Jump to content
Naimisiin.info

hiisi

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

hiisi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Soiteltiin puolin ja toisin ennen vihkimistä. Mutta fyysisesti tavattiin vasta 15 min ennen vihkimistä, siinä kirjoitettiin paperit kuntoon ja sitten aloitettiin lyhyt mutta kaunis vihkiminen kahden kirkonvirkailijan todistaessa tapahtumaa!!
  2. hiisi

    Ryöstäminen

    häissä ryöstettiin anopit ja morsian sekä sulhanen joutui kertomaan 5 hyvää syytä saada anoppi takaisin ... :D
  3. Kyllä on. Mulla -nen pääteinen nimi jota käyttää 75 henkilöö, miehellä -lä pääteinen nimi jota käyttää alle 15, joka kuulostaa tuiki tavalliselta. Olin pitkää ainoo tän niminen, mutta nyt olen saanut avioliiton kautta täys nimikaiman. Mietin pitkään vaihdanko nimee, mutta päätin pitää oman, ehkä joskus otan kaksiosaisen tai miehen nimen... Onneksi meillä naisilla on siihen mahdollisuus... siis mielenmuutoksiin ;D ;D
  4. hiisi

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Kun itse olin muutama vuosi sitten kaasona, niin sain kampauksen ja meikin lahjaksi. Olimme eri kampaamoissa, kun samaan emme saaneet aikoja. Kun olin omalla kampaajalla ja mietin siinä että mitähän tää lysti maksaa :-/ Mutta kun oltiin melkein saatu meikki valmiiksi, niin hän ilmoitti että morsiuspari kävi eilen tän jo maksamassa ... : siinä sitten olin H-moilasena vähän aikaa kun en sellaista tiennyt ... KIVA YLLÄRI!!! Sitä en tiedä mitä betsman sai, kun oli sulhasen ystävä toiselta paikkakunnalta.
  5. Olisin halunnut naispapin. Rengossa on naispappi, mutta hän oli juuri silloin lomalla ja sijainen oli mies Mutta kauniisti hän myös puhui ja suostui meidän "omituisiin" pyyntöhin. Tosin soitteli ensi tuomiokapituliin saako niin tehdä.
  6. Varasin kirkon huhtikuussa ja sain haluamani päivän ja kellonajan heinäkuulle, ulkopaikkakuntalaisena. Joskus käy tuuri
  7. Porissa ei ole kuin yyterin kylpylä, joka on todella PIENI. Eikä niiden huoneet ihmeellisä ole, tosin en ole käynyt sviitis. Kaunin maisema siellä ainakin on kun yyterin sannat aivan lähellä. Mutta jos haluaa hieman tinkiä poreammeesta, ym ja viettää romanttinenyö, niin suosittelen Ahlaisissa olevaa kissantassua. www.kissantassu.net siellä saa yöpalaa ja aamiaisen huoneeseen. Ahlainen on kaunispaikka.
  8. Meidät vihittiin pienessä "maalaiskirkossa" vähän matkanpäästä kotoa. Morsiammen sukulaisia on asunut ko seurakunnassa joskus 1850 luvulla muuta yhteyttä ei seurakuntaan ollut. Ei puhuttu maksusta ennen eikä jälkeen ole vielä tullut mitään, tosin vasta kulunut 2 viikkoo.
×
×
  • Create New...