Taatero

Jäsen
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Taatero's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kertosäkeessä on pieni virhe, lause menee näin: Niinhän se kai on, sua rakastan aion
  2. Meille tulee toiseksi valssiksi Samuli Edelmannin Älä polta mua karrelle. Me like it!
  3. Ei anoppiin, koska minulla ei sellaista enää ole. Anoppi oli ihana ihminen, tosin veikkaan, että jos hän vielä keskuudessamme olisi, niin olisi ollut ainakin jotakin skismaa häistä. Appiukkoon menee sitten kaikkien sukulaisten edestä hermo. Ja hän ei edes ole yli puoleen vuoteen kommentoinut meidän häitämme mitenkään. Aluksi teki kyllä hyvinkin selväksi sen, kuinka tyhmä minä olenkaan kun haluan juhlia häitä ja kuinka surkea ihminen olenkaan, kun sulhasenkin olen onnistunut manipuloimaan tahtooni... Tiedättehän; naimisiin pääsee myös ilmaiseksi! Hittojako sitä nyt erikseen juhlistamaan??? Noh, en ole ollut missään tekemisissä hänen kanssaan yli puoleen vuoteen ja näemme sitten häissä. Mutta näen jo nyt (kuukautta ennen häitä) painajaisia siitä, miten appiukko alkaa saarnaamaan hääseurueelle kommunistista manifestia, kun kerrankin on suurempi yleisö kuuntelemaan sanomaa. Huoh.
  4. Taatero

    Vainoharhaisuus

    NE veivät Sulhasen. Olen varma, että NE seuraavat jokaista liikettäni. Viime viikolla tein yllätysiskun kaason kotiin, kun olin varma, että NE ovat siellä polttarikokouksessa. Paskat; siellä mitään kokousta ollut. Olen varma, että NE ovat tälläkin hetkellä ikkunan takana seuraamassa kaikkea, mitä teen. Olen varma, että NE ovat soluttautuneet myös naapureihin. Olen varma, että NE kuuntelevat puhelintani. Minä en ole siis lainkaan vainoharhainen, minä TIEDÄN, että NE ovat siellä jossain!
  5. Niin... Yleensä kai se on niin, että äitiä ei polttareihin kutsuta. Minä sen sijaan haluan ehdottomasti äitini noin suureen minun juhlaani mukaan, olemme sen verran läheiset. Aikaisemmin olen ollut yksissä polttareissa, joissa on morsiamen äiti ollut paikalla ja ne olivat siskoni polttarit.
  6. Normaalisti ei pelota, mutta joskus kun pyörii sängyssä unta saamatta, tulee väkisin mieleen kaikenlaisia kauhukuvia. Jos joku polttariporukasta saa vaikka päähänsä viedä minut hyppäämään benjin tai jotakin muuta vastaavaa, missä joutuu menemään korkealle. Hui!
  7. Meille ei tule: -Mitään siunauksia, saati vihkimistä kirkossa. Se on ehdoton NouNou -Kaikenlaiset "romanttiset" härpäkkeet; kuten sydämet, tylli, röyhelöt -Valkoinen hääpuku -Tuolileikki
  8. Minun polttareihini (mikäli sellaiset ovat tulossa) osallistuu useampikin mies. Olisi outoa, jos parhaita ystäviäni jäisi pois niistä sen takia, että sattuvat edustamaan väärää sukupuolta.