auringo

Rouva
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä auringo

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä oli netissä lahjalista, ja kutsussa luki, että jos meitä haluaa muistaa muullakin tavalla kuin meille tärkeimmällä, vieraiden läsnäololla, niin netistä löytyy vinkkejä toiveistamme. Lahjalistassa oli myös tilinumero, jonne sai laittaa häämatka-avustusta. Onneksi vieraat noudattivat lahjalistaa tosi mukavasti, joten sitä mitä oli toivottukin niin saatiin.
  2. Meillä oli näin ja oli oikea ratkaisu!
  3. Muutama miehen työkaveri tulee entisestä työpaikasta, koska he ovat myös hyviä ystäviä. Muista vanhoista tai nykyisistä työtovereista ei kutsuta ketään. Ja meillä siis kutsutut rajattu vain lähimpiin.
  4. Menen meikattavaksi. Olin viime viikolla juuri koemeikissä ja olin todella tyytyväinen lopputulokseen. Itse meikkaan melko usein, mutta pohjustusta en tee juuri koskaan ja muutenkin melko huomaamattomia meikkejä teen nykyään. Eli vähemmän stressiä tulee, kun menen meikattavaksi.
  5. Meille tulee kaksi valeeanpunaista Barbapapaa ;D
  6. Piikkiön kehityksen kerhotalosta on kokemusta viime keväältä, kun olin siellä häissä. Vieraita oli 50-60 ja kai sinne pitäisi paljon enemmänkin mahtua, mutta ei mun mielestä mitenkään hirveästi. Ainakin jos haluaa jonkin moisen tanssilattian. Muuten ihan ok paikka, ei mikään kaunistus tai ei ainakaan itsessään mikään tunnelmallinen, mutta varmasti ihan hyvä bilepaikka. Pitopöydälle on oma "huoneensa", joten se ei vie tilaa päätilasta. Minusta yksi miinus oli, että juhlatilaan täytyy nousta kapeahkoja portaina. Ja noissa häissä pienten lasten perään sai aikalailla katsoa, kun olivat koko ajan portaissa. Vessat oli alakerrassa, taisi olla yksi miesten ja yksi naisten. Naulakot vaatteita varten myös alhaalla. Niin sen verran muokkaan vielä, että tuolit oli puiset vähän vanhojen koulutuolien näköiset, loisteputkilamppuja katossa, vaaleat verhot. Juomat kai sai tuoda itse, en ihan varma ole. Ja muuten kai tila vuokra oli aikas halpa.
  7. Kaksi kaasoa. Kummatkin pitkäaikaisia ystäviäni. Asun eri paikkakunnalla kuin he, joten helpottaa heidän elämäänsä, kun on kaksi samassa paikkaa suunnittelemassa ja tekemässä. Olisin voinut ottaa myös vain yhden kaason, mutta kaikki olivat onnellisia tästä järjestelystä, joten miksikäs ei.
  8. Miehen sukunimi. Kauniinpi kuin omani -nen-loppuinen, vaikkakaan ei mikään yleinen sellainen.
  9. Minä varasin. No mies ei edes kuulu kirkkoon ja meillä vain siunaus tapahtuu kirkossa, joten hyvin luonnollista , että hoidin varauksen. Minä kun sinne kirkkoon kerran haluan ;D
  10. Tässä vähän tietoja muutamista paikoista, joissa olemme käyneet katsomassa. Järvelä Littoisissa. Ihana miljöö, mutta itse rakennus on ainakin pintaremontin tarpeessa. Tosin nyt siellä on aloittanut uusi yrittäjä juuri ja hänellä ainakin oli suunnitelmissa remontoida paikkaa. Keittiötä kai ensiksi remontoidaan ja sitten sitä juhlatilaa. Eli voi olla ensi kesänäkin jo ihan eri näköinen paikka, mutta sitähän ei varmaksi voi sanoa. Juhlatila on aika pieni, kuulemma 70 mahtuu, mutta mitään muuta ei sitten mahdukkaan. Hinta on jotain 320 euroa jos ottaa pitopalvelun heiltä niin tuo vuokrasumma laskee sen mukaan mitä heiltä tilaa. Aika halvat hinnat ilmeisesti oli, mutta en niistä sen enempää tiedä, kun ei tuo paikka ollut tarpeeksi iso meille. Hepokulta-sali Miinuksena sijainti kerrostalolähiön keskellä, mutta itse tila oli todella siisti vessoja myöten. 120 hengen sali ja 40 hengen kabinetti. Isompi sali 220 euroa vuokra. Koko viikonlopun on käytössä jos ei ole muita juhlia. Netissä on kuvia noista tiloista. Juhlia saa 03 asti yöllä. Oman pitopalvelun saa viedä. Rientävä Voimistelu ja Urheiluseura ry. Lähellä keskustaa, ihan mukavalla paikkaa. Tila on siis jumppasali, mutta yllättävän viihtyisä ilman pöytiäkin. 100 hengelle pöydät ja tuolit. Keittiö ok. Vuokra n. 200 euroa (sisältää siiovuksen). Koko viikonlopun käytössä, jos ei ole muita varauksia. Lauantaina tila käytössä 01 asti (ainakin).