. Sulholle tullee saketti!!On niin komia se päällä!!
×
×
  • Create New...