Jump to content
Naimisiin.info

suklaapisara

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

suklaapisara's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. suklaapisara

    Sulhasten suusta

    Minä kun kyselin poikakaveriltani, että sitten kun joskus mennään naimisiin, niin minkalaisen juhlapaikan sä haluat? Avo: No... siellä vois olla sellanen vihree ruoho, ja pappi.
  2. Nimenomaan tarkoitin, että hankkisin sitten myöhemmin täysin uuden sormuksen. Näyttääpi sitten siltä, ettemme mene kihloihin vielä ainakaan viiteen vuoteen kun ei ole rahaa sormuksiin! Mieskin haluaa itselleen kalliin, nimittäin platinaisen sormuksen, joten pitää ensin maksella asuntolaina ja katsoa sitten uudestaa... Kyllä nämä muiden mielipiteet vähän tässäkin asiassa vaikuttaa, sillä en tahdo kulkea ympäriinsä halpissormus sormessani jos kaikki sen kerran huomaa. Tavallista rinkulaa en pidä, niistä en nimittäin tykkää ollenkaan. Olen yrittänyt etsiä edullista sormusta josta pitäisin, mutta kun ei ole vielä löytynyt. Kuulostanpa turhamaiselta... noh, mikä kiire tässä nyt olis kihloihin, elämä jatkuu.
  3. Eli mitä mieltä ihmiset yleensä on siitä, jos hankkii kihlasormuksen alkuun epäaitona, ja ostaa sitten myöhemmin parin vuoden kuluttua rahatilanteen salliessa aidon sormuksen? Itse olen ihastunut timanttisormuksiin jotka on tyyppiä yli 1500euroa, enkä voisi ikinä kuvitella laittavani sormeeni pelkkä rinkulaa ilman tai pienillä kivillä, kun se on mielestäni ruma. (Tämä loukkaamatta kyseisenlaisen sormuksen omistajia, joikaisella on oma makunsa ) Onko siis noloa jos hankin pelkän 20e maksavan hopeisen zirkonisormuksen ja sitten valmistuttuani hankin vasta oikean timanttisormuksen?
  4. Ei tiedä eikä ikinä saakaan tietää! Meillä häät vasta 10 vuoden kuluttua jos mies ehtii siihen mennessä tottua ajatukseen, mutta tuokin ajankohta varmaan siirtyisi parilla vuodella jos hän tietäisi kirjoittelustani. Tuolloin mieheni säikähtäisi henkisesti tätä painostusta, ja saisin odotella vieläkin kauemmin ;D
×
×
  • Create New...