Jump to content
Naimisiin.info

Dante

Rouva
  • Viestit

    106
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Dante kaikki viestit

  1. Dante

    Kihlat, lupaus avioliitosta

    Mikä muukaan kihlaus voisi olla kuin lupaus avioliitosta. Sehän se koko idea ja tarkoitus on. Sen takia ihmettelen, kun törmää sellaisiin pareihin, että "ollaan kihloissa, mutta ei haluta varmasti ikinä naimisiin". Siis häh?
  2. Surullista olisi jos ei olisi Oletan, että kaikille täällä se on pääasia. Mutta kevyt jutustelu oheishömpästä on kivaa ajanvietettä, mm. miettiä niitä must ja no no -juttuja
  3. 1. Iron Maiden coverbändi 2. Musta hääpuku 3. Musiikkina pelkkää rock/heavy metal/thrash/proge rock jne. 4. Koristelut musiikin mukaan 4. Paljon vapaata seurustelua (ei leikkejä!) 5. Valkosuklaakakku 6. Muuta kuin suomalaista perinneruokaa (oli espanjalaista) 7. Maistraatissa vihkiminen 8. Rento meno, ei jäykistelyä tai stressiä 9. Hyvää juotavaa 10. Hääplekut vieraille Eipä tuo järjestys tarkka ole, mutta bändi oli hyvin tärkeä meille ja musiikki muutenkin. Vihkiminen ja seuraavan päivän juhla meni yli odotusten Oli alunperin tarkoitus olla vain vihkiminen ilman juhlia yms., mutta oli se kyllä kiva bonus ja jäi molemmilla hauskoja muistoja
  4. Meistä ei kumpikaan usko jumalaan, joten ei tietenkään haluttu siunausta tai mitään hengellistä yms.
  5. Tässä vielä meidän Eddie figuurista kuva ihan äksönissä
  6. Hih, mistä tälläiset lasit löytyy? Ihan mielenkiinnolla kyselen.. Heips. Iron Maidenin virallisesta web storesta löytyy nuo
  7. Dante

    Taustamusiikkia häihin

    Meillä soi kaiken aikaa (silloin kun bändi ei soittanut) kaikkea rokimpaa kamaa ja vieraat viihtyivät. Tosin kaikki vieraat varmasti arvasivat meidän tuntien, että tämän tyyppisillä mennään. Alussa oli rauhallisempaa (ruokailun ajan) mm. Journey, Whitesnake, Rush, Deep Purple, Jethro Tull, Black Sabbath, Rainbow jne. ja illan edetessä sitten Slayer, Carcass, Anthrax, Judas Priest, Megadeth, Mötley Crüe, Skid Row, Samson, Testament, Saxon jne.
  8. Häävalssi oli täysin pois suljettu vaihtoehto meillä. Me häähitaana Whitesnake: All I Want All I Need
  9. Täällä ajatukset Lady Birdin tapaan. Eli haluttiin yhteinen sukunimi ja miehen sukunimen halusin. Mies siis se ulkomaalainen osapuoli. Vaikka on brasilialainen, niin meillä on ruotsalainen sukunimi (hänelle vaihdettiin 10-vuotiaana Ruotsiin muuttaessa ruotsalainen etunimi ja ruotsalaisen isoisänsä sukunimi.). Sukunimi on tosin sen tyyppinen, mistä ei heti kuule, mistä kotoisin.
  10. Dante

    Penkin alle mennyt kosinta

    Asian kantaan! Samoja ajatuksia noussut ketjua lukiessa ja samoin miehelle (käänsin pääpirteet hälle). Siis ihan oikeesti, voiko kosinta mennä penkin alle, jos se tulee sydämestä ja aidosti. Mää kosin itse miestä varmasti todella "epäromanttisesti" ja silti hän näki tilanteen kauniina ja herkkänä hetkenä, vaikka puitteet ja tilanne eivät olleet "täydelliset".
  11. Dante

    Oliko teillä iltapalaa ?

