Jump to content
Naimisiin.info

Lokkipihlaja

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Lokkipihlaja

  • Syntymäpäivä 01/08/1980

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Oulu

Lokkipihlaja's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mä olen miettiny että mihin laitais nämä meidän 4 ihanaa kissaa. Perjantaina on häät ja olemme koko viikonlopun poissa. Olen miettinyt perjantain osalle niin että joku hakisi kissat kotoa ja veis jossain vaiheessa johonkin. Haluan ehottomasti kissat mukaan häihin mutta en tiedä vielä että miten saisin sen onnistumaan. Ton enempää en ole vielä viitsinyt asiaa miettiä.
  2. Jos jotain kiinnostaa Upseerikerho 8.8.2008 Ni se ois maanantaina vapaa. Sulkki peruu sen puolenpäivän jälkeen maanantaina kun löysimme paremman paikan juhlia häitä.
  3. Tulee juhlaohje sääntö. Huumorilla höystetty ja Oulun murteella. (ainakin osittain) Kaikki asiat ei mahdu korttiin.
  4. Ei puhuttu. Kun mun mielestä siitä menee hohto jos mä meen sanoon et kuinka mua pitää kosia kun se on sit arvattavissa mitä seuraavaks tapahtuu. SEbU sai kosittua sillain et en osannut odottaa. SE OLI IHANAA!! Eli uskon että se kosinta tuli suoraan sydämestä kun SEbU teki sen omalla tyylillään eikä sillä miten mä sen oisin ehkä halunnut jos oisin sanonu miten sen pitäis tapahtua.
  5. Nostanpa tätä. Löytyykö vielä ideoita?
  6. Ehottomasti oma pöytä ni saapi olla välillä rauhassa ja puhua omia juttuja. Voi sitten lähtee kierteleen koska haluaa.
  7. Kaikista eniten ehkä jännittää se ku kävelen alttarille. Muutenkaan en osaa olla huomion keskipisteenä.
  8. Meillä ei viel muut tiä kun minun isä. Kysyin vaan et haluuko se kunniatehtävän 080808. Isä kysy et mikäs se on ni sanoit et saattaa mut alttarille. Isä tokas et juu. Sit jo puhuttiinki äitini ja isäni häistä.
×
×
  • Create New...