Tipzu

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Tipzu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Vantaa
 1. Tuli vaan tässä mieleen, että eikös maistraatissa pidä ensin kaikki paperihommat hoitaa ja vasta sitten vihitään? Olisi ollut mukavaa, jos sulhanen odottaisi minua a tulisin sitten siihen vihkitilaan. Mutta ei se nyt ihan sitten menekkään niin =((
 2. Vantaan maistraatti 7.12.2007 ja hääjuhla sukulaisille ravintola Sipulissa ja hääyö hotelli Palacessa Kavereille juhlat kesällä 2008.
 3. Kävin eilen katsastamassa paikan ja oli ihanan tunnelmallinen. Meille on varattuna passat- ja pamir kabinetit. On mukavaa kun niistä saa väliseinän pois niin tila on silloin yhtenäinen. Ja takkakin löytyy mikä on iso plussa, koska häämme on talvella. Kukat ja kynttilät saa talon puolesta ja siivouksen jne.. Eivätkä peri lainkaan minkäänlaista tilavuokraa yli 20 hengen tilaisuuksista. Ainut mitä pitää erikseen maksaa on eteispalvelu ja se on 2 euroa per henkilö. Meillä tulee vieraita noin 30 ja laskin kustannusten olevan n. 1900 euroa juomineen. Eli 2 kaatoa viiniä ja alkukuoharit ja kahvi avecit. Häämenu oli vain 38 euroa! Mielestäni täydellinen paikka. Siitä sitten lähdemme sulhon kanssa hotelli palaceen hääyötä viettämään ja toisistamme nauttimaan aviopuolisoina =) Matkaa palacehotellille on n. 1 kilsa. Täydellistä, en malttaisi odottaa enään! =)
 4. Me ainakin käydään ensin maistraatissa vihittävänä ja sen jälkeen mennään kuvaan. Kuvien oton jälkeen menemme juhlapaikalle. Tämä oli mielestäni järkevin vaihtoehto, sillä vaikkemme kirkossa häitämme pidä niin ei silti sulhanen näe mekkoani ennen kuin vasta maistraatissa.
 5. Saatiin nyt se maistraattiaika 7.12. virka-aikaan, niin on ilmainen Miten te tiedätte etukäteen kuka se vihkijä on? Meille ei se nainen sanonut.
 6. Kuinka kauan kestää saada aika maistraattivihkimiseen? Ja maksaako se lauantaina jotain ekstraa? Suunnitteilla oli aluksi kirkkohäät ja kartanot ja kaikki, mutta ajattelimme, että vietetään siunaus kirkossa vaikka muutaman vuoden kuluttua
 7. Kirjoitinkin jo hieman...ylempänä.. Alakertaan mahtuu n. 100 hlöä, mutta voi tulla ahdasta ja siinä on tavallaan kaksi huonetta erikseen. Yläkerrassa voi järkätä tanssit yms jutut. Pihatilaakin on paljon. En kuitenkaan suosittele ihan hirveän suurille häille tätä paikkaa, tulee liian ahdasta, että maks on se sata. Vaikka kyllähän sinne 150 mahtuu, jos ylös menee 50 ja en tiedä onko siinä mitään järkeä. Pikku huoneet on alhaalla vaikka lapsille leikkipaikaksi. Käykää katsomassa. Siinä kartanon vieressä on se navettakin, on yhtenäinen tila ja sinne sata menee helposti. Navetan yläkerta.
 8. kävin eilen katsomassa Oittaan kartanoa ja suosittelen sitä kyllä kaikille. Aivan ihana henkilökunta, joustaa paljon asioissa. Tavallaan kun maksat tilavuokran saat kartanon melkein koko viikonlopuksi k'äyttöön. Pe saa mennä koristelemaan ja su hakemaan kamoja jne... Oman aikataulun mukaisesti. tilavuokra on 700 (600+100varausmaksu) sisältyy henkilökunta, liinat, astiat, pihakoivut, kattaus... Ihastuin ja varasin <3
 9. Me olemme myös asuneet yhdessä jo hääpäivän aikaan yli kaksi vuotta. Että kaikkea kyllä jo löytyy. Laitamme myös kutsuun tilinumeron ja jokainen laittaa mitä haluaa. Niillä rahoilla sitten lähdemme häämatkalle niin pitkälle kuin vain pääsemme.
 10. Olen varannut nk. kaasonhuoneen hotellista klo.8-16 siellä puen, meikkaan, ja laitatan hiukset. Mietin kylläkin sitä, että onko se noloa sieltä hotellista tulla hääpukupäällä autolle ja lähteä kirkkoon..... Ja meneekö mekko matkalla likaiseksi.
 11. En minäkään osta, ellen saa halvemalla jotain poistopukua.. Mielestäni ostaminen on turhaa, koska eipä sitä pukua tarvitse enään koskaan.
 12. Mä ajattelin, että jos en saa sitä kirkkoa halutulle päivälle, niin mä järjestän sen vihkimisen siellä kartanossa ulkona vaikka, minkä siis olen alustavasti jo varannut! Ja jouduin jo muuttamaan hääpäivää viikolla eteen päin, koska kaikki hienot juhlapaikat olivat jo haluamani päivänä menneet.. Toivottavasti ei huono tuurini kestä loputtomiin.... Joo ja kertokaa joku se numero mihin soittaa.