    Meillä oli ruokailu noin 16:30 ja iltapala kai 23-00 (vähän venyi). En muista tarkalleen, kun ei ollut kelloa itsellä ja aikataulu oli tosi löysä. Meillä oli kotitekoista pizzaa monta pellillistä ja sitten salaatteja. Itse en miehen kanssa syönyt iltapalaa, kun oli kauhee meno päällä koko ajan bändin tauolla, mutta nyt kun miettii takasin päin, niin olisi pitänyt pakata muutama pala mukaan hotelliin Lähdettiin noin 02:00 hotellille ja vieraat alkoivat valumaan myös siinä kahden kolmen maissa.
  12. Me oltiin etukäteen aika varmoja, että mennään hotellilla saunaan ja heti nukkumaan pitkän päivän päätteeksi. Hyvä ettei ollut mitään painetta tai odotuksia sillä molemmat yllättyivät erittäin positiivisesti, kun lopulta olikin riehakas hääyö. Vaikka oltiin hotellilla yli pari tuntia myöhemmin kuin suunniteltiin, saunottiin pitkään ja virtaa riitti molemmilla vielä sen jälkeen
  13. Dante

    Vaihtoehtoja häänameille?

    Meillä on oma "logo" meidän kirjaimista yhdessä piirretty. Se on meillä molemmilla myös iholla, joten päätettiin käyttää myös kaikessa koristelussa/kutsuissa/härpäkkeissä. Ja myös pienessä muistossa vieraille. Eli meillä hääkarkin sijasta oli kitarapleku. Sulho aikoinaan soitti Malmöläisessä death metal bändissä kitaraa, joten sopi meille hienosti. Häiden teemana muutenkin oli raskaampi musiikki. Vieraat kanssa pitivät personoidusta hääplekusta. Bändille oli myös plekut ja he varsinkin olivat innoissaan. Tämmöset: Päivämäärä Iron Maidenin Powerslave fontilla.
  14. Joulukuussa 2008 oli häät ja häämatka on toukokuussa 2009. Sopi vaan parhaiten suunnitelmiin koska lennetään huhtikuun lopussa siskon häihin Torontoon, niin sieltä pääsee kätevästi viettämään häämatkaa New Yorkiin.
  15. Ainoa mikä jäi vähän harmittamaan, että me ei otettu kunnon poseerauskuvia sulhon kanssa illalla ollenkaan saati yhdessä sisarusten ja vanhempien kera tai ryhmäkuvaa koko juhlajengistä (olisi saanut hyvän otettua parvelta). Oli vaan jotenkin koko ajan meno päällä, ettei malttanut olla paikoillaan. Nyt tuo vähän harmittaa. Onneksi maistraatissa perjantaina otettiin muutama tuollainen kuva. Ja jälkikäteen olisi ollut kiva, jos joku olisi kuvannut viedopätkiä, mutta ei sekään tullut ajoissa mieleen.
  16. Me ei tiedetty, että on edes tapana alkaa aukomaan lahjoja kesken juhlan. Se ei ollut meille edes vaihtoehto. Tuntuisi hassulta alkaa availemaan paketteja kesken juhlinnan sen sijaan, että seurustelisi vieraiden kanssa senkin ajan. Kotona rauhassa mentiin lahjoja läpi.
  17. Me valkattiin sokkona valkosuklaa kuorrutettu sukla-päärynä kakku, kun pitopalvelun emäntä sitä suositteli. Sanottiin, että halutaan jotain muuta kuin kermakakkuja. Ja oli nappi valinta! Kaikki kehuivat kakkua ja me itse oltiin enemmän kuin tyytyväisiä kakkuun. Suosittelen!
  18. Dante

