muruluukku

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About muruluukku

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Vautsi!!! Kuulostaa ihanalta nuo teidän reissunne! Mä en tosiaan etsi välttämättä minkäänlaista rantalomakohdetta vaan nimenomaan historia ja arkeologia kiinnostaa mua. Pienenä jopa halusin isona arkeologiksi ;D (ei tullut arkeologia ei... ). Kaikenmaailman Egypti ja faaraojutut kiinnostaa, samoin dinosaurukset ja muinaisjäänteet. Taidan olla itsekin fossiili . Mutta kiitos kommenteista! Retket paikan päällä kuulosti tosi kivoilta... Ja italialainen ruoka taas... NAM! Sinne! Pakko päästä! Lisää matkakertomuksia ja kokemuksia saa laittaa!
 2. Oletteko käyneet Sorrentossa? Olisi mukava kuulla kokemuksia matkasta... Ajattelimme lähteä mahdollisesti Sorrentoon. Paikka houkuttelee siksi, että sieltä tehdään retki myös Vesuviukselle ja Pompeijille. Pompeihan on hautautunut tuhkaan ja kaivettu sieltä myöhemmin esiin. Kertokaa kokemuksia, kannattiko? Mitä maksoi viikon matka? Myös muita suosituksia Italiasta saa antaa ;D. Rooma kiinnostaisi, mutta se taitaa olla liian kallis meidän budjetille (olis vaan ihana käydä Colosseumilla).
 3. :-X Kiitos jälleen kerran! :-X
 4. Hello ihanat ystäväiseni! Kiitos taas kommenteista. En tajunnutkaan, että Rantakartanon hintoihin kuuluu myös maljakkokukat ym. Siinäkin säästää pitkän pennin (kitupiikki kun olen). Ja olis tosiaan helpompi kun ruoka tulee "talon puolesta". Ei tarttis soitella ympäriinsä ja kilpailuttaa pitopalveluja. Stressi kyllä vähenisi... Ja kyllä ne siellä ainakin hommansa osaa, ettei tulis ostettua "sikaa säkissä". Mitäs muuta hintaan kuuluu? Osaatteko sanoa? Entä muiden, joiden häät eivät ole Rantakartanossa? Lähdemme tästä varmaankin ensi viikolla sulhon kanssa kierrokselle katselemaan paikkoja läpi ja tekemään hintavertailuja. Iso urakka edessä, mutta onhan tää toisaalta kivaakin. Kiitos myös kampaamo/meikkaaja/kukkakauppasuositteluista... Pistän korvan taa... Tattis siskokset!
 5. Kiitoksia kannanotoista! Pitää paikkansa, että häät ovat kuitenkin sen verran ainutlaatuiset, että kyllä niistä vähän voi maksaakin. Ajattelin tällä just sitä Rantakartanoa. Soittelen ja kiertelen nyt ensin paikat läpi ja teen sitten päätöksen. ;D
 6. Minäkin sitten tulen mukaan häähumuun! Ensi vuonna naimisiin aiotaan keväällä. Mitään ei vielä ole varattu ja kaipaisinkin vinkkejä paikoista ja pitopalveluista. Vieraita meille tulee n. 100-120 henkeä. Rantakartanosta pidän, mutta kun se on niin vietävän kallis. Haluaisin paikan Porin keskustan läheltä. Ehdotuksia otetaan vastaan.... Pitopalveluista haluaisin tietää sen, että onko hinnoissa mukana tarjoilijat, pöytäliinat, maljakot ym.? Osaatteko sanoa? Pian täytyy jo kaikki varata ja soitella/kiertää koko kaupunki läpi. Olis vaan hiukan helpompaa jos jollain olis jotain jota suositella. Onko pitopalveluilla yleensä valmiita menuvaihtoehtoja ja hintaluokkia? Ajattelisin, että jos on pitopalvelu sais ruoka maksaa enintään 120 mk/hlö. Onko jollain vielä suositella hyvää meikkaajaa/kampaajaa ja kukkakauppaa Porista? Ei sais olla kovin kallista. Edit: Muokkasin vähän tuota otsikkoa. T: Marzie