Jump to content
Naimisiin.info

Onnipapunen

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Tampere

Onnipapunen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Itse ostin lasikiveni Minimanista ja yksi pussi maksoi 1,20 euroa. Samoin Tiimarissa olen nähnyt ja hinta ei päätä huimannut. Pöytäkukkia kannattaa hankkia sitten suoraan puutarhalta, on paljon halvempia... Ikeasta saa kivoja maljakoita 1,50 euroa/kpl. Ja täällä saa tavarat kyllä hyvin kaupaksi ihan ok hintaan. Meille tulee pari maljakkoa per. pöytä. Lisäksi ostin kaitaliinaa varten kangasta josta ne itse ommellaan. Ja lisäksi tietty pöytänumerot ja paikkakortit/hää"namit".
  2. Onnipapunen

    Oma leimasin?

    Itse tilasin meille leimasimen osoitteesta www.nikunet.fi Semmoisen ainakin sai missä on meidän nimet ja päivämäärä, joten uskoisin heidän valmistavan muitakin yksilöityjä leimasimia.
  3. Kaksi kaasoa ja ukolla kaksi bestmania. Kun ei pysty valitsemaan kahden väliltä, niin päädyimme tähän ratkaisuun
  4. Onnipapunen

    Koivu somistuksessa

    Auttaisikohan oksien säilyvyyteen vesipullolla suihkuttelu :-? Jos edellisenä päivänä tekisi asetelmat ja sitten illalla ja aamulla suihkuttelisi niitä suihkupullolla, tarvinneen testata tänäkesänä niin tietää sitten mikä toimii vuoden päästä
  5. Onnipapunen

    Teemana vihreä

    Meillä maalaishäät heinäkuussa 2008 ja teemaväreinä raikas vihreä ja valkoinen. Pukuun haluan jotain vihreää ja juhlapaikalle tulee ainakin koivuja ovenpieliin ja koivukranssi ladon kattoon roikkumaan Pöytiin ajattelin asetelmia joissa päivänkakkaroita ja viljaa, sopinee teemaan Kortit ovat varmaan valkoiset, vihreillä tehosteilla, jotakin tosi yksinkertaista!
  6. Itse olen sitämieltä, että ehdoton katto on 50-60 euroa, mieluummin 30-40 eur. Mutta pitää toki muistaa, että tänäpäivänä kaikki on suht kallista Ja joskus polttareissa on vähän osallistujia, joka tietty nostaa yhden ihmisen osuutta. Ukkoni oli polttareissa jotka maksoi yli 100 e per. nuppi Nämä polttarit olivat työkaverin, eivät ole kuin työpaikalla tekemisissä keskenään, musta tuo oli tosi paljon! Tuossa oli tosin syömiset ja juomiset kaikille. Itse olin kaksi vuotta sitten serkkuni ( ollaan tosi hyviä ystäviä ) polttareissa ja me maksettiin n. 50 euroa per. nuppi. Tuolla oli saunatilat, ruoat ja hohtokeilaamiset kustannettu kaikille ja juomiset, ratsastus polttarisankarille.
×
×
  • Create New...