    Olitteko tyytyväisiä bändiin

    Mää olen nähnyt meidän bändin livenä yli 5 kertaa ja aina on ollut KOVA! Oikeasti paras Iron Maiden cover bändi, jonka olen koskaan nähnyt. Soittajat ovat muutenkin todella mahtavia tyyppejä. Soittivat häissä 2 tuntia Maidenia. Settilista oli yllätys hääparille. Tuntevat toki meidät hyvin, että eivät laita settiin mitään kuluneita Trooppereita tai Run To The Hillseja. Osalla bändistä oli takana lyhyet yöunet erinäisten syiden takia, mutta jessus mikä energia, kun aloittivat soittamaan. Mun teki mieli itkee välillä ja välispiikit oli niin koskettavat ja myös hauskat. Sanoivat mm. toinen kitaristi ja rumpali tuosta lauantaista myöhemmin meille, että eivät muista, koska heillä on ollut noin paljon hauskaa soittaessa keikkaa Joten enemmän kuin tyytyväinen olen meidän bändiin. Tammikuussa sitten taas keikalle. Käskivät tulla halamaan ku nähdään edit: Bändin miksaaja oi myös herrasmies ja pyöritti koko illan meidän koottuja cd:tä. Koko julan ajan, aina kun bändi ei soittanut.
  19. Tämmöset meillä ensi viikolla käytössä. Murtui väri taittaessa kulmia, mutta ei se mittää
  20. Brasilia (1/4 Ruotsi)-Suomi häiden valmistelujen loppusuoraa (9 päivää, wuhuuu!) voi käydä lukemassa allekirjoituksesta löytyvästä linkistä
  21. Nounout: -tylli -kaaret -köynnökset -sydämet -leikit ehdoton nounou -samoten ryöstöt -valkoinen hääpuku -huntu -humppaorkesteri -mikään muu musiikki kuin rock/metal -perinteinen suomalainen ruoka -keitinperunat -kimpun tai sukkanauhan heitto -häämuistona karkki -puheet (me pidetään sulhon kanssa tervetulopuhe ja se saa riittää) -ulkopuolisten nakittaminen askarteluiltamoihin tms. (me tehdään itse, sisko halusi auttaa omasta pyynnöstään joissain asioissa, kaasoa tai bestmania ei ole) Siinä ny ekat, jotka tuli mieleen.
  22. Kiitos! Päädyin todella sattumalta tuohon yhdistelmään. Alunperin meille oli tarkoitus tulla mustat sormukset ja vain vihki. Mentiin kultasepänliikkeeseen juttelemaan sormuksista ja kyselemään mustien teettämisestä. Paikalla taisi silloin olla Sandbergin edustaja tms. ja hänellä oli sormussalkku mukana. Vilautti sitten sormuksia ja myyjä näytti tuota timanttisormusta ja sanoi, että voisi sopia meikäkäiselle hyvin. Pujotin sormeen ja se oli siinä. En ole koskaan pitänyt tuollaisista sormuksista kuvissa, mutta livenä se vaan iski heti. Ei tarvinnut edes katsella muita, kun se tuntui omalta. Selailin jälkeen päin yhtä Irlantilaista nettisivua (http://www.celticgiftshop.com/). Siellä oli niin kauniita sormuksia, että mieli muuttui kihlan suhteen. Mulla siis tällä hetkellä flakka hopeasormus, joka oli tarkoitus haudata kaapin perälle. Mutta sitten löysin tuon valkokultaisen ja päätin tilata sen. Tosi eri tyylinen, kuin vihki, mutta sen takia ajattelinkin, että sopivat hyvin (mun silmään) Vihki oli 240 euroa (sis verot ja postit). Vihkin hintaa en muista tarkalleen. Miehelle teetettiin tämä vasemman puoleinen sormus:
  23. Tällä hetkellä ovat pölyn peitossa, mutta nämä HD saappaat jalkaan alle kolmen viikon päästä maistraatissa ja juhlassa:
  24. Ei pitäis nälkäsenä lukea tätä ketjua. Ny kurnii entistä enemmän Tässä meidän menu: Yrtti-valkosipulimarinoidut katkaravut Marinoidut oliivit, paprikat ja herkkusienet Tonnikalamunakasrulla Chilicocktailpyörykät Broileria espanjalaisittain Tapasmakkarat Mozzarellasalaatti, basilika vinaigrette kanacaesarsalaatti Artisokkapaistos Yrttikuorrutettu porsaanfile Patonki ja pestolevite juomana maito, vesi, kotikalja ja viinit Kahvi ja hääkakku (valkosuklaapintainen suklaapäärynäkakku) siskon tekemät valkosuklaa-Bayleys muffinssit ehkä kookospalloja iltapala: Leftover salaatteja ja äidin kaverin tekemiä pizzoja
×
×
  • Create New...