Jump to content
Naimisiin.info

sunsmal

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    USA

sunsmal's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Esteettomyystodistus meilla on jo Suomessa. Meian piti ensin menna taalla naimisiin, niin me hankittiin se Suomesta, ja nyt se on sitten siella odottamassa. Ja sitten miehen taalta saama todistus voidaan laittaa, kun ollaan kaks viikkoa Suomessa ennen haita. Viela tosta visa waiverista... sori ku en oikein tajuu :-[ etta sina aikana kun on viisumiprosessi kaynnissa, niin ei siis saa edes tulla kaymaan taalla? etta oikeesti olis meno-paluu ja tulis takas suomeen sen kolmen kuukauden jalkeen? sitten kai pitaa miehen tulla kaymaan aina valilla suomessa
  2. Me ollaan laitettu se kihlaviisumi hakemukseen, mutta siis nayttaa silta, etta siita ei siis oo mitaan hyotya. Naimisiin siis kuitenkin menossa 1.9 suomessa, ja sitten mies kai lahtee takas tanne, ja ma jaan rannalle ruikuttaa :'( kuinkas kauan sitten tossa green card hakemuksessa yleensa menee? mun sisko meni naimisiin aaaikaaa sitte jenkin kanssa, ja ne paasi lahtemaan takasin parin viikon jalkeen haista... onks niin, etta sen aikana kun on green card hakemuksessa, ei siis saa visa waiverilla tulla ollenkaan maahan? vaikka ois paluuliput sun muut?
  3. Hei, uutena taalla kirjottelen, ja naita kun lukee, ni vahan on paa pyoralla Mun mies on siis amerikkalainen, itte suomalainen. Talla hetkella ollaan viela taalla, ens viikolla suomessa, ja haat pitais olla syyskuun eka paiva. Ensin meian piti menna naimisiin taalla, mutta sitten mies paatti, etta haluu menna naimisiin suomessa. Otti selvaa asioista, ja nyt siis oltais menossa naimisiin suomessa, mutta haen sita fiance viisumia, etta paasen miehen mukana tanne, ja sitten vasta taalla hoidettais ne paperihommat... mies sano, etta se onnistuis, mut mulla ittellani on vahan epaileva fiilis Ainiin, piti kysya semmosta, etta minkaslaisen esteettomyystodistuksen pitas miehen saada taalta mukaan? me oltiin jo tuolla kaupungintalolla, mutta sielta voivat antaa vaan semmosen, jos oltais menossa tassa osavaltiossa naimisiin... eivatka osanneet ollenkaan neuvoa, etta mita muuta sitte voisivat antaa. Mies on ollu aikasemmin naimisissa, joten kaytiin sitte hakemassa sen erotodistus, mutta enpa oo varma, etta riittaaks se todistukseks..
×
×
  • Create New...