Jump to content
Naimisiin.info

Sternchen

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Sternchen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Heip! Meidät vihittiin Taipalsaaren kirkossa, juhlat seurantalo Väinölässä siinä Taipalsaaren kunnantalon rannassa. Pitopalveluna Orvokki Joutsenosta. Hääkyytinä hevosvaunut Lappeenrannasta. Kovasti ihasteltiin, ja itse kyllä nautittiin ja oltiin tosi tyytyväisiä! Bändinä Harmony Imatralta. Hyvin pojat hoitivat hommansa, oltiin tosi tyytyväisiä. Kampaus+ meikkaus Sariannassa: huipputyytyväinen! Minun oma tyylini huomioitiin uskomattoman hyvin! Jos haluat kuulla kokemuksia, laita vaikkapa yksäriä! Kuvia on meidän juhliemme lisäksi myös monista paikoista (noin 50km säteellä Lappeenrannasta) joita kierrettiin ennen kuin löysimme omamme. Juhlat onnistuivat todella hyvin, ympäristönä tuo Taipalsaari oli ihan nappivalinta! P.S. Meillä on tällä hetkellä Eurokirppiksellä (Prisman vieressä) häistä jäänyttä tavaraa:häälehtiä, sankoja, kylmälaukkuja... Ja kotonakin on vielä kaikenlaista, eli kysele ihmeessä!
  2. Heips! Mitäs muita laillisia keinoja juotavista eroon pääsyyn keksitte kuin itse juomisen? Ei taideta ehtiä edes, toiveissa kun olisi saada jälkikasvua mahdollisimman pian... Muut jutut kun voi myydä kirppiksellä, mutta kun näitä ei saa .
  3. Sternchen

    Portugalin Azorit

    Heips! Olemme lähdössä heinäkuussa Azoreille häämatkalle. Minua ihmetyttää kuitenkin Hispanian sivuilla lähes joka hotellin kohdalta löytyvä "2 erillistä vuodetta". Onko hotelleissa tosiaan vain näitä "TWIN"-huoneita, eikä lainkaan "DOUBLE"-huoneita? Häämatkalla kun kuitenkin olisi mukava yhteiseen sänkyyn päästä . Olemme ajatelleet Hotel Sao Miguel Parkia tai Hotel Ponta Delgadaa. Onko kokemuksia tästä tai muistakin asioista? KIITOKSIA!
  4. Meille ainakin juuri Orvokista vastattiin, että voimme tuoda omat juomat, joita yksi heidän tarjoilijoistaan sitten jakaa ensimmäisen kierroksen, minkä jälkeen ihmiset voivat itse hakea lisää. Näin ymmärsin.
  5. Marjola on kyllä ihanalla paikalla Ja muutenkin ihanan luonnonläheinen paikka... Mutta kun mielellään tuotas omat juomat, ja Marjolassa on vielä saunalla ja grillikatoksellakin a-oikeudet, eli missään vaiheessa iltaa ei voisi tuoda omia juomia (ja ruokia)...
  6. Ensi kesänä vietetään häitä Lappeenrannan seudulla Tai tarkoitus olisi. Paikkaa tai kirkkoa ei ole vielä varattu. Olemmeko auttamattomasti myöhässä? Järven rannalla huvittaisi juhlia...
  7. Onkos mikään a-oikeudeton paikka järven rannalla, tai niin että olisi järvinäkymät Lappeenranta-Luumäki+ 40km. Vieraita tulossa noin 80-100.
×
×
  • Create New...