Jump to content
Naimisiin.info

fantti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

fantti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. fantti

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    Johanna 08, tilataan teidänkin hääpäivälle hyvä sää ...meillä nimittäin häät myös 14.6.2008 ja vihkiminen on tarkoitus tapahtua luonnonhelmassa. Ainakin viime vuonna oli ihan hyvät säät jo kesäkuussa ja toivottavasti myös tulevana kesänä.
  2. fantti

    Erilainen häämarssi

    Meille tulee häämarssiksi Lou Reedin Perfect Day , ihana ja itkettävän kaunis.
  3. fantti

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Meille tulee "häämarssiksi" tai tanssiksi varmaankin Lou Reedin Perfect Day olen kuunnellut sen nyt tosi monta kertaa peräkkäin, ja joka kerta kun ajattelen sitä häämarssina alkaa itkettämään...on se niin kaunis! Mennään luonnonhelmassa naimisiin, ja vihkimisen jälkeen mieheni kaveri soittaa kitaralla jotain.
  4. Voi kun mulla on pää pullollaan ideoita, mutta tässä on muutama sellainen joka varmasti toteutuu: - Teemana satumetsä, keijut/menninkäiset/haltiat, luonto, maaseutu - Hääpuku on vihreä - Hääkakku teline tehdään itse, ja hääkakku telineineen on kärpässienen näköinen - Vihkiminen on joko metsässä tai ladossa, joka on koristeltu satumetsäksi - häissä saunotaan - Ainoastaan vegeruokaa - Kaverit voivat ottaa mukaansa teltan, jossa he voivat yöpyä. Teltat pystytettäisiin pellolle
  5. fantti

    keiju-menninkäis-metsä

    Oi ihanaa, nyt löysin vihdoinkin tämän ketjun. Meille tulossa kanssa tätä teemaa edustavat häät. Vihkipaikaksi olen suunnitellut metsää, joka olisi somistettu keiju/peikkometsäksi :...Puiden oksille olisi ripustettu vihreitä helmiä ja vihreästä harsosta riekaleita. Maassa olisi Isoja kärpässieniä, joiden toteutus on vielä pohdiskeluvaiheessa. Jossain puiden välissä voisi olla myös iso hämähäkinseitti ja jonkun puun oksalta voisi roikkua keijukaiskiikku, joka olisi koristeltu köynnöksellä. Yhdessä museossa näin todella upean kattokoristeen. Siinä oli katossa naruverkko, josta roikkui siimassa kiinni olevia höyheniä, ja periaatteessahan noihin siimoihin voisi kiinnittää esim. sudenkorentokoristeita. Hääkakun ajattelin väsästä itse, ja se olisi kärpäsienen muotoinen. Jalallinen kakkuteline olisi sienen varsi ja itse kakku olisi sienen pää. Kakun koristeena olisi keiju/menninkäispariskunta. Itse pukeudun vihreään pukuun ja mieheni olen ajatellut pukea johonkin pellava tms. asuun, jossa voisi olla vaikka liivikin. Morsiuslapset voisi olla kanssa puettu pikkupeikoiksi ja menninkäisiksi ;D Voi kyllä olla paljon mahdollista, että hääpäivänä sataa kaatamalla vettä ja pitää tyytyä toteuttamaan tämä keijumetsä sisätiloissa, mutta eiköhän tässä jotain keksi. Periaatteessa sateen sattuessa vaihtoehtona voisi toimia myös vanha tyhjä heinälato, jonka saisi melko helposti koristeltua tämän teeman mukaan. Hyvä idea olisi myös hääkaari, joka olisi yksinkertainen puusta tehty maalattu kehys ja ylhäällä puussa lukisi keijukaishäät, keijumetsä tai jotain semmosta. Näin yhdessä paikassa missä oli lapsille tehty keijukaismetsä tälläisen portin ja oli ihan kivan näköinen. Kertokaahan muutkin hyviä vinkkejä.
  6. fantti

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    Meillä kanssa suunnitelmissa vihkiminen luonnossa. Ideoita on pää pullollaan, mutta hirvittävän vaikeeta on valita niistä parhaimmat ja kun mielikin muuttuu joka hetki, että mikä nyt olis sitten paras paikka. Metsässä vihkiminen olis niin ihana, kun mulle tulee semmonen vihreä hääpuku ja muutenkin olis ihana koristella metsää satumaiseksi tai sitten kukkaniitty olis kanssa ihana :
  7. fantti

    Vihkiminen ulkona - somistus!

    Mulla kanssa haaveissa ulkona vihkiminen, joko vanhan männyn alla tai sitten metsässä. Tuohon metsäideaan oon nyt ihan rakastunu, teemana olis tavallaan satumetsä : mutta mielessä tuo kaikki vaikuttaa niin paljon kauniimmalta mitä varmaan todelluudessa olis. Ajattelin jos vihreän hääpuvun tekis, ja sitten rakentelis sinne metsän reunalle jonkun kauniin vihkipaikan jonne vanhemmat ihmiset pääsis autollakin. Hääjuhla on varmaankin vanhempieni luona maalla, joten siellä pystyisi tämän toteuttamaan. Tuo säähän siinä todellakin on iso riski, ainakin tätäkin kesää kun nyt ajattelee niin eihän koko kesänä ole muuta kuin satanut. Jos häät olisi elokuun alussa niin olisikohan silloin pienempi saderiski :-/
  8. fantti

    Ekologiset häät

    Meille varmaan tulee aika Ekologiset häät ja luonnonläheiset. Ruokapuolta olen sen verran miettinyt, että lihaa ei tule yksikään vieras meidän häistä löytämään eli ruoka on joko kasvis tai ihan vegaaninen.Me todistetaan ahmattisuvulle, että kasvisruuallakin saa aikaan ähkyn. Hääpuvun valmistan itse, kun kerta olen pukuompelijan koulutuksen joskus saanut Hääpaikan koristelu luonnonkukkasin yms. Hepalla olis kiva ajaa juhlapaikalle, tai mahdollisesti ratsastaen. Sen verran myös harrastusta haluaisin tuoda esiin. Tuo ratsastushomma olis ihana, kunhan olis semmonen heppa joka ei säikkys väen paljoutta. Sulhanen vois vaikka sitä hevosta taluttaa
  9. Olen ajatellut, että meidät vihittäisiin ulkona, mutta on se paikan valinta kyllä älyttömän vaikeeta. Joskus pari vuotta sitten heitin ilmaan semmoisenkin ajatuksen, että haluaisin mennä naimisiin kukkaniityllä mutta en tiedä. Nyt olen ajatellut, että hääpaikkana olisi minun lapsuudenkotini joka on maaseudulla. Pihalla on todella vanha suuri mänty, jonka alla olisi ihanaa sanoa tahdon. Toki tuo sää saattaa tuoda pientä jännitettä, joten pakko olisi olla myös varasuunnitelma. Hääpaikkana tuo kotipaikka olisi ihanteellinen, koska se ei maksaisi mitään, olisi kaunis ja sais pitää loppuillasta sit kunnon bileet : . Nuoremmat vieraat sais sitten vaikka telttailla pellolla.
  10. fantti

    Sulhasten suusta

    Minun mies letkautti joskus vuosi pari sitten, kun tuli yleisesti naimisiin menosta puhetta että jos minä järjestän häät niin hän tulee kyllä sitten paikalle.
×
×
  • Create New...