Jump to content
Naimisiin.info

Talvikeiju

Rouva
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Talvikeiju's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kaasoksi tulee ehdottomasti siskoni. Ollaan lähes päivittäin tekemisissä, sisko on myös hyvä ystävä, saa varmasti hoidettua tarvittavat asiat, on innoissaan meidän häistä ja oli vaan alusta alkaen selvä vaihtoehto mun kaasoksi.
  2. Meillä talvihäät myös suunnitteilla. Helmikuuhun ei kyllä ehditä enää mitenkään, maaliskuuta ajateltiin, se nyt vielä on talvikuukausi, mutta en tiedä oikeen ehditäänkö siihenkään. Huhtikuuksi varmaan ehdittäisiin, mutta sitten menisi kyllä luultavasti koko talvihäiden idea pilalle... Tai sitten suosiolla siirretään seuraavalle marraskuulle!
  3. SuperAlkosta mekin n viikko sitten hääjuomat haettiin. Ei tehty ennakkotilausta, mutta saatiin lähes tulkoon kaikki mitä haluttiin, muutamasta pullosta vain eri kokoa kuin suunniteltiin. Paluumatkalla farmari aivan täyteen lastattu, mutta minkään näköisiä ongelmia ei matkalla tullut, ei juomien haussa eikä lastatun auton kanssa. Suosittelen!
  4. Osaisko kukaan kertoa löytyisiköhän mistään Länsi-Suomesta stand up -koomikkoja? Aloittelevatkin kelpaisi vallan mainiosta... ;D
×
×
  • Create New...