Jump to content
Naimisiin.info

biendli

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    CH

biendli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onkohan tää joku suomalainen tapa olla ilmoittautumatta tai antaa epävarma vastaus?! Omissa häissämme sain soitella omien sukulaisteni ja kavereideni perään oletteko tulossa vai ette. Miehen puolen vieraat (lähinnä sveitsiläisiä / italialaisia) ilmoittivat heti kutsun saavuttua perille tulevatko vaiko eivät! Sama oli myös kiitoskorttien kanssa.. suomalaisista ei yksikään kiittänyt kortista, kun taas miehen puolelta kiitostulva alkoi heti kun kortit olivat saapuneet perille.
  2. biendli

    Häämatkalle Alpeille?

    Täältä voi katsella ainakin Sveitsin alppimatkailumahdollisuuksia: MySwitzerland Zermatt on kaunis, mutta myös hurjan kallis ja täynnä turisteja. Jos vaelluslomalle haluaa, kannattaa ehdottomasti harkita Graubündenin kantonia Sveitsissä. Kanderstegia myös joku mainosti, se on kivan pieni paikka, mutta ei ehkä sovi viikon vaellusreissulle. Romanttiseen viikonloppuun kylläkin. Sveitsissä on uskomattoman ihania, romanttisia ja pieniä paikkoja, mutta niihinhän ei yleensä pakettimatkoja tehdä. Wallis (koko kantoni) on myös todella upeaa seutua, sieltäkin tosin kannattaa valita ne pienemmät paikat eikä suunnata suoraan Verbieriin. Maku kysymyksiä nämäkin, mutta jos romanttista häämatkaa suunnittelee, niin suosittelisin pieniä paikkoja suurten turistirysien sijaan.
  3. UP... Löytyisköhän keltään tätä saksan kielisenä? Olen googlettanut , mutta ei vaan löydy.. Sinussa ovat kukat ja takkavalkea, tähdet ja laululinnut, kesän tuoksu, hiljaisuus juuri ennen aamunkoittoa. Rakastan sinua tänään, loistoon pukeutuneena. Rakastan sinua aina - tanssivana, laulavana, lukevana, työtä tekevänä, suunnittelevana, väittelevänä. Tulen rakastamaan sinua pahantuulisena ja väsyneenä, rohkeana ja kauhistuneena, iloisena, pelokkaana ja voitokkaana. Tulen rakastamaan sinua kaikkien säiden ja muutosten keskellä, sillä kaikki sinussa on arvokasta minulle. Ja jokainen päivä, jonka saan elää kanssasi ja ottaa vastaan rakkautesi, on minulle lahja.
  4. Me yritetään välttää varsinkin pitkiä ex-tempore puheita. Kaaso ja Bestmanit aikovat ottaa yhteyttä vieraisiin ennen häitä ja kysellä kuka / ketkä haluaisivat puheen pitää. Näin toivottavasti osataan varautua siihen, että puheet olisivat aina kaksi kielisesti. Sulhon vanhemmille varmaan lankeaa tulkkaus italiankielisîlle sukulaisille. Mun mielestä pääasia kuitenkin että kahta pääkieltä käytettäisiin suurinpiirtein 50%/50%. Nyt menen kurkkimaan sun päikkyä ja ottamaan selvää missä menette naimisiin..
  5. Meille tulee yli puolet vieraista Sveitsistä. Kirkossa meillä on saksalainen pappi, joka puhuu myös suomea, joten seremonia tulee olemaan molemmilla kielillä. Juhlassa seremoniamestareina ovat suomalainen kaaso ja sveitsiläinen bestman, jotka pitävät puheet, leikit ym. kaksikielisesti. Ei ole vielä käytännön kokemusta miten tämä toimii, mutta toivottavasti hyvin. Meillä pientä päänvaivaa aiheuttavat italiankieliset sukulaiset jotka eivät tietenkään puhu saksaa eikä suomea..
  6. biendli

    Kämp (Helsinki)

    --up-- Kuulisin mielelläni lisää kommentteja miten hääjuhlat Kämpissä ovat sujuneet. Meillä on myös harkinnassa Kämp, koska varovaisten laskelmien mukaan näyttää siltä, etteivät juhlat tule kuitenkaan kovin paljon kalliimmaksi siellä kuin esim. vuokratussa tilassa pitopalvelun kera. Onko kenelläkään ollut omaa musiikkia peilisalissa (esim. pieni bändi) vai oletteko soittaneet musiikkia cd:ltä/koneelta?
×
×
  • Create New...