Jump to content
Naimisiin.info

Phalaneopsis

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Hki

Phalaneopsis's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä on pelannut yhteistyö tähän mennessä todella hyvin kartanon emännän kanssa enkä ole enää kovin huolissani häiden sujumisesta kartanolla Odotan oikeastaan hyvin innolla häitä siellä, sillä kartano on kaunis ja hyvällä paikalla. Olen myös nähnyt, minkälaisia kukkakoristeita kartanon isäntä on tehnyt tilaisuuksiin, joten ei tarvitse itse stressata koristeluista! Hmm.. noihin lehtijuttuihin suhtaudun aina suurella varauksella, sillä mediassa tupataan vääristellä asioita ja kertoa tarina vain vaikutusvaltaisemman puolelta. Itse olen kuullut, että ko. Imatran kaupungilla työskennellyt henkilö oli ollut hyvin törkeä ja jättänyt myös maksamatta osan laskusta. Ruoka ei ollut myöskään loppunut kesken, vaan ainoastaan liha, jota vieraat yllätykseksi söivätkin enemmän kuin kalaa. Noh, mutta kerron sitten lopulliset kokemukset, kun häät on heinäkuun puolella vietetty!
  2. Haa! Löysin sattumalta aivan ihanat kaulakorut Lapponialta Enää on onneksi vain kaksi vaihtoehtoa, joista valita:
  3. Mulla ei ole hänestä kokemuksia, mutta pakko mainostaa Mika Tarkkasta, kuten Allure toisessa ketjussa Kävin siellä tänään mieheni kanssa ja saimme todella mukavaa palvelua! Tulipa sitten tehtyä suoraan tilaus ja nyt odottelen innolla ensimmäistä sovitusta rungon teon jälkeen http://www.tarkkanen.fi/
  4. ^ Oih, kuulostaa aivan ihanalle tuo palvelu! Varsinkin, että tekee kuitenkin hyvin tärkeästä tilanteesta erityislaatuisen Itse olen nykyisin valmis maksamaan hieman enemmän hyvästä palvelusta, vaikka tulot eivät päätä huimaakaan. Jää itsellekin kauppojen jälkeen parempi mieli, kun on saanut tuotteen oikeasti osaavalta/asiakasystävälliseltä tekijältä. Eikä oikeastaan edes kuulosta kovin korkealta hinnalta kolmesta sormuksesta. Taidanpa ottaa heti huomenna yhteyttä sinne ja kysella tarkemmin asioista! Kiitos
  5. Meillä häät Neitsytniemessä tämän vuoden heinäkuussa. Paikka oli ihana, kun siellä kävin! Tosin järjestelyistä en osaa vielä sanoa mitään, sillä niitä vasta suunnitellaan. Hieman kyllä jänskättää, sillä en ole kuullut mitään kokemuksia ruuan tasosta ym. Meinasi nimittäin jo alkumetreillä käydä hassusti, kun olimme jättäneet varauksen yhdestä päivästä. Olimme siinä uskossa, että tuo päivä on todella varattu meille ja että meille soitetaan, jos joku muu havittelisi päivää. Kun sitten olin soittelemassa maksusta, meille ilmoitettiinkin, että päivän oli jo ottanut toinen pari! Tästä olin hieman suivaantunut. Neitsytniemessä näyttää siis olevan täysin erilainen politiikka varauksen suhteen, kuin muilla: varaus on oikeasti varaus vasta, kun maksaa 1000€ maksun.. Noh, onneksi saimme toisen päivän, joka lopulta sopikin meille paljon paremmin. Voin kirjoitella tänne kokemuksia sitä mukaa, kun niitä kertyy.
  6. Olen ajatellut jotain tän tyylistä (ei kuitenkaan hapsottavana, vaan jotenkin tyyliteltynä): Toinen vaihtoehto on laittaa kiharat ja ne löyhästi kiinni.
  7. Kukaan: mistä olet ostanut ketjusi? Kaunis on Itse olen todella huono pitämään koruja ja niiden etsiminen tuskastuttaa jo nyt Onko kukaan teettänyt kaulakorua? Mulla se on käynyt mielessä, sillä niin saisi ainakin ammattilaisen näkemyksen, mikä puvun kanssa sopii.
  8. Mulla oli ennen ollut pelkkiä keltakultakoruja, kunnes shokikseni mies halusi valkokultaiset sormukset. Noh, päädyttiin kompromissiin ja meille tuli kaksiväriset sormukset niin, että valkokultaa on suurin osa ja keltakultaa vain yläreunassa. Sormustani ihaillessa olen alkanut pitää valkokullasta enemmän ja enemmän, ja miehenikin kantaa vaivihkaa hopeisia/valkokultaisia koruja lahjaksi Jätettiin tosin valkokullasta rodinointi pois, joten se on hieman tummemman näköinen, i like.
  9. Allure: Sait mut kiinnostumaan Tarkkasesta Haluaisitko jakaa hieman hintatietoja sormuksestasi? Yritän aloittaa juuri hinta/laatutiedusteluja eri liikkeistä, sillä nyt olisi vihkisormuksen teettämisen aika. Teittekö te minkälaista galluppia ennen Tarkkasta? Itse teetin kihlani Tampereella kultasepät Andreasenilla ja siitä jäi valitettavasti hieman huono fiilis. Mulla siis vähän sama tilanne, kuin iines26, etten uskalla siellä enää vihkiä teettää. Helpottaa kuitenkin lukea, että täällä on ollut muita tyytyväisiä heidän palveluihinsa Hinta siellä oli kyllä kohdallaan, n. 300€ halvemmalla sai, kuin Helsingin keskustan liikkeestä.
  10. Hmm, hyvä idea, että laittaisi kihlan oikeaan nimettömään! Mullakaan kun mies ei halua kahta sormusta vasempaan. Olisi kuitenkin mukavaa, että hänkin saa uuden sormuksen Nyt ostettiin miehelle valmiiksi kalliimpi sormus kihlaksi, kun ajateltiin, että saa sillä hyvitystä mun kahdelle.
  11. Yhdyn edellisiin, että Chantal Bijoun sormukset ovat todella valloittavat Meillä kihlat maksoivat yhteensä n. 1300€. Otettiin suoraan miehelle hieman kalliimpi sormus, sillä hänelle ei tule toista sormusta.. saa näin hieman tasoitusta mun timanteille
×
×
  • Create New...