JuLi

Rouva
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About JuLi

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Mekin kyllä saatiin loppujen lopuksi tingattua hintaa kivasti alaspäin. Saatiin hyvät ruoat 30€/vieras, eikä loppuhinta muutenkaan ollut sitä luokkaa mitä pelättiin (samaa sanoi kampaajani, jolla oli siellä häät). Talvella vois tilavuokraakin tinkaa, kun ei ole sesonki. Avasimme ruokailun jälkeen baarin omakustanteisesti, mikä sitten laski meidän kustannuksia. Kannattaa käydä joku kerta sunnuntailounaalla katsastamassa paikka.
 2. Meillä oli häät Vantaankosken Vanhalla viilatehtaalla. Kannattaa katsastaa Kuninkaanlohet.com. Tosin ei ole ihan halpa, mutta tunnelmallinen tiiliseinineen ja koski vieressä. Saliin mahtuu reilu 100 vierasta.
 3. Tosi tylsä juttu, koska on inhottava lähteä kategorisoimaan vieraitaan hyviin ja huonoihin. Hyvät mahtuu isoon saliin ja vähän "huonommat" vieraat joutuvat kabinettiin. Ilmeisesti myös mahdollisen tanssin ajaksi pöydät joutuu roudaamaan sivuun, jolloin osalta vieraista menee paikka alta. Mutta älkää kuitenkaan antako asian pilata hääsuunnitelmianne. (se kabinetti on aika pieni, joten sinne ei kai montaa vierasta muutenkaan laiteta, joten on paljon mahdollista, että sen verran vieraitä jättää tulematta)
 4. Heippa Supermorsian. Meillä vieraita oli vähän alle 80 henkeä ja vielä pari pöytää olis mahtunut mielestäni hyvin. Joten sellainen pikkusen reilu sata varmaan mahtuu ihan hyvin. Varmaa on myös riippuvainen pöytien sijoitteluta. Tuo 140 vierasta kyllä luultavasti aiheuttaa ahtautta. Kannattaa kuitenkin kysyä miten ovat aikoneet vieraat sijoitella, jos ovat alunperin luvanneet niin suurelle porukalle järjestää. Äitini yhtiön bileet tosin on järjestetty ko. paikassa ja heitä kyllä oli todella runsaasti ja ilmeisesti myös mahtuivat kaikki sisään.
 5. ...öööö....sen verran, että 45 minuutissa ehtii soittaan about 12-14 biisiä.... Varmasti totta:) Siis lupasivat tuolla hintaa soittaa 60 kappaletta, jos tarve vaatii (eli toisin sanoen osasivat sen verran biisejä). Mutta meillä ei ollut tarvetta bändille kuin klo 21-23.30. Joten en tiedä itsekään kuinka monta biisiä tuli vedettyä.
 6. Hääyö vietetty ja olimme tyytyväisiä. Huone oli uutuuden siisti ja sänky iso (ehkä liiankin iso vastavihityille). Tilailtiin aamupala huoneeseen, jonka sisällön saimme itse päättää. Aamusella vielä saunoimme ja kirjauduimme ulos vasta iltapäivällä.
 7. Meillä maksoi 600€ bändi. soittivat 2x45 min. Eli lupasivat vetää n. 60 biisiä.
 8. Meillä oli vihkiminen klo 16.30 ja hyvin ehdimme juhlia, vaikka jäimme vihkimisen jälkeen vielä puoleksi tunniksi kuvattavaksi. Juhlapaikalle oli n. 10 min. matka. Juhlapaikka oli varattu klo 24 saakka. Myöhemmässä vihkimisessä etuna, että saa rauhassa valmistautua juhlaan. Aikaisemmassa ajassa on etuna, että saa olla rinsessana hieman kauemmin. Pohdimme itse kyllä, että olisi pitänyt melkeimpä olla kaksi ruokailua, jos olisi ollut noin pitkät juhlat. Joten säästimme tilavuokrassa ja ruokakuluissa. Toivottavasti tästä oli apua. muoks. Olen kyllä samaa mieltä morsi08:n kanssa siitä että aika kuluu kuin siivillä eikä jokaisen vieraan kanssa ehtinyt juttelemaan.
 9. olen kehystyttänyt muita kuin hääkuvia Mannelinilla. Melko kallis taitaa olla, mutta hyvää jälkeä olen saanut.
 10. Tulin vielä kertomaan Narskutukselle, että voisin käyttää hänen runoaan, jos sopii?
 11. Olisiko lisää ehdotuksia? Minusta hyvä tuo kehotus elämänohjeiden kirjoittamisesta.
 12. Tietääkö kukaan myydäänkö pääkaupunkiseudulla missään enää Lovable-merkkisiä olkaimettomia rintsikoita? Aiemmin myytiin Stockmannilla, mutta nyt en enää löydä. Tai joitain muita perustukevia, topattuja ja olkaimettomia tissiliivejä pieni rintaisille? Kiitos, jos joku osaa auttaa.
 13. Meilläkin Janne Silvast ja pelkkää hyvää olen kuullut!! Tulin vielä lisäämään, että Sanna Heikurinen Korson seurakunnasta on ihmisenä mukava. Pappina minulla ei ole hänestä kokemusta, kun on vasta vihitty papiksi. Oli minulla aikoinaan uskonnon opettajana.
 14. Kiitos myy79 tiedoista! Toki olen kiinnostunut tietämään paikasta, ravintoloista, kaupoista ym. lisää, jos sinulla kerran tuoretta tietoa löytyy. (Laita yksityistä) Millä matkatoimistolla matkustitte? Me olemme lähdössä ekaa kertaa Finnmatkoilla ja hieman jännittää. Haluaisin kovasti heidän järjestämilleen retkille, mutta niissä on osallistumisvaraus (eli, jos osallistuvia ei tule tarpeeksi, niin retkeä ei tehdä). Onkohan tuohon aikaan vielä paljon suomalaisia matkailijoita lähtemään retkelle? Olemme siis menossa Rivaan syyskuun ekaksi viikoksi.
 15. Kiitos shallan, kun tulit kertomaan kokemuksistasi. Itselläni jäi tuo täydellisen voiteen metsästys, kun jotenkin ajattelin ettei sitä kuitenkaan löydy