Jump to content
Naimisiin.info

MelRose2005

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

MelRose2005's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me jouduttiin maksamaan papille. Olin lukenut täältä juttuja että ei ole tapana maksaa muita kuluja kuin matkakulut. Oli tosi nolo tilanne kun isäni sitten kysyi papilta että me ei tässä varmaankaan tavata, joten eiköhän hoideta nämä raha-asiat pois päiväjärjestyksestä. Pappi oli saapunut paikalle 130 km päästä vapaapäivänään ja pyysi 300 eur.
  2. Laitetaan tää vastaus nyt tänne niin joku voi ottaa leikin mukaan, sillä täytyyhän vetäjän vastaus tietää. Siinähän käy niin että kun kilpailijoille laitetaan ne narut niin ne alkaa pujotella toistensa kainaloiden alta ja toiset yrittävät astua narun yli toiselle puolelle, hauskaa katsottavaa. Narut siis kannattaa olla jotain 1 m luokkaa. Ratkaisu on kuitenkin yksinkertainen eikä vaadi akrobatiaa: a ottaa b:n narusta kiinni siitä melko keskeltä ja pujottaa sen narun oman ranteensa ympärillä olevan narun alta ja sormien yli.
  3. Mun täytyy korjata tuo häävalssileikki, jota Prinsessa-Pioni tuolla kuvasi. Kaaso siis ilmoittaa että morsian on sen verran nipo ettei suostu kenen tahansa tanssitettavaksi, näinkin tärkeään paikkaan kun häävalssiin, hän kuulemma haluaa löytää paikan parhaan tanssijan. Parasta tanssijaa siis lähdetään etsimään sillä perusteella kenellä on paljosta tanssimisesta sukat kuluneet puhki. Kaaso tarkastaa sulhasen oikean jalan sukan ja haa sieltä löytyy reikä, sitten on vuorossa morsiamen isä -> ei reikää, bestman, jolta löytyykin isompi reikä kuin sulhaselta KÄÄK kuinka tässä näin kävi, myös muita miesvieraita voi ottaa tarkastettaviksi. No bestman siirtyy morsiamen viereen, jollain sulhanen sanoo että voisiko häneltä tarkastaa myös vasemman jalan sukan, kun hän on tällainen vasenjalkainen tanssija. Kaaso sitten myöntyy ja sulhasen vasen sukka tarkastetaan ja sieltä onkin koko terä "kulunut" puhki. Huh huh miehet menevät vaihtamaan ehjät sukat ja häävalssi voi alkaa. Meillä tämä leikki nauratti hääväkeä, itse en sitä silloin niin huomannut mutta jälkeenpäin näkyi valokuvista ja moni kehui, joku vielä kysyi että mistä kaaso tiesi että isälläni oli ehjät sukat.
×
×
  • Create New...