Jump to content
Naimisiin.info

Ninmari

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ninmari's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Voi että!Kyllä on sitten niin huvittavaa lukea näitä.. Itse olen aina ollut sitä mieltä, että jokaisella meillä on yksi ainoa yllättävän lyhyt elämä (suuria menetyksiä lähipiirissä kokeneena tiedän elämän rajallisuuden) ja jokainen meistä saa päättää itse mitä tekee elämässään, kunhan ei vahingoita ketään toista! Mä tulen sulhoni kanssa varmaan aiheuttamaan jonkinasteista shokkireaktiota joissakin ihmisissä seuraavan vuoden aikana. Meillä nimittäin tilanne on se, että tuleva sulho on vielä pari kuukautta virallisesti naimisissa(ei, en ole syyllinen eroon!)Eli kihloihin mennään oikeesti vasta sitten kun ero on selvä. Ollaan seurusteltu kokonaiset neljä kuukautta! Häät sitten kesällä 2008 ja sitten saa heti tulla lapsi. Tällä viikolla käymme allekirjoittamassa kauppakirjat omakotitalon ostamiseksi yhdessä. 8-) Että saa varmaan sivulliset käyttää koko huumorintajunsa tämän vauhdin sulatteluun. Perhe ja lähimmät ystävät eivät ole kyllä yhtään kauhistelleet, ovat varmaan nähneet, että tosi on kyseessä ja nyt se on MENOA!! Muuten en osaa perustella tapahtumien vauhdikasta kulkua, kuin siten, että tässä se oikea nyt on. Molemmat ollaan sitä mieltä.Miksi meidän pitäisi jarruttaa tai kuunnella kenenkään mielipiteitä?En ymmärrä. Ja molemmat ollaan toista kertaa naimisiin menossa, ikääkin jo päälle kolmenkympin, että ei mistään teinihuumasta ole kysymys, erittäin voimakkaista tunteista kuitenkin. Mutta onpahan ihmisillä puheenaihetta omassa tylsässä elämässään. ;D
  2. Joo..melkolailla näyttää muoti muuttuvan. Tuossa ylhäällä oli prinsessa Dianan puku 80-luvulta..Muistan lapsena katsoneeni häät telkkarista ja kyllä se oli silloin AIVAN UPEA PUKU!! ;)Hän todella näytti satuprinsessalta! Nykyään puku on tosi kamala hirvitys.. Itse menin 19-kesäisenä naimisiin vuonna 95 ja silloin ylläni oli sen ajan muodin mukainen hirmuisen rönsyilevä kermakakkupuku, johon olin tosi tyytyväinen.Näytti vähän sellaiselta barbien puvulta. ;D Sain kovasti kehuja häissäni, mutta arvatkaapa laittaisinko sitä päälleni tänä päivänä.. : oon jopa säästänyt sen omia tyttöjäni varten, mutta varmaan ihan turhaan!! ;D Nyt on paljon mukavampi valita pukua häihin näin "kypsemmällä" iällä..Oma tyyli on jo löytynyt ja parhaita puoliaan on oppinut korostamaan. Näen jo unelmieni puvun silmissäni kampauksineen kaikkineen, vaikken vielä mitään ole "valinnutkaan" lopullisesti.
  3. Ninmari

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Tässä yksi vaihtoehto "häätanssiksi" meille, mut ei vielä lukkoon lyöty. Tykätään vähän rankemmasta musasta eikä perinteinen valssaaminen ole välttämättä nautinto.. http://www.youtube.com/watch?v=PwFwUqsxlbY Yksi vaihtoehto on myös Metallican Nothing else matters. Ja levyltä nää tällaiset olisi tulossa. Häämarsseja ei vielä päätetty.Prinsessa Ruusunen varmaan on toinen ja joku laulavista ystävistäni saa kiekaista kirkossa jotain kaunista.
×
×
  • Create New...