Jump to content
Naimisiin.info

Tumppu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tumppu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä asia ratkesi niin, että molempien sukunimi vaihtuu! Olin jo aiemmin miettinyt sukumme vanhan nimen takaisin ottamista, jonka isoisä aikanaan vaihtoi. Morsiameni piti nimeä aivan upeana, joten ei sitten sen enempiä mietitty vaan aiheutetaan molemmille identiteettikriisi tasapuolisesti! ;D Vaihto hoituu ilmoituksella maistraattiin ja maksaa 91 euroa. Mikäli kyseessä on suvun vanha nimi, täytyy maistraattiin toimittaa liitteenä sukuselvitys, josta ilmenee että kyseinen henkilö on sukua ylenevässä polvessa.
  2. Tumppu

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Jotenkin houkuttaisi lähettää kaaso ja bestman terveyskylpylään kumpikin.. Kaasolle varmasti jokin savi-kurkkuhoito kelpaisi oikeasti ja ajatus siitä, että bestman istuu vaahtoammeessa kurkkunaamio päässä kuulostaa sopivalta kuitilta tulevista polttarijäynistä..! :
  3. Parasta ystävääni pyysin bestmaniksi ja hän onneksi suostui. Järjestelemme itsekin paljon, mutta on kyllä helpompi hengittää kun on bestmanina henkilö, jonka vastuulle oikeasti uskaltaa antaa minkä tahansa tehtävän. Hauska juttu sinänsä; kun soitin ystävälleni pyytääkseni häntä tehtävään oli kulunut alle 24 h kosinnastani. Puhelun aikana eräs opiskelukaverini (ei mitenkään erityisen läheinen) oli kysellyt häneltä mesessä onko tämä kuullut että olemme kihlautuneet... Tässä vaiheessa emme olleet ehtineet kertoa edes kaikille sukulaisille, mutta nähtävästi koko tiedekuntamme väki jo tiesi asiasta. Uutisarvo kohdallaan! ;D
  4. Mulla kaverin polttarit tulossa ja hinta n. 100 euroa. Viinaan oli käytetty noin puolet budjetista eli sitä ainakin riittää.. Toisaalta on kiva ettei siitä tarvitse murehtia, mutta itse kyllä suosisin polttareita joissa jokainen juo oman intonsa ja kykynsä mukaan eikä hinta nousisi julmetun korkealle. Korkealla hinnalla tippuu helposti väkeä pois ja se ei liene itse tarkoitus.
  5. Me ei haluttu investoida kihloihin; niissä ajatus on tärkein Vihkisormukset teetetään kummallekin ja kihlasormukset siirtyvät muistojen laatikkoon!
  6. Ikäviä kommentteja tuskin voi koskaan välttää. Näissä asioissa on kuitenkin turha yrittää miellyttää kaikkia. Tai oikeastaan yhtään ketään. Riittää, että itse tietää mitä haluaa ja tekee niin. Onhan se siitä huolimatta aina kiva nähdä kun joku aidosti ilostuu uutisista. Meillä ennen kihloja oli takana lyhyt seurusteluaika, mutta ollaan tunnettu melkein kolme vuotta. Jotkut ihmettelee vauhtia, mutta eiköhän ne ikävät kommentit johdu aina siitä, että tällaisessa tilanteessa ystävät, sukulaiset ja muut kylänmiehet peilaavat omaa elämäänsä tulevan hääparin tilanteeseen ja laukovat ääneen omia peikkojaan. Parempi silloin sulkea korvat ja tuijotella sormusta!
×
×
  • Create New...