Heidinen

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Heidinen

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Moderaattori tai joku siirtäköön tän viestin johkin toiseen ketjuun, jos tää ei tänne morsiusparin asusteiden joukkoon kuulu.. Eli siis, saako vieraalla olla häissä MITÄÄN valkoista vaatekappaletta, esim. housut, jos yläosana on selkeesti erivärinen kapine ja asu ei millään tavalla muistuta hääpukua (vaikka siis moderni morsianhan voi toki astella alttarille vaikka valkoisessa housupuvussa, jos tahtoo)? ??? Itte en olis omissa häissäni valkoisista housuista jollakin vieraalla pahastunut, mutta rikonko nyt pahasti jotain etikettiä, jos laitan ne valkoiset pöksyt päälleni toisten häihin?
 2. Me laitettiin kutsuun liitteeksi ns. juhlaohjesääntö, jossa kerrottiin myös, ettei me aiota tarjota kuin ruokajuomat (vesi, maito, kotikalja), mutta että viinaksia voi kyllä ostaa paikan päältä baaritiskiltä - jokaisen omaan piikkiin, for sure 8) Tietääkseni kukaan ei kyllä käynyt loppujen lopuksi hakemassa sieltä yhtään mitään. ;D Meille tällainen järjestely sopi kaikista parhaiten&luontevimmin, ja häitä on jälkeenpäin kovasti paljon kehuttu Ihaniksi Paljon riippuu vieraista, tottakai, mutta ei ne häät ole sen takii tuomittu epäonnistumaan, EI TODELLAKAAN, jos alkoholia ei tarjoilla... :
 3. En jaksanu lukee tätä koko ketjua, joten en tiedä, mitä tietoo täältä jo ennestään löytyy Mikkelin suhteen, vai löytyykö mitään - no, nyt löytyy: MIKKELIN MAISTRAATISTA vihkivät myös lauantaisin! Olisi ilmeisesti jopa pienen suostuttelun jälkeen lähtenyt ajamaan 90 kilsan päähänkin. Siistiä!
 4. Ei meillekään. ;D
 5. Voi. Tai itse siis pukeudun ainakin ;D Jos tulee huntu, niin sehän nyt vähän peittää (ellei ole kovin lyhyt). Ittelleni ei tuu sitäkään, mutta ajattelin ihan varmuuden vuoksi hankkia jonkin huivin hartioille, mitä voi siis käyttää, jos tulee kylmä. En usko, että tulee, mutta kuitenkin...
 6. Mäkään en ole hirmu innostunut askarteleen enää mitään hääkarkkirasioita, sulhosta puhumattakaan : Ajateltiin siis pistää ne karkit ihan vaan kulhoon ja tehdä niiden sijasta hääpiparit. Häät on siis joulun alla, joten ajateltiin, että se sopis ajankohtaan. Sydänpipareihin siis reiät keskelle ja siitä nauha, johon voi laittaa jonkin ajatelman. Toivottavasti saadaan ne piparit sit viel ehjänä juhlapaikalle